top of page

Surrender to the moment
and become energy

Eiyani Boksen

Wil jij je energiek, krachtig en fit voelen en nog meer in verbinding zijn met jezelf? Maak dan kennis met de unieke combinatie tussen boksen, meditatie, mindfulness en breathwork bij World of Eiyani! Een flinke dosis empowerment. In twee uur tijd ga jij aan de slag met deze combinatie en je kunt kiezen uit verschillende boks abonnementen. We snappen dat je graag eerst kennis komt maken dus je bent altijd welkom voor een proefles!

 

Empowerment betekent voor ons dat jij je krachtig en bewust door het leven beweegt. Je bent diep connected met je innerlijk en uit dit op een harmonieuze manier in je dagelijks leven. Door jezelf te trainen ontdek jij jouw flow, maar ook jouw nog onontdekte ware bron van kracht van binnen. Kom los van alles wat jou ooit heeft tegengehouden en word een stralend voorbeeld voor anderen. Eiyani bokslessen geven wij in Eindhoven. Proefles boeken? Lees dan snel verder! 

Eiyani_Boksen_01-2023_Fotografie Melisa Verheijen-42.jpg

Waarom boksen met Eiyani?

Tap in oneindige mogelijkheden en verleg harmonieus je grenzen. Verhoog je bewustzijn en kracht. Ontdek je enorme potentieel!

Wij Eiyani's ontwikkelden een praktische methodiek om meer gebruik te maken van jouw potentie. Onze background? Ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen van effectieve meditatietechnieken en bokstrainingen. 

De training 
bestaat uit

Het eerste gedeelte van de training bestaat uit diverse visualisatie- en meditatie oefeningen om mentale rust en optimale focus te bereiken. (De eerste 30 minuten van de training)

Het tweede gedeelte 1,5 uur bestaat uit een uitgebreide bokstraining die je lichaam een boost geeft. Het resultaat: een flexibele, heldere mind en een sterk, fit lichaam! Deze training sluiten we altijd af met Breathwork in de laatste 15 minuten.

Eiyani_Boksen_01-2023_Fotografie Melisa Verheijen-55.jpg

Onze  training is
effectief, efficient en
super relaxed

Ons geheim waardoor jij na deze trainingen de hele wereld aankunt? We gaan het je vertellen. Het geheim zit in het mindful trainen van je lichaam én geest en hier zijn wij experts in. Hiermee bedoelen we: geconcentreerd, in het moment en vol overgave je oefeningen doen. Zonder dwang en zonder jezelf te forceren. Door meditatie en boksen op deze manier te combineren maak jij de perfecte combi! Boek nu je proefles en join the Eiyani family.

Je kunt kiezen uit
de volgende abonnementen

Eiyani_Boksen_01-2023_Fotografie Melisa Verheijen-71.jpg

1. Flow

 • 1 x per week 2 uur trainen

 • €40,- per maand

 • Locatie: Sectie C

 • Eindhoven

Deze les is op de maandagavond, woensdagavond en op de zaterdagochtend.

Eiyani_Boksen_01-2023_Fotografie Melisa Verheijen-95.jpg

2. Clear mind

 • 2 x per week 2 uur trainen

 • €55,- per maand

 • Locatie: Sectie C

 • Eindhoven

Eiyani_Boksen_01-2023_Fotografie Melisa Verheijen-84.jpg

3. Full focus

 • Kom onbeperkt trainen

 • €66,- per maand

 • Locatie: Sectie C

 • Eindhoven

Deze les is op de maandagavond, woensdagavond en op de zaterdagochtend.

Boek hier

jouw gratis proefles

Welk abonnement heeft jouw voorkeur?

Leuk dat je een proefles komt doen! We nemen contact met je op om een datum in te plannen

Gratis Proefles Boeken

Deze les is op de maandagavond, woensdagavond en op de zaterdagochtend.

Liever niet in een groep maar privé?

Eiyani_Boksen_01-2023_Fotografie Melisa Verheijen-29.jpg

1 op 1 trainen
met Suzanne

Dit zeggen onze members

over Eiyani boksen

'Ik volg al 3 jaar de bokstraining van Eiyani en ga elke les met veel plezier! Ik sla nooit een les over omdat ik me er telkens weer beter door voel. Even helemaal ontspannen, alle stress loslaten en nieuwe energie opdoen tijdens de zeer fijne meditatie. En vervolgens alle energie eruit trainen met uitdagende oefeningen, goede instructies en een toegankelijke groep met allemaal prettige mensen.' 

John

bottom of page