top of page
coaching-Meditatie_Breathwork-Eindhoven.jpg

1 op 1 met Elke. Energetisch - Coaching - Healing

Zeg je rondreizen en retraites, dan zeg je Elke. Sinds de afgelopen 7 jaar stopt ze al haar passie in het organiseren van deze bijzondere reizen. Elke brengt gelijkgestemden bij elkaar. Mensen die van elkaar willen leren, samen willen groeien in bewustzijn en een verschil willen maken in het tijdperk waarin we leven. It’s the age of Aquarius! Als Elke niet op reis is dan geeft zij energetische coaching sessies in Eindhoven. Deze sessies zijn voor jou als jij meer doorstroming wil ervaren in je leven en beseft dat energie de basis is van alles!

'Ik heb me in tijden niet zo gelukkig en sterk gevoeld. Bedankt voor de fijne sessie Elke.'

Laura

Elke_Coaching-Sessie.jpeg
Voorlopig logo

Elke: “Wat meditatie, breathwork en het werken met energie met het menselijk bewustzijn kan doen is immens! Je gaat anders naar jezelf en je leven kijken door je hersenactiviteit te verlagen en in andere bewustzijnsstadia te komen. Super interessant toch? Alles in je leven gaat zo meer en meer doorstromen. Je bevrijdt letterlijk jouw hoogste tijdlijn! 

Ik ben ervan overtuigd dat de methode die ik toepas tijdens deze sessie een super krachtige manier is om met jezelf aan de slag te gaan. Jouw persoonlijke groei weerspiegelt zich in de wereld om je heen en het is tijd dat jij jezelf gaat bevrijden van alles wat jou nog tegenhoudt om volop te kunnen blijven groeien.”

Aquarius Activatie Healing

2 uur 1 - 1 met Elke (energetische sessie)

 

Jij voelt aan alles dat het leven sneller verandert dan ooit en diep van binnen voel je dat er nog zoveel meer is dan wat je nu leeft of onder woorden kan brengen. Onze wereld is zo snel in beweging en we stemmen ons af op de nieuwe frequentie. Soms voelt dat vol euforie en op andere dagen voelt deze transformatie erg pittig. Ben jij je er echt van bewust dat we switchen naar een nieuw tijdperk? Een tijdperk met andere waarden, een andere manier van leven, delen & connecten. Collectief gezien is deze overgang nog maar net in beweging en daarom heb je wellicht nog niet alle tools en kennis om te navigeren tijdens deze shift. Ik heb me hier de afgelopen jaren volledig in gespecialiseerd! Aquarius Activatie Healing is de naam die ik mijn activerende energetische sessies gegeven heb.

 

Mijn sessies ondersteunen jou om je energie volop te laten stromen zodat jij steeds meer en meer een match bent met hetgeen jij in de wereld wil brengen! 

Get access to your
unlimited consciousness

Wat gaan we doen?

 

Een sessie met mij duurt twee uur en tijdens zo'n sessie tune ik in op jouw energieveld. We activeren diepere delen van jouw bewustzijn, zodat jij steeds makkelijker kunt navigeren in het nieuwe. Jij beseft dat jijzelf en jouw transformatieprocessen de basis zijn om organisch te kunnen creeren. Samen maken we het onbewuste bewust en zo transformeer jij diepe lading – dit kan zich bijvoorbeeld uiten als onrust, angst, twijfel, of bepaalde stagnaties – naar bruikbare creatie energie. Als jij energie transformeert bouw je steeds meer vanuit de organische creatie-stroom. We duiken diep in jouw onderbewuste en verwerken opgeslagen emoties. Dankzij de sessies ervaar jij steeds meer emotionele vrijheid en ga jij je eigen krachten (nog) beter leren kennen en ook daadwerkelijk in kunnen zetten.

Dive deep, transformeer en ontdek jouw magie!

 

Vanuit mijn expertise traceer ik waar jouw energieveld nog is afgestemd op de energie vanuit je verleden. Deze shiften we tijdens de sessie zodat jij meteen meer energie krijgt om je 'toekomst' te creëren.

  • Ik werk met jouonderbewustzijn om onverwerkte gebeurtenissen te 'helen' en de energie optimaal te laten stromen.

  • Dankzij de activaties tijdens deze sessies ga jij je steeds meer herinneren wie je werkelijk bent en hoe jij jouw leven vorm wilt geven.

  • Tijdens deze sessie gaan we met elkaar in gesprek om helder te krijgen waar jouw energie nog meer mag stromen en daarna gaan we aan de slag met meditatie of breathwork.


Ik stem me af op de thema’s waar jij mee aan de slag wilt. Denk aan: werk, relatie, het energetisch bouwen van jouw bedrijf, of misschien heb jij geen specifieke vraag, maar voel je dat deze sessie je nieuwe inzichten zal geven. Veel mensen komen maandelijks bij mij terug en genieten zo optimaal van de mogelijkheden in het Watermantijdperk! Mijn sessies zijn los te boeken. Samen stemmen we een datum af.

 

De investering in jezelf bedraagt 150,- (excl btw) per sessie. Heb je een eigen bedrijf? Dan kun je kiezen voor een factuur op jouw bedrijfsnaam.

Elke_Coaching-Sessie_2.jpeg
Voorlopig logo

Remember your original blueprint, all is connected.

Boek hier

jouw sessie met mij

Je bericht is verstuurd, dankjewel!

Kind words

about Elke

Voorlopig logo
chantal-2-333x500.jpg
Voorlopig logo

'Sinds een paar maanden boek ik 1 op 1 sessies bij Elke die me ongelofelijk steunt in de stappen die ik zet met het bedrijf dat ik inmiddels heb opgezet. Ik werk niet meer voor een baas en volg volledig mijn passie. Ik mediteer nu regelmatig, vooral als ik merk dat die gedachten weer de overhand nemen. Ik ervaar meer rust en slaap beter. Dankzij Elke en de sessies herken ik sneller wat ik nodig heb. Ik wil haar bedanken voor alles wat ze in me heeft los weten te maken. Dankzij haar ben ik de persoon die ik nu ben en heb ik mijn bedrijf kunnen bouwen. Mijn onderneming is mijn lust en mijn leven. Ik werk met ouderen en het is mijn missie dat we hun meer gaan koesteren.'

Chantal

'Elke straalt liefde uit. Ze geeft haar sessies met passie, rust en vertrouwen. Iedere keer ga ik opgeladen en vol energie weer naar huis. Ik vind het heel bijzonder hoe goed ze me iedere keer aanvoelt. Ze weet precies de vinger op de zere plek te leggen. Het lukt me bij haar om het mentale even los te laten. Alles valt dan even op z’n plek en het geeft me de ruimte om verder te ontwikkelen. Dankzij Elke ben ik veel meer teruggekomen bij mijn gevoel. Wat een cadeau!'

WhatsApp Image 2022-06-14 at 8.17.49 PM.jpeg

Lotte

Boek sessie
bottom of page