Mystic Morocco

Voorlopig logo

Tijdens dit transformerende Retreat maak jij kennis met de krachtige energie aan de kust van Marokko. Dit is dé plek om je terug te trekken, te ontwikkelen, trainen, verdiepen & transformeren. Het ideale decor om samen met ons patronen te doorbreken en jezelf écht te leren kennen! Sidi Kaouki, een adembenemend dorpje aan zee.


Sidi Kaouki is sinds 2017 dé plaats voor onze Retreats. Vele mensen kwamen naar deze omgeving en samen hebben we een krachtige vortex gecreëerd. Een magische uitwisseling tussen mens en aarde. Deze plaats blijft ons roepen en wij voelen dat het tijd is om hier weer samen te werken met de energie om zo onszelf en onze planeet te kunnen upgraden.

 

De zee heeft een helende werking en dit mini dorpje ademt vrijheid en puurheid. De bewoners van het gebied hebben ons verteld dat dit alles te maken heeft met de ‘sufi healer’ Sidi Kaouki, die hier lang geleden woonde ...


Deze ongerepte omgeving is de ideale plek om diepe rust en innerlijke stilte te ervaren. Zo kunnen we ons volop upgraden in het nieuwe tijdperk waarin we leven. Een tijdperk waarin we ons weer gaan herinneren wie we echt zijn en wat we hier op aarde komen doen. Een tijdperk met enorm veel potentie! Kennis die lange tijd verloren was wordt weer onderdeel van ons bestaan. Voel jij ook aan alles dat jij jezelf mag vernieuwen tijdens deze shift? De kracht van onze intuïtie is hierin enorm belangrijk. Om te kunnen luisteren en in diep contact te staan met onze intuïtie mogen we onze systemen – onze gevoelens, gedachten en emoties – opnieuw leren beheren. You are Magic

Data 2022:
Van 26 november - 3 december 2022

Aan dit Retreat kunnen maximaal 12 vrouwen deelnemen.

8 dagen - Ladies only - Sidi Kaouki

IMG_2966_edited.jpg

'Dit Retreat met Eiyani heeft me geholpen om zoveel dichter bij mezelf te komen, een reis om nooit te vergeten!" 

1Lh6vU0w.jpeg

The world needs your magic

Tijdens dit Retreat verblijf je in ons Beachhuis in Sidi Kaouki. Tijdens deze transformerende reis ga jij nieuwe dieptes in jezelf verkennen. Activate your Magic!

 

De investering bedraagt:

Gedeelde 2 of 3 persoonskamer: 1495,- p.p 

Privé kamer 1695,- p.p 

Betalen in termijnen is mogelijk! 

Inclusief:

 • 7 overnachtingen

 • Heerlijke biologische maaltijden 

 • Workshops

 • Verdiepende & Transformerende meditaties (Eiyani methode)

 • Rishi Breathwork Ademtraining. Magic!

 • 2 flow-bokstrainingen waar je optioneel aan mag deelnemen.

 • Persoonlijke begeleiding door Elke & Christiano 

 • Uitstapje in de omgeving

 • Heel veel extra's!

 • Transfer naar de locatie

Exclusief:

 • Vlucht (Na inschrijving ontvang jij informatie over de vluchten)

Heb je een eigen onderneming? Laat het ons even weten en dan vermelden wij je bedrijfsnaam op de factuur.

Innerdoorway-Sidi Kaouki.jpg

Retreat Reviews

0H1A7017-innerdoorway.jpg

Elke Christiano geven dit Retreat. Samen nemen zij jou mee op een diepe innerlijke reis. Dit is een Retreat voor vrouwen die op zoek zijn naar een diepere connectie met zichzelf. Onze verdiepende Meditaties & Rishi breathwork sessies geven diepe rust, healing, kracht en zorgen voor een diepe verbinding met je eigen zijn.

Wat anderen zeggen over onze Retreats

 

"We kwamen allemaal met dezelfde missie: verbinding maken met onszelf. Dat maakte het makkelijker voor ons om ons open te stellen. Elke dag leerden we weer zoveel over onszelf, over de keuzes die we maken, de tijd waarin we leven en over de mensen om ons heen. Deze groep was zo enorm bijzonder! Wat een energie en warmte. Het is bijna niet uit te leggen hoe dat voor ons voelde, maar het voelde heel goed en gaf ons vertrouwen om onszelf volop te kunnen ontdekken!"

"One of the most impressive weeks of my life with all these beautiful souls. For me being in a group is something challenging, But this was special, meaningfull, loving and a beautiful experience. We all felt the magical vibe from Sidi Kaouki in Morocco."

"Elke is super betrokken vanaf moment 1 dat je contact met haar hebt. De locatie, eten, sfeer en de mensen is iets wat me erg heeft geïnspireerd en ik denk dat de hele groep dat had, dat was erg voelbaar! Het begeleidend team gaf je een enorm gevoel van vrijheid, alles kan en mocht en ze hadden totaal geen oordeel over je, heel fijn! Ze stonden de hele week voor ons klaar ook als je één op één sessies wilde doen. Je moet dit gewoon een keertje doen! Jullie zijn toppers en iedereen bedankt voor deze bijzondere ervaring die we toch maar even hebben gedaan met z'n allen, Yeah!"

Ik kan met recht zeggen dat dit het gaafste is wat ik ooit heb gedaan! Thnx Elke, Christiano en iedereen die mee was. Jullie zijn toppers!

Je aanmelding is verstuurd!

Ga mee op
deze reis!