top of page

1-op-1 met Christiano

energetische coaching voor ondernemende mensen die willen bouwen

ValerieVisschedijk-EiyaniRetreatSeptember-21.jpg

Bouwen met energie - als er iemand is die weet hoe dit werkt dan is het Christiano. Onze Eiyani founder startte in 2004 zijn eerste coachingspraktijk en is vervolgens nooit meer gestopt met het verder ontwikkelen en begeleiden van ondernemers en ondernemende mensen. Als ondernemer is het belangrijk om energetisch geordend te zijn en om steeds dieper te beseffen dat energie de bouwstenen zijn van waaruit alles bestaat. Onze werkelijkheid is enorm aan het veranderen en als jij jouw creaties duurzaam voort wilt laten bestaan op een manier die harmonieus is en bijdraagt aan een mooiere samenleving dan is werken met Christiano een grote verrijking.

 

Boek een holistische coachsessie of laat Christiano een astrologische analyse maken.

‘Everything is energy and energy is all there is, master your energy and your life will become awesome!’

Wat gaan we doen?

 

Expert in het lezen van energie en het vertalen van de fase waar je in zit. dat is waar deze sessie mee start. Zo ervaar jij direct meer inzicht in waar jij staat en waar jij naartoe kunt bewegen om nog meer doorstroming en flow te gaan ervaren in je business en leven. De diepgaande meditatie en breathwork methode die Christiano dagelijks doorontwikkeld brengt jou in ongekende dieptes van jezelf en ordent jouw bewustzijn in de diepere lagen van jouw psyche. Inschrijven voor een holistic coachingsessie met Christiano? 

  • Boek een introductiesessie van 1,5 uur om meteen te gaan werken aan de optimalisatie van je energie-niveau.

  • Daarna heb je de mogelijkheid om verder te gaan met sessies van 2 uur om het beste resultaat te bereiken. 

  • Investering introductiesessie 120,-

  • Vervolgsessies 120,- per uur. 

Laura

Coach-Eindhoven-Christiano.jpeg

Astrologische Analyse
Losse sessie 120,- excl btw

Na afloop van deze sessie ontvang jij de factuur. Heb je een eigen bedrijf?  Dan ontvang jij een zakelijke factuur.

Astrologie is één van mijn passies. Na het afronden van de opleidingen psychologische en spirituele astrologie, 20 jaar geleden, is astrologie nooit meer uit mijn leven verdwenen. Door middel van een geboortehoroscoop kun je veel van jezelf te weten komen omtrent je persoonlijke talenten en ontwikkelpunten. Het is een manier om jezelf te doorgronden en om je zielentaak helder te krijgen. Al ruim 20 jaar geef ik 1 op 1 Astrologische sessies & trajecten. Inmiddels  heb ik duizenden mensen inzichten en advies gegeven om zo grote stappen te kunnen maken in hun leven. Ook heb ik veel mensen in het bedrijfsleven mogen begeleiden met mijn astrologische inzichten en advies. Wil jij meer duidelijkheid over jouw geboortehoroscoop? Je bent welkom in de Cosmic Earth School in Eindhoven óf we plannen een afspraak via Zoom.

 

Selecteer een optie

Je bericht is verstuurd, dankjewel!

Boek hier

Hoe worden deze sessies ervaren:

Monique-Eiyani.JPG

'Het is super bevrijdend om bewust te worden van – én te transformeren in – beperkende gedachtes, emoties of energiepatronen. Dankzij Christiano heb ik een dieper bewustzijn over mezelf. Het is enorm verrijkend om op een diep niveau te beseffen dat we de kracht hebben om beperkende overtuigingen te  doorbreken. Die kracht is enorm. Ik ervaar meer eenheid, meer acceptatie (vooral naar mezelf), meer rust en meer kracht. Ik durf meer risico te nemen. De sessies met Christiano hebben daar enorm aan bijgedragen!'

Monique

'Ben je benieuwd waarom je hier op aarde bent, wil je weten wat jouw krachten zijn, zou je willen weten waarom je bepaalde keuzes maakt? Christiano is astroloog en vertelt je met behulp van de sterren en planeten alles over jezelf. Ik heb mezelf daardoor zóveel beter leren kennen! En ik kan je vertellen: een sessie met Christiano is lekker energiek.'

Lotte

WhatsApp Image 2022-06-14 at 8.17.49 PM.jpeg

Remember your original blueprint, all is connected

Boek sessie
bottom of page