top of page
retreat_Marokko_Reizen_mediteren.JPG

Mañana Cosmica
Retreat - 22 - 29 november '24

Open up, groei in kosmisch bewustzijn en stap in de kosmische creatie stroom. Dit Retreat is in ons beach huis in Marokko en in de fantastische Hameau des Cascades middenin de natuur.

retreat-marokko-vrouwen-meditatie.jpg

 Flowy retreat aan de Marokkaanse kust 

7 nachten • vrouwen & mannen • Marokkaanse kust • meditatie • breathwork • stretchen • maximaal 12 personen

Jezelf blijven vernieuwen en steeds meer openen zodat jouw intenties altijd helemaal afgestemd zijn op de harmonieuze kosmische energieflow van ons multiversum. Is dat wat jij wil, kom dan naar het Mañana Cosmica Retreat. Tijdens deze week maak jij een transformerende reis door Marokko en in jezelf. De Eiyani methode opent jouw kosmisch bewustzijn dieper en laat je herinneren hoe jij voor jezelf een werkelijkheid creëert gebaseerd op groei, harmonie en vernieuwing. Organisch creëren vraagt liefdevol om jezelf diep te openen en datgene te transformeren wat niet (meer) matcht bij jouw oorspronkelijke zelf. Het vraagt om een inwijding in de kosmische creatiestroom. 

Wil jij steeds bewuster jouw eigen toekomst creëren? Kom dan naar het Mañana Cosmica Retreat. Hoe een dag van dit Retreat eruit ziet? Picture this:

 

7.00 - 8.00 Je dagen beginnen met transformerende Rishi breathwork sessies op het dak van ons beachhuis in Sidi Kaouki.

8.00 - 9.00 Tijd voor een sporty workout, stretch of wandeling 

10.00 - 11.00 ontbijt

11.00 - 13.00 Workshop, energiewerk of we verkennen de omgeving 

13.00 - 14.00 Lunch

14.00 - 19.00 Integratietijd om alle vernieuwde inzichten te verankeren

19.00 - 20.00 Dinner

20.30 - 21.30 Meditatie & mellow down your day

 

Tijdens dit Retreat verblijf jij op twee locaties aan de Marokkaanse kust. Sidi Kaouki & Sidi M'barek. Twee magische en helende dorpjes. De zee neuriet er een rustgevend lied, de zon verwarmt strand en duinen en de wind danst krachtig. Ezels, honden en katten dwalen er gemoedelijk en vrij doorheen de straten: een ideaal decor voor een spirituele reis. Sinds 2017 brengen wij, Eiyani, met onze retreats mensen naar deze magische plek voor transformerende reizen! 

 

JOUW EFFI-ZELF

Tijdens alle breathwork en meditatie sessies leren wij jou samenwerken met jouw EFFI-zelf: het deel van jouw bewustzijn dat heldere, on-verdraaide informatie bevat en waarmee jij je diep kunt connecten. Hoe dieper jij je hiermee kunt verbinden, hoe harmonieuzer, mooier & fijner jouw creaties. Mañana Cosmica is nu, jij creëert jouw toekomst 

WIE BEN JIJ?

Jij weet dat er meer is dan wat jij nu kunt beseffen en wil graag ontdekken hoe jij je middels de Eiyani methode kunt upgraden! Na deze reis keer jij naar huis volop inspiratie, helderheid en kracht + een koffer vol magische herinneringen & boordevol energie. 

De plekken waar we slapen zijn unieke eco lodges & kleinschalige huizen, want duurzaamheid is vast voor jou ook erg belangrijk.

 

DETAILS OVER DEZE REIS

 • Op maandag 6 mei kom jij aan in ons beachhuis aan de kust in Marokko. Je hebt dan alle tijd om jezelf in rust voor te bereiden en de omgeving te leren kennen. 

 • Onze privé retreat transfer haalt jou op in Marrakech, Essaouira of Agadir. Jij boekt je vlucht, wij regelen de rest. 

 • Tijdens dit Retreat combineren we twee krachtige plaatsen in Marokko met elkaar. De eerste nachten en ook de laatste nachten verblijf je in ons beachhuis aan de Marokkaanse kust. Tussendoor zoeken we de stilte op en verplaatsen we ons zuidelijker richting Sidi M'brek. We verblijven in het fantastische Hameau des Cascades.

 • De all-in prijs voor deze transformerende reis is € 2.050,- voor een gedeelde kamer. Onderaan deze pagina lees jij wat er allemaal inbegrepen is in deze prijs.

Retreat Marokko Kust Reis Solo.jpg

data najaar volgen snel!

 First up: 22 - 29 november '24
 

Deze vibe ook ervaren? Plan jouw call in.

Retreat-Marokko-Kust-reizen.JPG

Discover magic Morocco & more of yourself!

Meer over jouw Mañana Cosmica Retreat
 

RETREAT LOCATIES

Sidi Kaouki is een magisch & helend dorpje aan zee met een sterk werkende energie vortex. Een plek die ook jou zal betoveren en jouw persoonlijke magie laat ontwaken. Sinds 2017 is Sidi Kaouki in Marokko dé plaats voor onze Retreats. Vele mensen kwamen naar deze omgeving en samen met hun hebben we de krachtige vortex weer geactiveerd en nog meer geopend. Een magische uitwisseling tussen mens en aarde is hier voelbaar. Deze plaats blijft ons roepen en nodigt ook jou uit om jezelf én het energieveld van onze planeet te gaan upgraden.

Deze transformerende reis gaat jou nieuwe dieptes in jezelf laten verkennen en neemt je mee naar krachtige plekken langs de Marokkaanse kust. Elke, Marleen & Suzanne geven dit Retreat en samen nemen zij jou mee op deze magische reis. Deze reis is voor vrouwen die op zoek zijn naar een diepere connectie met zichzelf. Die beseffen dat persoonlijke ontwikkeling dé sleutel is om alles te laten stromen in je leven.

 

VLUCHTINFO

Sidi Kaouki ligt op 2,5  a 3 uur uur afstand van Marrakech & Agadir en op 20 minuten afstand van Essaouira. Je kunt op al deze bestemmingen vliegen.

Op alle vluchten laten wij Retreat transfers aansluiten. De transfer is inbegrepen in de prijs. Ben je al eerder in Marokko? Dan kun je mee met 1 van de transfers.

Op de dag van check out brengt de transfer je weer naar 1 van de luchthavens.

Na inschrijving ontvang jij alle details voor jouw Retreat week.

 

DE INVESTERING BEDRAAGT

Gedeelde 2- of 3-persoonskamer: € 2.050,- p.p (12 plekken)

Betalen in termijnen is mogelijk!  

INCLUSIEF

 • 8 overnachtingen + voorovernachting (in totaal 9 nachten verblijf)

 • Retreat transfer naar en vanaf de retreat locatie

 • 3 heerlijke biologische maaltijden vers bereid per dag

 • Workshops

 • Verdiepende & transformerende meditaties (Eiyani methode)

 • Rishi Breathwork Ademtraining

 • Flowy sporttrainingen & stretchsessies

 • Massage

 • Bezoek krachtplaatsen in de omgeving

 • Heel veel extra's!

Exclusief:

 • Vlucht

Heb je een eigen onderneming? Laat het ons even weten en dan vermelden wij je bedrijfsnaam op de factuur.​ 

Hi Cosmic Chica!
Sparkle your magic tijdens deze cosmic journey in spicy Marokko

Airport Transfer 

De dag van aankomst! Je landt op vliegveld Marrakech, Agadir of Essaouirra. Er staat een chauffeur klaar die jou ophaalt en je afzet bij de eerste lodge waar Marleen, Elke en Suzanne je ontvangen. De eerste dag heb je de mogelijkheid om lekker rustig te genieten van je aankomst in Marokko. Welkomstmaaltijd is inbegrepen. 

Dag 1

De eerste dagen duik je volop in jouw training. We gaan aan de slag met Meditatie, Breathwork & Flowy Movement. Je maakt een Deep Dive in jezelf en je ervaart de magische krachten van Marokko. We slapen deze dagen in ons Beachhuis aan zee! Vergeet ook je sportkleding niet want naast Meditatie & Breathwork krijg je ook Workouts. Let that energy flow!

Dag 2 - 4

Transfer

Op de ochtend van dag 5 vertrekken we zuidelijker. We reizen langs de kust van Marokko. Achter de duinen komen we aan in het bijzondere Hameau des Cascades. Hier verblijven we drie nachten om te relaxen en diep te helen. Private villa for you Cosmic Chica!

Dag 4

Hameau des Cascades is de ultieme plek om te ontspannen. Hier kom je helemaal tot rust met meditaties, flowy movement en healingsessies aan het zwembad. 
Ook heb je de ruimte om de omgeving te ontdekken. De natuur is waanzinnig en de kust ongekend mooi. We garanderen je dat je helemaal geïnspireerd gaat worden!

Dag 5 - 7

Transfer
Vandaag trekt onze kosmische karavaan terug richting ons retreathuis. Op deze heerlijke, rustige, vrij onontdekte krachtplaats overnachten we de laatste nachten. Vanuit hier maken we daytrips het binnenland in en ontdek jij prachtige plekjes.

Dag 7

Dag 10

De laatste dag en tevens vertrekdag van deze retreat-reis. Onze transfers brengen jou naar het vliegveld. Afhankelijk van het tijdstip waarop jouw vlucht vertrekt, kun je nog even genieten van de fijne omgeving aan de Marrokkaanse kust. 

Deze dagen ga je ontdekken wat de energie van de bijzondere krachtplekken waar we verblijven en die we bezoeken met je doet. Ze bieden jou de kans je verder te verdiepen in jouw ontwikkeling én je meer te gaan herinneren over jouw kosmische oorsprong!

Uiteraard heb je de tijd om in het mooie retreathuis te relaxen. Magical vibes!

Dag 7 - 10


Na het invullen van dit formulier nemen we altijd even contact met je op via de app. Wil je een call inplannen om ons eerst telefonisch te spreken? Geef dit dan aan tijdens het inschrijven bij de omschrijving waarom jij deze reis wil maken.

Join our retreat

Je aanmelding is verstuurd!

INSCHRIJVEN

Marleen Janssen, Elke Moorman & Suzanne Weterings

Eiyani-Marleen-Janssen

Marleen
 

Retreat_Reizen_Marokko_Eiyani.jpg

Elke
 

Eiyani-Suzanne-Weterings.jpg

Suzanne
 

 Jouw Mystic Morocco team 
 

bottom of page