top of page

Relax & Unwind
Jouw meditatiebundel
Nú voor 19,95

Deze bundel met vier begeleide meditaties brengt relaxation en helende vibes, the Eiyani way! 
Door je dagelijks te verbinden met het zuivere Effi-Infinitum transformeert jouw bewustzijn naar de pure jij. Ontdek de magie van onze meditaties!

EIYANI-Mediteren.jpg

Het nieuwe jaar staat voor de deur, en we hebben nu al zin in 2024! Vol energie, vitaal en krachtig het jaar in gaan - daar kun je nu mee starten. Door indrukken diep te processen en je zenuwstelsel de nodige healing te sturen sluit je dit jaar af als nooit tevoren! Een mooi kerstcadeau voor jezelf of een dierbare.

 

Wil je ook steeds bewuster momenten creëren voor rust en ontspanning? Ontdek dan deze meditatiebundel die precies dat voor je kan zijn: momenten waarop jij diep kan zakken in jezelf, waardoor je meer relaxed de dag in kan gaan en je dag weer afsluit. Of je nu al langer mediteert of net komt kijken, deze meditaties zijn geschikt voor iedereen. 

Dit pakket bestaat uit 4 geleide meditaties ingesproken door Elke, Christiano en Suzanne & een mini 'how to meditate'-hand-out:

 - Twee meditaties die je op ieder moment van de dag kan doen, die zorgen dat je diep kunt ontspannen en ontladen. Waarvan één om je energielichaam te versterken en meer in verbinding te komen met je fysieke lichaam & één om de dieptes van je innerlijk te verkennen. 

 - Een ochtendmeditatie waarmee je gefocust en open de dag kunt starten.

 - Een avondmeditatie voor je gaat slapen. Deze meditatie helpt je om helemaal los te komen & je klaar te maken voor de nacht. Zo word je de volgende dag uitgerust en met meer energie wakker.  

Voor jou: bij aankoop ontvang je een mail met daarin de downloads & details. Je kan meteen aan de slag! 

Iemand anders blij maken en deze bundel cadeau doen? Vul de gegevens van diegene in en we sturen hen de meditaties & de mini 'how to meditate'-hand-out toe. 

Marokko_Retreat_breathwork.jpg
Retreat-Mediteren_Natuur_Essaouira.jpg

Vier meditaties om je heel diep te ontspannen, om jezelf te ontladen van spanning en stress & om je dag te starten en af te sluiten.

Koop nu
jouw bundel

Bundel kopen
bottom of page