top of page
Eiyani-SidiKaouki-kustreis-Marokko.jpg

Mañana Cosmica Retreat

Voorlopig logo

Your Moroccan Deep Dive  - Time to heal & reconnect | Experience healing, cosmic growth & transformation to the max - Maximaal 10 ladies | 5 - 14 oktober '23

 

9 fantastische dagen aan de Marokkaanse kust waarin jij drie krachtplaatsen bezoekt en jezelf opent voor de magie van Marokko! Dompel je onder in de magische wereld van World of Eiyani. Tijdens deze reis ga jij jezelf trainen om je bewustzijn te vergroten en diep te helen. Waarom? Het is tijd om diep te connecten met jezelf!

Wie ben jij?

Jij beseft dat er meer is dan wat jij op dit moment uit je leven haalt en wil graag ontdekken hoe jij middels de Eiyani methode jezelf kunt upgraden! Na deze reis keer jij naar huis volop inspiratie, helderheid en kracht + een koffer vol magische herinneringen & boordevol energie. Explore local gems in Morocco, your innerworld & connect with Mother Nature. That's Mañana Cosmica!

Details over jouw magische reis:

 

 • Op 5 oktober haalt onze transfer jou op in Marrakech, Agadir of Essaouira. De transfer brengt jou naar onze eerste stop Blue Kaouki

 • De eerste vier nachten van jouw reis ga jij hier aan de slag met Meditatie, Breathwork en flowy movement

 • Op dag 5 begint jouw nomad avontuur en verhuizen we richting de country side voor een heuse wellness experience! Je ontvangt energetische healing van Elke, Suzanne of Marleen aan de rand van het heerlijke zwembad. Het decor: de fantastische villa Baboucha in de countryside van Essaouira. Magic!

 • Na deze wellness experience pakken we onze tassen weer in en vervolgen we onze weg langs de kust. Op donderdag 12 oktober komen we aan in Hameau des Cascades in Sidi M'barek. Een enorm bijzondere, stille en transformerende plek die een krachtige werking op jouw bewustzijn zal hebben. Kom jij dit samen met ons beleven?

 

Tijdens deze reis helpen onze unieke meditatietechnieken en breathwork sessies je om echt te connecten met jezelf en de energie van Marokko. Alle plekken waar we slapen zijn unieke eco lodges & kleinschalige huizen, want duurzaamheid is vast voor jou ook erg belangrijk.  

Je kan op donderdag 5 oktober aankomen, jouw retreat start op 6 oktober en de vertrekdag is zaterdag 14 oktober 2023. 

Laat je het ons weten als je vluchtinfo wil ontvangen?

9 nachten - Ladies only - Retreat - Marokkaanse kust - mini rondreis

Eiyani-retreat-Marokko

Deze vibe ook ervaren? Plan jouw call in.

Retreat Marokko aan de kust.jpg

Hi Cosmic Chica!
Sparkle your magic tijdens deze cosmic journey in spicy Marokko

Airport Transfer 

De dag van aankomst! Je landt op vliegveld Marrakech, Agadir of Essaouirra. Er staat een chauffeur klaar die jou ophaalt en je afzet bij de eerste lodge waar Marleen, Elke en Suzanne je ontvangen. De eerste dag heb je de mogelijkheid om lekker rustig te genieten van je aankomst in Marokko. Welkomstmaaltijd is inbegrepen. 

Dag 1

De eerste dagen duik je volop in jouw training. We gaan aan de slag met Meditatie, Breathwork & Flowy Movement. Je maakt een Deep Dive in jezlef en je ervaart de magische krachten van Marokko. We slapen deze dagen in het Blue Kaouki Beachhuis aan zee! Vergeet ook je sportkleding niet want naast Meditatie & Breathwork krijg je ook Workouts. Let that energy flow!

Dag 2 - 5

Transfer

Op de ochtend van dag 5 vertrekken we richting de countryside. We reizen iets verder het binnenland van Marokko in. Achter de duinen en in de rook van 'de Parel van de Atlantische Oceaan' Essaouirra komen we aan in het bijzondere Villa Baboucha. Hier verblijven we drie nachten om te relaxen en diep te helen. Private villa for you Cosmic Chica!

Dag 5

Villa Baboucha is de ultieme plek om te ontspannen. Hier kom je helemaal tot rust met meditaties, flowy movement en healingsessies aan het zwembad. 
Ook heb je de ruimte om de omgeving te ontdekken. Stap in een taxi naar Essaouirra en duik helemaal in de wilde schoonheid van deze stad! We garanderen je dat je helemaal geinspireerd gaat worden!

Dag 6 & 7

Transfer
Vandaag trekt onze kosmische karavaan door in zuidelijke richting. We vervolgen de reis naar Hameau de Cascades. Een heerlijk rustige, vrij onontdekte krachtplaats in Sidi M'barek. We overnachten op deze magische plek in een bijzonder fijne lodge. Niet 1 maar zelfs 2 nachten verblijf jij op deze stille krachtplek omgeven door de bergen en natuur. De sterrenhemel is hier fantastisch

Dag 7

Deze dagen ga je ontdekken wat de energie van de bijzondere krachtplekken waar we verblijven en die we bezoeken met je doet. Ze bieden jou de kans je verder te verdiepen in jouw ontwikkeling én je meer te gaan herinneren over jouw kosmische oorsprong!

Uiteraard heb je de tijd om in het mooie Hameau de Cascades te relaxen. Maak een wandeling door de lange duinen in de richting van het verborgen strand of bezoek de Marabout van healer Sidi M'Barek. Magical vibes!

Dag 7 - 9

De laatste dag en tevens vertrekdag van deze retreat-reis. Onze transfers brengen jou naar het vliegveld. Afhankelijk van het tijdstip waarop jouw vlucht vertrekt, kun je nog even genieten van de fijne omgeving aan de Marrokkaanse kust. 

Dag 9

Marokko.JPG

Meet your Retreat Crew

Yihaa! ElkeMarleen & Suzanne zijn tijdens deze gehele reis jouw transformation guides en morocco experts. Met hun diepe liefde voor Marokko, het land waar zij al jaren Retreats organiseren,  geven zij alle meditatie en breathwork sessies, flowy movement, sportsessies en uiteraard voorzien zij je van de beste Marokko tips & tricks! 

Jouw essentials voor deze reis: 

 • In totaal negen overnachtingen in 3 verschillende authentieke lodges 

 • Drie healthy maaltijden per dag

 • Pick up & drop off vanaf een vliegveld naar keuze (Marrakech, Agadir of Essaouirra)

 • Transport voor de gehele reis 

 • Meditaties op krachtplekken om écht te kunnen connecten met de krachtige energie in Marokko, zo maak jij tijdens deze fysieke reis ook een reis naar binnen.

 • Rishi Breathwork Sessies

 • Sportsessies

 • Heel veel extra's!

 

Op deze reis is de STO-reisgarantie van toepassing.

EXCLUSIEF:

 • Een retourticket naar Marokko

 • Reis- en annuleringsverzekering

De kosten voor deze reis bedragen nú €1950,-. Deze prijs is op basis van een gedeelde kamer. Afhankelijk van het hotel waar we verblijven slaap je op een gedeelde twee- of driepersoonskamer. Deze reis mag in termijnen voldaan worden.

ValerieVisschedijk-Eiyani-SidiKaouki-113.jpg
Voorlopig logo


Na het invullen van dit formulier nemen we altijd even contact met je op via de app. Wil je een call inplannen om ons eerst telefonisch te spreken? Geef dit dan aan tijdens het inschrijven bij de omschrijving waarom jij deze reis wil maken.

Join our retreat

Je aanmelding is verstuurd!

INSCHRIJVEN
bottom of page