Surrender to the moment
and become energy

Wil jij je energiek, krachtig en fit voelen en daarbij het mentale aspect niet vergeten? Maak dan kennis met de krachtige combinatie die wij de naam ‘Innerforce’ geven. Innerforce is een unieke combinatie tussen meditatie, mindfulness en boksen en staat voor een flinke dosis empowerment!

 

Empowerment betekent dat jij je krachtig en bewust door het leven beweegt. Je bent diep connected met je innerlijk en uit dit op een harmonieuze manier in je dagelijks leven. Door jezelf te trainen ontdek jij jouw flow, maar ook jouw nog onontdekte ware bron van kracht van binnen. Kom los van alles wat jou ooit heeft tegengehouden en ontdek jouw Innerforce! Word een stralend voorbeeld voor anderen. De Innerforce boks/meditatie lessen geven wij in Eindhoven. Proefles boeken? Lees dan snel verder!

Eiyani Innerforce_Fotografie Melisa Verheijen-2.jpg

Waarom Innerforce?

Wij geloven heilig in de enorme potentie die verborgen ligt in onze psyche. Daarom ontwikkelden we een praktische methodiek om meer gebruik te maken van dit potentieel. Onze background? Wat dacht je van ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen van effectieve meditatietechnieken en bokstrainingen. Dat resulteerde in de Innerforce bokstraining.

De training 
bestaat uit

Het eerste gedeelte van de training bestaat uit diverse visualisatie- en meditatie oefeningen om mentale rust en optimale focus te bereiken. (De eerste 30 minuten van de training)

Het tweede gedeelte bestaat uit een uitgebreide bokstraining die je lichaam een boost geeft. Het resultaat: een flexibele, heldere mind en een sterk, fit lichaam.

Eiyani Innerforce_Fotografie Melisa Verheijen-69.jpg

Onze innerforce training is effectief, efficient en super relaxed

Het geheim zit in het mindful trainen van je lichaam én geest. Hiermee bedoelen we: geconcentreerd, in het moment en vol overgave je oefeningen doen. Zonder dwang en zonder jezelf te forceren. Door meditatie en boksen te combineren maak jij de perfecte combi! Boek nu je proefles bij Christiano en Bas en join the family.

Abonnementen

Eiyani Innerforce_Fotografie Melisa Verheijen-17_edited.jpg

Flow

 • 1 x per week

 • €40,- per maand

 • Locatie: Sectie C

 • Eindhoven

Innertechnology Shoot-5.jpg

Clear mind

 • 2 x per week

 • €55,- per maand

 • Locatie: Sectie C

 • Eindhoven

Eiyani Innerforce_Fotografie Melisa Verheijen-11.jpg

Full focus

 • Kom onbeperkt trainen

 • €66,- per maand

 • Locatie: Sectie C

 • Eindhoven

Eiyani Innerforce_Fotografie Melisa Verheijen-20.jpg

1 op 1
boksles
van Bas?

Boek hier

jouw proefles

Welk abonnement heeft jouw voorkeur?

Je bericht is verstuurd, dankjewel!

Kind words

about Innerforce

'Ik volg al 3 jaar de Innerforce training van Eiyani en ga elke les met veel plezier! Ik sla nooit een les over omdat ik me er telkens weer beter door voel. Even helemaal ontspannen, alle stress loslaten en nieuwe energie opdoen in een zeer fijne meditatie. En vervolgens alle energie eruit trainen met uitdagende oefeningen, goede instructies en een toegankelijke groep met allemaal prettige mensen.' 

John