top of page
coaching-Meditatie_Breathwork-Eindhoven.jpg

1 op 1 met Elke. Energetisch - Coaching - Healing

Zeg je rondreizen en retraites, dan zeg je Elke. Sinds de afgelopen 7 jaar stopt ze al haar passie in het organiseren van deze bijzondere reizen. Elke brengt gelijkgestemden bij elkaar. Mensen die van elkaar willen leren, samen willen groeien in bewustzijn en een verschil willen maken in het tijdperk waarin we leven. It’s the age of Aquarius! Als Elke niet op reis is dan geeft zij energetische sessies in Eindhoven. Deze sessie zijn voor vrouwen die (steeds) meer vanuit hun essentie willen leven. 

'Ik heb me in tijden niet zo gelukkig en sterk gevoeld. Bedankt voor de fijne sessie Elke.'

Laura

Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-31.jpg
Voorlopig logo

Elke: “Wat meditatie, breathwork en het werken met energie met het menselijk bewustzijn kan doen is immens! Je gaat anders naar jezelf en je leven kijken door je hersenactiviteit te verlagen en in andere bewustzijnsstadia te komen. Super interessant toch? Alles in je leven gaat zo meer en meer doorstromen. Omdat ik weet welke effect dit heeft op je leven, leer ik jou dit enorm graag!

Ik ben ervan overtuigd dat de methode die ik toepas een super krachtige manier is om met jezelf aan de slag te gaan én de wereld zo een mooiere plek te maken. Jouw persoonlijke groei weerspiegelt zich immers in de wereld om je heen en het is tijd dat we onszelf bevrijden van alles wat ons lange tijd heeft tegengehouden om volop te kunnen groeien!”

Aquarius Activatie Healing

2 uur 1 - 1 met Elke (energetische sessie)

 

Jij voelt aan alles dat het leven sneller verandert dan ooit en diep van binnen voel je dat er nog zoveel meer is dan wat je nu leeft of onder woorden kan brengen. Onze wereld is zo snel in beweging en we stemmen ons af op de nieuwe frequentie. Soms voelt dat vol euforie en op andere dagen voelt deze transformatie erg pittig. Ben jij je er echt van bewust dat we switchen naar een nieuw tijdperk? Een tijdperk met andere waarden, een andere manier van leven, delen & connecten. Collectief gezien is deze overgang nog maar net in beweging en daarom heb je wellicht nog niet alle tools en kennis om te navigeren tijdens deze shift. Ik heb me hier de afgelopen jaren volledig in gespecialiseerd. Aquarius Activatie Healing is de naam die ik mijn activerende energetische sessies gegeven heb. Sessies die jou ondersteunen om dieper in te tunen op jouw ware essentie. Wil jij dit ook?

Get access to your unlimited consciousness

Wat gaan we doen?

 

Een sessie met mij duurt twee uur en tijdens zo'n sessie tune ik in op jouw energieveld. We activeren diepere delen van jouw bewustzijn, zodat jij steeds makkelijker kunt navigeren in het nieuwe. Samen maken we het onbewuste bewust en zo transformeer jij diepe lading – dit kan zich bijvoorbeeld uiten als angst, paniek, onrust, emotionele blokkades of bepaalde stagnaties – naar bruikbare creatie energie. Als jij deze energie transformeert gaat alles in jouw leven steeds meer stromen! We duiken diep in jouw onderbewuste en verwerken opgeslagen emoties. Dankzij de sessies ervaar jij steeds meer emotionele vrijheid en ga jij je eigen krachten (nog) beter leren kennen. Mijn tools? Meditatie, breathwork en handoplegging.

Dive deep, transform en ontdek jouw magie!

 

Vanuit mijn expertise traceer ik waar jouw energieveld nog is afgestemd op de energie vanuit je verleden. Deze shiften we tijdens de sessie zodat jij vrijer door jouw processen kunt bewegen. 

  • Ik werk met jouw onderbewustzijn om onverwerkte gebeurtenissen te helen en de energie weer te laten stromen.

  • Dankzij de activaties tijdens deze sessies ga jij je steeds meer herinneren wie je werkelijk bent en hoe jij jouw leven vorm wilt geven.

  • Tijdens deze sessie gaan we met elkaar in gesprek om helder te krijgen waar jouw energie nog meer mag stromen en daarna gaan we aan de slag met meditatie, breathwork of ik behandel je door middel van handoplegging.


Ik stem me af op de thema’s waar jij mee aan de slag wilt. Denk aan: werk, relatie, je bedrijf, transformatie processen of verlies van een dierbare. Misschien heb je geen specifieke vraag, maar voel je dat deze sessie je nieuwe inzichten zal geven. Veel mensen komen maandelijks bij mij terug en genieten zo optimaal van de mogelijkheden in het Watermantijdperk! Mijn sessies zijn los te boeken. Samen stemmen we een datum af.

 

De investering in jezelf bedraagt 150,- (excl btw) per sessie. Heb je een eigen bedrijf? Dan krijg je een factuur!

EIYANI-Meditatie-Coaching-Eindhoven.jpg
Voorlopig logo

Remember your original blueprint, all is connected.

Boek hier

jouw sessie met mij

Je bericht is verstuurd, dankjewel!

Kind words

about Elke

Voorlopig logo
chantal-2-333x500.jpg
Voorlopig logo

'Sinds een paar maanden boek ik 1 op 1 sessies bij Elke die me ongelofelijk steunt in de stappen die ik zet met het bedrijf dat ik inmiddels heb opgezet. Ik werk niet meer voor een baas en volg volledig mijn passie. Ik mediteer nu regelmatig, vooral als ik merk dat die gedachten weer de overhand nemen. Ik ervaar meer rust en slaap beter. Dankzij Elke en de sessies herken ik sneller wat ik nodig heb. Ik wil haar bedanken voor alles wat ze in me heeft los weten te maken. Dankzij haar ben ik de persoon die ik nu ben en heb ik mijn bedrijf kunnen bouwen. Mijn onderneming is mijn lust en mijn leven. Ik werk met ouderen en het is mijn missie dat we hun meer gaan koesteren.'

Chantal

'Elke straalt liefde uit. Ze geeft haar sessies met passie, rust en vertrouwen. Iedere keer ga ik opgeladen en vol energie weer naar huis. Ik vind het heel bijzonder hoe goed ze me iedere keer aanvoelt. Ze weet precies de vinger op de zere plek te leggen. Het lukt me bij haar om het mentale even los te laten. Alles valt dan even op z’n plek en het geeft me de ruimte om verder te ontwikkelen. Dankzij Elke ben ik veel meer teruggekomen bij mijn gevoel. Wat een cadeau!'

Lotte

WhatsApp Image 2022-06-14 at 8.17.49 PM.jpeg
Boek sessie
bottom of page