top of page
retreat-marokko-meditatie-breathwork.jpg

Mystic Morocco
Retreat 6 - 14 april 2024

Anker 2

Nieuwe dieptes in jezelf unlocken om zo jouw multi-dimensionaal bewustzijn te activeren. 
Duik diep in jezelf en in het mystieke Marokko tijdens dit 9-daagse retreat!

Team-retreat-Marokko-reis

Trainingsreis voor Krystiac multidimensionaal bewustzijn - Maximaal 12 pers

Komend voorjaar staat er een fantastisch avontuur op jou te wachten! Tijdens dit Eiyani Mystic Morocco Retreat kom jij in alle rust aan op zaterdag 6 april. Dit is de aankomstdag en de dag voordat dit Retreat officieel start. Onze privé retreat transfer haalt jou op in Marrakech, Essaouira of Agadir. Jij boekt je vlucht, wij regelen de rest. 

Op dag 1 begin jij met jouw deep dive en plaats je samen met ons team een krachtige intentie. Tijdens dit Retreat combineren we twee krachtige plaatsen in Marokko met elkaar. De eerste 6 nachten verblijf je in het Blue Kaouki Beachhuis aan de Marokkaanse kust. De laatste twee nachten zoeken we de stilte op en verplaatsen we ons naar de countryside achter Sidi Kaouki. We verblijven dan twee dagen in het fantastische Mellow Beachhouse.

 

Is dit Retreat voor jou?

 

Voel jij aan alles dat jij nieuwe dieptes in jezelf wil unlocken om zo jouw multi-dimensionaal bewustzijn te gaan activeren? Tijdens het transformerende Mystic Morocco Retreat maak jij kennis met onze kosmische inzichten, krachtige breathwork- & meditatietechnieken, plus de magische energie van de kust en de natuur in Marokko! Dit is hét Retreat om je terug te trekken, te ontwikkelen, trainen, verdiepen & te transformeren.  De omgeving waar je verblijft is het ideale decor om samen met ons belemmerende patronen krachtig te doorbreken en jezelf te upgraden in Kristiac multi-dimensionaal bewustzijn. Zo wordt jij steeds meer en meer een organic creator! Met nieuwe inzichten, vol energie en magische shifts keer jij na dit Retreat weer terug naar huis klaar vor jouw volgende stap.

 

JOUW UPGRADE IN HET WATERMANTIJDPERK

In dit nieuwe tijdperk waarin we leven is het van wezenlijk belang dat jij een sterk energie-lichaam creëert om zo je doelen sneller en harmonieuzer te gaan bereiken. Een sterk en gebalanceerd energie-lichaam zorgt ervoor dat jij je steeds gezonder, fitter, helderder en daadkrachtiger gaat voelen. Hierdoor gaat creëren vanuit de organische creatiestroom steeds meer jouw werkelijkheid worden.

 

Om te kunnen luisteren en diep in contact te staan met jouw mutli-dimensionaal bewustzijn mag jij jouw gevoelens, gedachten en emoties op een dieper niveau leren beheren. Alle workshops, sessies en trainingen tijdens dit Retreat zijn gebaseerd op de Eiyani Methode die de kosmische multi-dimensionale zelf in jou activeert. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom tijdens deze reis.

Wil je meer weten over alle vluchtopties? Laat het ons weten dan sturen wij je het overzicht.

8 nachten - Mannen & Vrouwen - Marokko - Meditatie - Breathwork - Bewustzijn

ValerieVisschedijk-Eiyani-SidiKaouki-20.jpg

'WAUW! Het Mystic Morocoo Retreat .. Een week die ik nooit meer zal vergeten en die ik niet anders kan omschrijven dan PURE MAGIC. De sessies, de omgeving en wat we hebben gedeeld met elkaar

Marokko_Retreat-Mediteren.jpeg

The world needs your magic

Retreat locaties

Sidi Kaouki is een magisch & helend dorpje aan zee met een sterk werkende energie vortex. Een plek die ook jou zal betoveren en jouw persoonlijke magie laat ontwaken. Sinds 2017 is Sidi Kaouki in Marokko dé plaats voor onze Retreats. Vele mensen kwamen naar deze omgeving en samen met hun hebben we de krachtige vortex weer geactiveerd en nog meer geopend. Een magische uitwisseling tussen mens en aarde is hier voelbaar. Deze plaats blijft ons roepen en nodigt ook jou uit om jezelf én het energieveld van onze planeet te gaan upgraden.

Deze transformerende reis gaat jou nieuwe dieptes in jezelf laten verkennen en hier begeleiden wij jou bij. ElkeChristiano & Suzanne geven dit Retreat en samen nemen zij jou mee op een diepe innerlijke reis. Deze reis is voor vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een diepere connectie met zichzelf. Die beseffen dat persoonlijke ontwikkeling dé sleutel is om alles te laten stromen in je leven.

Ready to unlock your Magic?

 

Vluchtinfo:

Sidi Kaouki ligt op 2,5  a 3 uur uur afstand van Marrakech & Agadir en op 20 minuten afstand van Essaouira.

Op alle vluchten laten wij Retreat transfers aansluiten. (De transfer is inbegrepen in de prijs) Ben je al eerder in Marokko? Dan kun je mee met 1 van de transfers.

Op 14 april vindt de check out plaats en zal de transfer je weer naar 1 van de luchthavens brengen.

Na inschrijving ontvang jij alle details voor jouw Retreat week.

 

De investering bedraagt:

Gedeelde 2 of 3 persoonskamer: 1895,- p.p (10 plekken)

Privé kamer 2200,- p.p (2 plekken)

Betalen in termijnen is mogelijk!  

Inclusief:

  • 7 overnachtingen + voorovernachting (In totaal 8 nachten verblijf)

  • Retreat Transfer naar en vanaf de Retreat locatie

  • Heerlijke biologische maaltijden vers bereid

  • Workshops over energie management & kosmische wijsheid

  • Verdiepende & Transformerende meditaties (Eiyani methode)

  • Rishi Breathwork Ademtraining. Magic!

  • Flow-bokstrainingen waar je optioneel aan mag deelnemen

  • Bezoek krachtplaatsen in de omgeving

  • Heel veel extra's!

Exclusief:

  • Vlucht 

Heb je een eigen onderneming? Laat het ons even weten en dan vermelden wij je bedrijfsnaam op de factuur.​ 

More Magic
Elke_Maan(2).jpeg

Retreat 

Onze Deelneemsters zeggen het volgende:

WAUW! Het Mystic Morocco Retreat .. een week die ik nooit meer zal vergeten en bijna niet anders kan omschrijven dan PURE MAGIC. De sessies, de omgeving en wat we hebben gedeeld met elkaar.. De plek, de mensen en de krachtige energie die je hier kan voelen, wow! Alles bij elkaar is iets wat ik nooit eerder heb ervaren en soms voelde het bijna alsof ik droomde maar dan helder & ALIVE. Het voelt alsof mijn hart verder open is gegaan en kwam er in Marokko achter dat ik een beetje vergeten was hoe het is om te spelen en te genieten elke dag. Dankbaar voor deze magische week en voor de geweldige begeleiding van Elke, Christiano & Robinson. De krachtige mediaties, transformerende breathwork sessies en alle inzichten die ik daardoor heb gekregen. Dankbaar voor de woorden die zij kozen om mij diep te laten voelen & vertrouwen. Ik durf nu meer vanuit mezelf keuzes te maken en voel me meer verbonden met mezelf en alles wat er is. Ik voel nog steeds zo veel inspiratie van daar en aan het eind van de week zei ik tegen mezelf; ik wil elke dag spelen (al is het maar even) en genieten. En 4 weken later ben ik trots op mezelf omdat ik het aan het doen ben! - Esmee (2022)

 

"We kwamen allemaal met dezelfde missie: verbinding maken met onszelf. Dat maakte het makkelijker voor ons om ons open te stellen. Elke dag leerden we weer zoveel over onszelf, over de keuzes die we maken, de tijd waarin we leven en over de mensen om ons heen. Deze groep was zo enorm bijzonder! Wat een energie en warmte. Het is bijna niet uit te leggen hoe dat voor ons voelde, maar het voelde heel goed en gaf ons vertrouwen om onszelf volop te kunnen ontdekken!"

"One of the most impressive weeks of my life with all these beautiful souls. For me being in a group is something challenging, But this was special, meaningfull, loving and a beautiful experience. We all felt the magical vibe from Sidi Kaouki in Morocco."

Ik kan met recht zeggen dat dit het gaafste is wat ik ooit heb gedaan! Thnx Elke, Christiano en iedereen die mee was. Jullie zijn toppers!

YES, ik wil mee op dit Retreat in 2024


Na het invullen van dit formulier nemen we altijd even contact met je op via de app. Wil je een call inplannen om ons eerst telefonisch te spreken? Geef dit dan aan tijdens het inschrijven bij de omschrijving waarom jij deze reis wil maken.

Aan welke week wil je deelnemen?

Je aanmelding is verstuurd!

Anker 1
Retreat Call
bottom of page