top of page
Retreat Marokko_september 2022_Eiyani-35.jpg

Mystic Morocco
Retreat

Anker 2
Voorlopig logo

Voel jij aan alles dat jij nieuwe dieptes in jezelf wil unlocken? Tijdens dit transformerende Retreat in Marokko maak jij kennis met de krachtige energie aan de kust van Marokko. Dit is dé plek om je terug te trekken, te ontwikkelen, trainen, verdiepen & transformeren. Het ideale decor om samen met ons patronen te doorbreken en jezelf en de nieuwe energie van het Watermantijdperk écht te leren kennen! Sidi Kaouki is een magisch & helend dorpje aan zee. 


En sinds 2017 dé plaats voor onze Retreats. Vele mensen kwamen naar deze omgeving en samen hebben we een krachtige vortex gecreëerd. Een magische uitwisseling tussen mens en aarde is hier voelbaar. Deze plaats blijft ons roepen en nodigt ook jou uit om jezelf en onze planeet te upgraden.

 

De zee heeft een helende werking en dit mini dorpje ademt vrijheid en puurheid. De bewoners van het gebied hebben ons verteld dat dit alles te maken heeft met de ‘sufi healer’ Sidi Kaouki, die hier lang geleden woonde ...


Door in deze omgeving te zijn kunnen we ons volop upgraden in het nieuwe tijdperk waarin we leven. Een tijdperk waarin we ons weer gaan herinneren wie we echt zijn en wat we hier op aarde komen doen. Een tijdperk met enorm veel potentie! Kennis die lange tijd verloren was wordt weer onderdeel van ons bestaan. Voel jij ook aan alles dat jij jezelf mag vernieuwen tijdens deze shift? De kracht van onze intuïtie is hierin enorm belangrijk. Om te kunnen luisteren en in diep contact te staan met onze intuïtie mogen we onze systemen – onze gevoelens, gedachten en emoties – opnieuw leren beheren. Because, you are Magic! De prijzen voor deze reis starten bij 1495,-

 
Retreat 1.) Voorovernachting zondag 14 mei 2023
Startdag maandag 15 mei
Vertrekdag maandag 22 mei 2023
Coaches: Elke, Christiano, Suzanne
Retreat 2.) Voorovernachting dinsdag 23 mei
Startdag woensdag 24 mei 2023
Vertrekdag woensdag 31 mei 2023
Coaches: Elke, Christiano, Robinson

Retreat data 2023

7 nachten - Ladies only - Marokko - Meditatie - Breathwork - Boksen

Retreat Marokko_september 2022_Eiyani-49.jpg

'WAUW! Het Mystic Morocoo Retreat .. Een week die ik nooit meer zal vergeten en die ik niet anders kan omschrijven dan PURE MAGIC. De sessies, de omgeving en wat we hebben gedeeld met elkaar

IMG_1671.JPG

The world needs your magic

Tijdens dit Retreat verblijf je in ons Beachhuis Blue Kaouki in Sidi Kaouki. Deze transformerende reis gaat jou nieuwe dieptes in jezelf laten verkennen en hier begeleiden wij jou bij. Elke Christiano geven dit Retreat en samen nemen zij jou mee op een diepe innerlijke reis. Deze reis is voor vrouwen die op zoek zijn naar een diepere connectie met zichzelf. Die beseffen dat persoonlijke ontwikkeling dé sleutel is om alles te laten stromen in je leven. Onze verdiepende Meditatie methode, Rishi Breathwork sessies en Workshops over het tijdperk waarin we leven geven diepe rust, healing, kracht en zorgen voor een diepe verbinding met je eigen zijn. It's the age of Aquarius en jij mag jouw leven een upgrade geven!

Ready to unlock your Magic?

 

Vluchtinfo:

Sidi Kaouki ligt op 2,5  a 3 uur uur afstand van Marrakech en op 20 minuten afstand van Essaouira.

Op beide vluchten laten wij Retreat transfers aansluiten. (De transfer is inbegrepen in de prijs)

Na inschrijving ontvang jij alle details voor jouw Retreat week.

 

De investering bedraagt:

Gedeelde 2 of 3 persoonskamer: 1495,- p.p 

Privé kamer 1695,- p.p 

Betalen in termijnen is mogelijk! 

Inclusief:

 • 7 overnachtingen + voorovernachting 

 • Heerlijke biologische maaltijden 

 • Workshops

 • Verdiepende & Transformerende meditaties (Eiyani methode)

 • Rishi Breathwork Ademtraining. Magic!

 • 2 flow-bokstrainingen waar je optioneel aan mag deelnemen.

 • Begeleiding door Elke & Christiano (Er gaat ook altijd een derde Eiyani team member mee zodat jij deze week optimaal begeleiding krijgt)

 • Uitstapje in de omgeving

 • Heel veel extra's!

 • Transfer naar de locatie

Exclusief:

 • Vlucht (Na inschrijving ontvang jij informatie over de vluchten)

Heb je een eigen onderneming? Laat het ons even weten en dan vermelden wij je bedrijfsnaam op de factuur.​ 

More Magic
0H1A7017-innerdoorway.jpg

Retreat Reviews

Onze Deelneemsters zeggen het volgende:

WAUW! Het Mystic Morocco Retreat .. een week die ik nooit meer zal vergeten en bijna niet anders kan omschrijven dan PURE MAGIC. De sessies, de omgeving en wat we hebben gedeeld met elkaar.. De plek, de mensen en de krachtige energie die je hier kan voelen, wow! Alles bij elkaar is iets wat ik nooit eerder heb ervaren en soms voelde het bijna alsof ik droomde maar dan helder & ALIVE. Het voelt alsof mijn hart verder open is gegaan en kwam er in Marokko achter dat ik een beetje vergeten was hoe het is om te spelen en te genieten elke dag. Dankbaar voor deze magische week en voor de geweldige begeleiding van Elke, Christiano & Robinson. De krachtige mediaties, transformerende breathwork sessies en alle inzichten die ik daardoor heb gekregen. Dankbaar voor de woorden die zij kozen om mij diep te laten voelen & vertrouwen. Ik durf nu meer vanuit mezelf keuzes te maken en voel me meer verbonden met mezelf en alles wat er is. Ik voel nog steeds zo veel inspiratie van daar en aan het eind van de week zei ik tegen mezelf; ik wil elke dag spelen (al is het maar even) en genieten. En 4 weken later ben ik trots op mezelf omdat ik het aan het doen ben! - Esmee (2022)

 

"We kwamen allemaal met dezelfde missie: verbinding maken met onszelf. Dat maakte het makkelijker voor ons om ons open te stellen. Elke dag leerden we weer zoveel over onszelf, over de keuzes die we maken, de tijd waarin we leven en over de mensen om ons heen. Deze groep was zo enorm bijzonder! Wat een energie en warmte. Het is bijna niet uit te leggen hoe dat voor ons voelde, maar het voelde heel goed en gaf ons vertrouwen om onszelf volop te kunnen ontdekken!"

"One of the most impressive weeks of my life with all these beautiful souls. For me being in a group is something challenging, But this was special, meaningfull, loving and a beautiful experience. We all felt the magical vibe from Sidi Kaouki in Morocco."

"Elke is super betrokken vanaf moment 1 dat je contact met haar hebt. De locatie, eten, sfeer en de mensen is iets wat me erg heeft geïnspireerd en ik denk dat de hele groep dat had, dat was erg voelbaar! Het begeleidend team gaf je een enorm gevoel van vrijheid, alles kan en mocht en ze hadden totaal geen oordeel over je, heel fijn! Ze stonden de hele week voor ons klaar ook als je één op één sessies wilde doen. Je moet dit gewoon een keertje doen! Jullie zijn toppers en iedereen bedankt voor deze bijzondere ervaring die we toch maar even hebben gedaan met z'n allen, Yeah!"

Ik kan met recht zeggen dat dit het gaafste is wat ik ooit heb gedaan! Thnx Elke, Christiano en iedereen die mee was. Jullie zijn toppers!

YES, ik wil mee op dit Retreat in 2023


Na het invullen van dit formulier nemen we altijd even contact met je op via de app. Wil je een call inplannen om ons eerst telefonisch te spreken? Geef dit dan aan tijdens het inschrijven bij de omschrijving waarom jij deze reis wil maken.

Aan welke week wil je deelnemen?

Je aanmelding is verstuurd!

Anker 1
Retreat Call
bottom of page