top of page
Retreat_Marokko_Bewustzijn.JPG

Mystic Morocco
Retreat 6 - 14 oktober '24
& 6 - 14 april '25

Anker 2

Een magisch 9-daags Retreat aan de Marokkaanse kust voor iedereen die zijn of haar multidimensionaal bewustzijn verder wil unlocken.
 

Team-retreat-Marokko-reis

8 nachten • mannen & vrouwen • Marokko • meditatie • breathwork • bewustzijn • maximaal 12 personen

 Cosmic gilrs & boys get ready for Mystic Morocco!
 

Waarom jij naar het Mystic Morocco Retreat wil komen: momenteel bevindt onze aarde zich in een nieuwe fase van kosmisch ontwaken. Ons melkwegstelsel is op dit moment uitgelijnd met super geëvolueerde sterrenstelsels waardoor zuivere, niet-verdraaide frequenties beschikbaar worden voor ons als mensheid. Wij zijn hier zo enorm enthousiast over!  De werkelijkheid zoals wij deze kennen is voornamelijk gebaseerd op datgene wat wij ooit besloten hebben om als waarheid aan te nemen. Sta jij daar wel eens bij stil? Het is tijd voor vernieuwing! Lange tijd was het bijna onmogelijk om voor een nieuw ervaringsveld te kiezen, maar dit is nu compleet aan het veranderen. De poort naar het EFFI-Infinitum is geopend en ons bewustzijn begint te ontwaken en te herinneren. Tijdens dit Retreat delen wij alles over deze shift en jij traint jezelf met onze nieuwste meditatie & breathwork technieken waar jouw multidimensionale zelf erg blij van gaat worden. 

 

Tijdens deze week delen Christiano, Elke & Suzanne hun nieuwste kosmische ontdekkingen die zullen zorgen voor een verruiming en vernieuwde afstemming van jouw bewustzijn. Samen duiken we in de originele historie van ons mens-zijn waardoor jouw bewustzijn zich diep herinnert. Zo begin jij alle verstoringen in jouw persoonlijke energie-veld te transformeren waardoor jouw originele creatie-kracht enorm toeneemt. Magic! Naast de gatherings is er ook veel ruimte voor rust, ontspanning en het ontdekken van de heerlijke omgeving van Sidi Kaouki.

Dit is een speciaal Retreat dat wij twee keer per jaar geven vanuit ons beachhuis in Marokko. De enige reis van World of Eiyani waarin de kosmische wijsheid van Christiano gecombineerd wordt met de diepe en heldere vertalingen van Elke en de  transformerende oefeningen van Suzanne. Na deze reis ga jij volop vernieuwd en met een koffer vol inzichten weer naar huis. 

 

DETAILS OVER DEZE REIS

 • Op zondag 6 oktober kom jij aan in ons beachhuis aan de kust in Marokko. Je hebt dan alle tijd om jezelf in rust voor te bereiden en de omgeving te leren kennen. 

 • Onze privé retreat transfer haalt jou op in Marrakech, Essaouira of Agadir. Jij boekt je vlucht, wij regelen de rest. 

 • Tijdens dit Retreat combineren we twee krachtige plaatsen in Marokko met elkaar. De eerste 6 nachten verblijf je in ons beachhuis aan de Marokkaanse kust in het surfdorpje Sidi Kaouki. De laatste twee nachten zoeken we de stilte op en verplaatsen we ons naar de countryside achter Sidi Kaouki. We verblijven dan twee dagen in het fantastische Mellow Beachhouse.

 • De all-in prijs voor deze transformerende reis is € 2.300,- voor een gedeelde kamer en € 2.500,- voor een 1-persoonskamer. Onderaan deze pagina lees jij wat er allemaal inbegrepen is in deze prijs.

Om te kunnen luisteren en diep in contact te staan met jouw multi-dimensionaal bewustzijn mag jij jouw gevoelens, gedachten en emoties op een dieper niveau leren beheren en dat is wat je gaat doen tijdens dit Retreat. Alle workshops, sessies en trainingen tijdens dit retreat zijn gebaseerd op de Eiyani Methode. Ervaar de magie en kracht die vrijkomt als jij je diep herinnert! Zowel mannen als vrouwen zijn welkom tijdens deze reis.

Wil je meer weten over alle vluchtopties? Laat het ons weten dan sturen wij je het overzicht.
Reizen_Marokko_Rondreis.JPG
Eiyani-Retreat-Christiano-Marokko.jpg
'WAUW! Het Mystic Morocco Retreat. Een week die ik nooit meer zal vergeten en die ik niet anders kan omschrijven dan PURE MAGIC. De sessies, de omgeving en wat we hebben gedeeld met elkaar" 

 Jouw Mystic Morocco team 
 

Christiano Greve, Elke Moorman & Suzanne Weterings

Coach-Eindhoven-Christiano.jpeg
Retreat_Reizen_Marokko_Eiyani.jpg
Eiyani-Suzanne-Weterings.jpg

Christiano
 

Maakte van energie mechanica zijn levenswerk. Never not researching organic creation!

Elke
 

Ziet als aquarius girl continu de oneindige mogelijkheden van dit tijdperk en van jouw potentie.

Suzanne
 

Sporty vibes & deep dives. Duikt met jou in de kracht van je lichaam en zorgt ervoor dat jij doorstroming ervaart als nooit tevoren!

The world needs your magic

Meer over jouw Mystic Morocco Retreat
 

IS DIT RETREAT VOOR JOU

Voel jij aan alles dat jij nieuwe dieptes in jezelf wil unlocken om zo jouw multi-dimensionaal bewustzijn te gaan activeren? Tijdens het transformerende Mystic Morocco Retreat maak jij kennis met onze kosmische inzichten, krachtige breathwork- & meditatietechnieken, plus de magische energie van de kust en de natuur in Marokko! Dit is hét Retreat om je terug te trekken, te ontwikkelen, te trainen, te verdiepen & te transformeren. De omgeving waar je verblijft is het ideale decor om samen met ons belemmerende patronen krachtig te doorbreken en jezelf te upgraden in Kristiac multi-dimensionaal bewustzijn. Zo wordt jij steeds meer en meer een organic creator! Met nieuwe inzichten, vol energie en magische shifts keer jij na dit Retreat weer terug naar huis klaar vor jouw volgende stap.

 

JOUW UPGRADE IN HET WATERMANTIJDPERK

In dit nieuwe tijdperk waarin we leven is het van wezenlijk belang dat jij een sterk energie-lichaam creëert om zo je doelen sneller en harmonieuzer te gaan bereiken. Een sterk en gebalanceerd energie-lichaam zorgt ervoor dat jij je steeds gezonder, fitter, helderder en daadkrachtiger gaat voelen. Hierdoor gaat creëren vanuit de organische creatiestroom steeds meer jouw werkelijkheid worden.

 

RETREAT LOCATIES

Sidi Kaouki is een magisch & helend dorpje aan zee met een sterk werkende energie vortex. Een plek die ook jou zal betoveren en jouw persoonlijke magie laat ontwaken. Sinds 2017 is Sidi Kaouki in Marokko dé plaats voor onze Retreats. Vele mensen kwamen naar deze omgeving en samen met hun hebben we de krachtige vortex weer geactiveerd en nog meer geopend. Een magische uitwisseling tussen mens en aarde is hier voelbaar. Deze plaats blijft ons roepen en nodigt ook jou uit om jezelf én het energieveld van onze planeet te gaan upgraden.

Deze transformerende reis gaat jou nieuwe dieptes in jezelf laten verkennen en hier begeleiden wij jou bij. Elke, Christiano & Suzanne geven dit Retreat en samen nemen zij jou mee op een diepe innerlijke reis. Deze reis is voor vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een diepere connectie met zichzelf. Die beseffen dat persoonlijke ontwikkeling dé sleutel is om alles te laten stromen in je leven.

 

VLUCHTINFO

Sidi Kaouki ligt op 2,5  a 3 uur uur afstand van Marrakech & Agadir en op 20 minuten afstand van Essaouira.

Op alle vluchten laten wij Retreat transfers aansluiten. De transfer is inbegrepen in de prijs. Ben je al eerder in Marokko? Dan kun je mee met 1 van de transfers.

Op de dag van check out brengt de transfer je weer naar 1 van de luchthavens.

Na inschrijving ontvang jij alle details voor jouw Retreat week.

 

DE INVESTERING BEDRAAGT

Gedeelde 2- of 3-persoonskamer: € 2.300,- p.p (10 plekken)

Privé kamer € 2.500,- p.p (2 plekken)

Betalen in termijnen is mogelijk!  

INCLUSIEF

 • 7 overnachtingen + voorovernachting (in totaal 8 nachten verblijf)

 • Retreat transfer naar en vanaf de retreat locatie

 • 3 heerlijke biologische maaltijden vers bereid per dag

 • Workshops over energie management & kosmische wijsheid

 • Verdiepende & transformerende meditaties (Eiyani methode)

 • Rishi Breathwork Ademtraining

 • Flow-bokstrainingen waar je optioneel aan mag deelnemen

 • Massage

 • Bezoek krachtplaatsen in de omgeving

 • Heel veel extra's!

Exclusief:

 • Vlucht

Heb je een eigen onderneming? Laat het ons even weten en dan vermelden wij je bedrijfsnaam op de factuur.​ 

More Magic

 Reviews van dit retreat
 

Onze deelnemers zeggen het volgende: 

Eiyani boksen sport stretchen Eindhoven.jpg
"Ik kan met recht zeggen dat dit het gaafste is wat ik ooit heb gedaan! Thnx Elke, Christiano en iedereen die mee was. Jullie zijn toppers!"

"WAUW! Het Mystic Morocco Retreat .. een week die ik nooit meer zal vergeten en bijna niet anders kan omschrijven dan PURE MAGIC. De sessies, de omgeving en wat we hebben gedeeld met elkaar.. De plek, de mensen en de krachtige energie die je hier kan voelen, wow! Alles bij elkaar is iets wat ik nooit eerder heb ervaren en soms voelde het bijna alsof ik droomde maar dan helder & ALIVE. Het voelt alsof mijn hart verder open is gegaan en kwam er in Marokko achter dat ik een beetje vergeten was hoe het is om te spelen en te genieten elke dag. Dankbaar voor deze magische week en voor de geweldige begeleiding van Elke en Christiano. De krachtige mediaties, transformerende breathwork sessies en alle inzichten die ik daardoor heb gekregen. Dankbaar voor de woorden die zij kozen om mij diep te laten voelen & vertrouwen. Ik durf nu meer vanuit mezelf keuzes te maken en voel me meer verbonden met mezelf en alles wat er is. Ik voel nog steeds zo veel inspiratie van daar en aan het eind van de week zei ik tegen mezelf; ik wil elke dag spelen (al is het maar even) en genieten. En 4 weken later ben ik trots op mezelf omdat ik het aan het doen ben!"

 

"We kwamen allemaal met dezelfde missie: verbinding maken met onszelf. Dat maakte het makkelijker voor ons om ons open te stellen. Elke dag leerden we weer zoveel over onszelf, over de keuzes die we maken, de tijd waarin we leven en over de mensen om ons heen. Deze groep was zo enorm bijzonder! Wat een energie en warmte. Het is bijna niet uit te leggen hoe dat voor ons voelde, maar het voelde heel goed en gaf ons vertrouwen om onszelf volop te kunnen ontdekken!"

"One of the most impressive weeks of my life with all these beautiful souls. For me being in a group is something challenging, But this was special, meaningfull, loving and a beautiful experience. We all felt the magical vibe from Sidi Kaouki in Morocco".

YES, ik wil mee op dit retreat in oktober 2024
of april '25


Na het invullen van dit formulier nemen we altijd even contact met je op via de app. Wil je een call inplannen om ons eerst telefonisch te spreken? Geef dit dan aan tijdens het inschrijven bij de omschrijving waarom jij deze reis wil maken.

Aan welke week wil je deelnemen?

Je aanmelding is verstuurd!

Anker 1
Retreat Call
bottom of page