top of page
Cosmic_Designers_(2).JPG

Cosmic Designers
Jouw activatie gameplan

Thuis trainen met de Cosmic Designers meditatie & breathwork audiobestanden. Herinner je jouw kosmische oorsprong en potentieel! 

Team-Eiyani-Meditatie-Breathwork-School.jpg

Train jezelf met de 12 Cosmic Designer audiobestanden!

 

Harmonieus manifesteren begint met het besef dat jij kosmisch en multidimensionaal van aard bent. Beheer jij je interne werkelijkheid? Dan beheer je ook je externe werkelijkheid! Het herinneren van je kosmische oorsprong is de ultieme upgrade die jij jezelf nu kunt geven. Om je meer te kunnen herinneren hebben wij een magazine geschreven en om je herinneringen dieper te verankeren ga je aan de slag met alle meditaties en breathwork!

 

Ontdek tijdens Cosmic Designers de kristiac code & leer waarom deze code de basis is van organische co - creatie! Energie, vibratie en trilling zijn de originele bouwstenen van ons universum en daarmee ook de bouwstenen van onze dromen. Bouwen vanuit deze principes zorgt voor een leven vol doorstroming & wat jouw doel ook is create it the organic way! 

 

Geef je cellen een infusie van kosmische plasma energie en orden je kristiac bewustzijn. Cosmic Designers is jouw gameplan! 

 

Graag nemen we je mee in een wondere wereld waar energie de taal van jouw leven is. Met kosmische kennis, meditatie en Rishi Breathwork als tools is Cosmic Designers jouw multidimensionale infusie & energy boost. Extra? We openen een community waar jij jouw mede designers ontmoet en maandelijks een nieuwe meditatie of breathwork audio ontvangt!

Hoe werkt het

Eenmalig stap je in dit kosmische gameplan. Je ontvangt een magazine op je deurmat dat direct bij jou de herinnering aan je kosmische oorsprong oproept en je op een diep niveau activeert. In je eigen tempo, je eigen space en je eigen ritme lees je dit en train je met de twaalf meditatie- en breathwork-audiobestanden.

 

Je ontvangt o.a een ochtendmeditatie, een avondmeditatie, een initiatie met het Effi-veld, twee breathwork-sessies en nog heel veel meer! Cosmic Designers is een walhalla voor iedereen die al eerder met ons getraind heeft. Ook als jij nog niet eerder met ons getraind hebt maar wel voelt dat dit jouw werkelijkheid is, dan is dit meditatiepakket echt iets voor jou.

Op 'n rijtje, het Cosmic Designers-gameplan bestaat uit: 
✨ Een magazine (door Elke, Christiano & Suzanne) dat binnenkort bij jou op de deurmat ploft! Dit magazine is een diepe herinnering aan je kosmische oorsprong en activeert jouw kosmische designerschap!

✨ 10 audio meditaties en 2 audio breathworksessies (door Elke, Christiano & Suzanne) die jouw celgeheugen activeren. Deze kun je opslaan op je telefoon, computer of tablet
✨ Een Cosmic community waarop je alle meditatie- & breathworksessies plus meer terug kunt vinden, meet jouw mede - designers!

✨ Tot aan juni 2024 maandelijks bovenop de 12 audiobestanden die je direct krijgt, 1 nieuw meditatie of breathwork audiobestand per maand in de community. Magic!

Cosmic_Designers_Meditaties_1).jpeg
Ijsbad Ijstraining

Bouwen vanuit de kritiac principes zorgt voor een leven vol doorstroming & wat jouw doel ook is create it the organic way! 

Enjoy jouw Eiyani Meditaties & Breathwork

Gameplan

 

Voor wie? 
✨ Wie je ook bent of wat je ook doet in je leven, besef dat jij altijd een Cosmic Designer bent als jij samenwerkt met de diepere lagen van jouw bewustzijn.
✨ Designers brengen joy, harmonie en ontwikkeling binnen alle facetten van het leven, omdat ze diep herinneren dat we nog zoveel meer zijn dan alleen mens in het hier en nu. 
✨ Cosmic Designers geeft jou acces tot jouw kosmische databank die ligt opgeslagen in je DNA. Deze informatie zal jou bevrijden van dualiteit en gaat je empoweren om door te groeien in Kristiac kosmisch bewustzijn.
✨ Cosmic Designers is de next step voor iedereen die al met ons op het pad van organische co-creatie loopt en iedereen die hierin wil duiken.

 

Jihaa! Bestel jij Cosmic Designers dan ontvang je direct een mail met daarin alle details over jouw activatie-bundel. 

2 keer per week, iedere maandag en donderdag. verzenden wij het magazine uit jouw Cosmic Designers-pakket. Bestellingen gedaan voor maandag 09.00 uur, worden op maandag verzonden. Bestellingen gedaan voor donderdag 09.00 uur, worden op donderdag verzonden.  Twee dagen later ontvang je de meditatie- en breathworksessies in je mail & en krijg je een uitnodiging voor de community.

In de herhaling: 

1. Klik hier op bestellen

2. Check je mail voor alle details

3. We verzenden jouw magazine op maandagen en donderdagen, keep an eye on de brievenbus 

4. Twee dagen later ontvang je opnieuw een mail met downloadlink naar de meditaties

5. Je ontvangt een uitnodiging in je mail om deel te nemen aan de community

Kind words

about Cosmic Designers

Bertine review Eiyani meditaties.jpeg

Het Cosmic Designers magazine geeft me veel achtergrond informatie, die mijn inzichten na jaren mediteren bij Eiyani verdiept. De verschillende meditaties helpen me steeds dichter bij mijn eigen creatie energie te komen.

Een van mijn favorieten is de avondmeditatie. Je gedachten ordenen voor het slapen gaan om in diepe ontspanning te kunnen gaan slapen. Om de volgende dag fris weer op te staan. Ik wissel deze af met de deep relaxation meditatie. Zo ervaar ik diepe slaap.

Bertine

Koop nu
jouw pakket

Product kopen
Koude training
bottom of page