top of page
Weggever beeld meditatieschool.png

Design your life  
Cosmic Club 
Abonnement 

Anker 2

Jouw week helder, afgestemd en met meer energie, creativiteit & doorstroming vormgeven. Design jouw week-flow & word meer en meer de creator van jouw leven.

Cosmic Earth School

Kickstart & end up van jouw week to design your week!
Elke maandag - 7.00 - 9.00 uur  & twee keer per maand op vrijdag van 19.00 - 21.00 uur 
Bij World of Eiyani in Eindhoven
Live programma | Kleine groep  (mannen & vrouwen) Toegang tot Eiyani boksen 

"De fijnste start van de week! Bewust intunen en inchecken om van daaruit concrete intenties voor de week te zetten. Elke week is anders maar altijd kloppend voor het moment. Ik kijk tegenwoordig uit naar de maandagochtenden en dat is vroeger weleens anders geweest ;-) Het Eiyani team biedt pure magie en zorgt voor zoveel zichtbare groei en transformatie bij alle ‘designers’!"

IMG_3190.jpg

Vanaf het moment dat ik de keuze heb gemaakt mijn week te starten met 'Design Your Life' lijk ik wekelijks een ontwikkeling door te maken van een jaar. De opening van de nieuwe laag wordt daar gestart en de hele week blijven er belangrijke inzichten binnenstromen. De energie en kennis van Eiyani met hun zorgvuldig ontwikkelde technieken zijn hierbij essentieel. Eiyani houdt me scherp en alert. Ze helpen me de verbinding met mezelf herinneren, blijven in energie verbonden met elkaar en Yess!! We zien elkaar, perfect getimed, maandag ochtend weer.

Eiyani review_edited.jpg

 Live programma - Kleine groep  (mannen & vrouwen)  Meditatie - Breathwork - Energiewerk - Sport

Voel jij ook steeds meer dat jij de creator bent van je eigen leven en wil jij je wekelijks dieper openen voor de creatie-mogelijkheden van het Watermantijdperk? Dan is nu hét moment om je week-flow zelf te gaan designen! Wij Eiyani's werken zoveel mogelijk met kosmische timing en designen ons leven heel bewust met deze originele creatie energie. Wil jij dit ook? Dan is het 'Retreat your Week, Design your Life' programma bij World of Eiyani in Eindhoven echt iets voor jou! Het is een programma voor ondernemende mensen zoals jij die voelen dat ze meer energie, meer creativiteit en doorstroming willen in hun week. We gaan je trainen om je energie effectief en efficiënt te gaan richten. Elke maandagochtend kom jij bij World of Eiyani en train je jouw bewustzijn om dieper te kunnen samenwerken met de energie van het creatieve EFFI Quantum veld. 

Design your life!

Op maandagochtend kickstart jij jouw week vanaf 7.00 uur met een 2 uur durende sessie die bestaat uit:

 • Transfomerende Meditaties

 • Rishi Breathwork

 • Energiewerk

 • Flowy Movement | stretch-oefeningen

 • Heel veel extra's!

 

Je komt in een groep die wil groeien in bewustzijn en die alles in hun leven wil laten stromen. Samen bouwen we aan een harmonieus veld. Jij weet dat jouw eigen ontwikkeling zijn of haar uitwerking in de buitenwereld heeft en de groepsdynamiek gaat dit versterken en nog bewuster maken voor je! Blenden op alle vlakken. Dit is een club van kosmische co-creators. Lees op deze pagina wat er nog meer inclusief in dit abonnement is.

 

Als jij deelneemt aan dit programma krijg jij ook toegang tot Eiyani Boksen om zo ook gedurende de week nog meer je fysieke lichaam mee te nemen tijdens het designen. Let's start to Retreat your week and Design your Life!

Maandelijks sluiten we op twee vrijdagen de week af in een Mellow Down your Week. Zelfde vibe, ander moment in de week! 

Manana-Cosmica-01.jpeg

'Elke, Suzanne & Marleen zijn jouw weekly kick starters!" 

Mediteren - Eindhoven - Breathwork.jpg

Design Your Life - Magic!

Je kan voor dit programma kiezen uit twee variaties:

 1. een maandelijks abonnement. De investering hiervan bedraagt 199,- euro per maand exclusief BTW. Dit abonnement geeft jou elke maandag toegang tot de kickstart sessie op de maandagochtend, onbeperkt toegang tot Eiyani Boksen en nog zoveel meer!

 2. een meer flexibel abonnement dat je per kwartaal afneemt. Hierbij kies je vijf maandagen gedurende het kwartaal waarin je deelneemt aan de kickstart sessie op de maandagochtend en mag je vijf keer komen trainen bij Eiyani Boksen. 

Inclusief:

 • Maandag; 7.00 - 9.00 Kickstart van de week met Elke & Suzanne (en, of Marleen & Vera) Locatie: Eiyani Cosmic Earth School - Paradijslaan 16 in Eindhoven

 • Maandag: 9.00 - 11.00 heb je de mogelijkheid om bij ons op locatie te blijven en verder te viben met de andere members van deze club.

 • Je krijgt access tot onze wifi en de EFFI energie van de vortex. 

 • Met het maandabonnement krijg jij ook 2 x per week toegang tot Eiyani Boksen. Deze lessen vinden plaats op Sectie C - Eindhoven. Je kunt wekelijks kiezen uit een sportles op de maandagavond, woensdagavond of zaterdagochtend. Let op: Dit is optioneel. Het is geen vereiste maar een extra tijdens je abonnement periode. Ook bij het kwartaal

Ready to design your week?

 

Je mag je abonnement maandelijks opzeggen.

Na inschrijving wordt er contact met je opgenomen. Dan plannen we je eerste sessie in. Let's create some magic together!

Heb je een eigen onderneming? Laat het ons even weten en dan vermelden wij je bedrijfsnaam op de maandelijkse  factuur.​ 

More Magic

Design Your Life - Magic!

Je kan voor dit programma kiezen uit twee variaties:

 1. een maandelijks abonnement. De investering hiervan bedraagt 199,- euro per maand exclusief BTW. Dit abonnement geeft jou elke maandag toegang tot de kickstart sessie op de maandagochtend en tot  twee vrijdagen per maand. Onbeperkt toegang tot Eiyani Boksen en nog zoveel meer!

 2. een meer flexibel abonnement dat je per kwartaal afneemt. Hierbij kies je vijf maandagen of vrijdagen gedurende het kwartaal waarin je deelneemt aan de kickstart sessie op de maandagochtend en mag je vijf keer komen trainen bij Eiyani Boksen. 

Inclusief:

 • Maandag; 7.00 - 9.00 uur Kickstart van de week met Elke & Suzanne (en, of Marleen & Vera) Locatie: Eiyani Cosmic Earth School - Paradijslaan 16 in Eindhoven

 • Maandag: 9.00 - 11.00 uur heb je de mogelijkheid om bij ons op locatie te blijven en verder te viben met de andere members van deze club.

 • Je krijgt access tot onze wifi en de EFFI energie van de vortex. 

 • Met het maandabonnement krijg jij ook 2 x per week toegang tot Eiyani Boksen. Ook bij het kwartaalabonnement krijg je toegang, namelijk: 5 keer gedurende je lidmaatschap. Deze lessen vinden plaats op Sectie C - Eindhoven. Je kunt wekelijks kiezen uit een sportles op de maandagavond, woensdagavond of zaterdagochtend. Let op: dit is optioneel. Het is geen vereiste, maar een extra tijdens je abonnement periode.

Ready to design your week?

 

Je mag je abonnement maandelijks opzeggen.

Na inschrijving wordt er contact met je opgenomen. Dan plannen we je eerste sessie in. Let's create some magic together!

Heb je een eigen onderneming? Laat het ons even weten en dan vermelden wij je bedrijfsnaam op de maandelijkse  factuur.​ 

Eiyani_Cosmic Earth School_01-2023_Fotografie Melisa Verheijen-105.jpg

1. Design your life - cosmic flow

 • Iedere maandag je week kickstarten

 • 2 vrijdagen per maand, mellow down your week

 • €199,- per maand

 • Eindhoven

 • Onbeperkt toegang tot Eiyani Boksen

flowen-programma-ondernemers.jpg

2. Design your life - clear flow

 • 5 x toegang. Kies uit de maandag of vrijdagsessies (Combineren mag)

 • €299,- per kwartaal

 • Eindhoven

 • 5 x toegang tot Eiyani Boksen

Design your life.jpg

3. Design your life - one time

 • 1 x toegang. Kies uit de maandag of vrijdagsessie 

 • €55,- per keer

 • Eindhoven

 • 1 x toegang tot Eiyani Boksen

Anker 1
Retreat Call

YES, ik wil deelnemen aan dit programma


Na het invullen van dit formulier nemen we altijd even contact met je op via de app. Samen plannen we je eerste sessie in en mag jij ons al je vragen stellen!

Selecteer een optie

Je aanmelding is verstuurd!

Marleen

bottom of page