top of page
Eiyani_Boksen_01-2023_Fotografie Melisa Verheijen-33_edited.jpg

1-op-1 met Suzanne

energetische bokstraining

De impact van écht verbinding maken met je lichaam is groots. Sporten helpt om op een diep niveau te ontdekken dat we oneindige mogelijkheden hebben. In mijn trainingen mix ik sport met meditatie & breathwork om zo jouw inzichten en vernieuwde bewustzijn te verankeren in je lichaam.

Trainen is essentieel in jouw transformatieprocessen en zorgt voor veel verdieping & bevrijding. Doorstroming is het resultaat!

'Veel meer dan een fysieke training: iedere keer weer een upgrade in bewustzijn én een getraind lijf. '

Eiyani-Suzanne-Weterings.jpg

Wat gaan we doen?

 

Je lichaam meenemen in je transformatieprocessen zorgt ervoor dat jij je upgrades in bewustzijn kan verankeren. Een sessie duurt anderhalf uur en bestaat uit een combinatie van ontspanning & inspanning met krachtoefeningen, boksen, stretchen, rishi breath en meditatie als tools. Elke sessie stemt Suzanne volledig af op jou. Bewegen is de ultieme manier om te leren over jouw lichaam en je mind. Ontdek waartoe je allemaal in staat bent! 

  • Ik leer je diep ontladen van spanning & stress die je opbouwt gedurende een dag

  • Ik leer jou bewust bewegen en je grenzen op een harmonieuze wijze te verleggen

  • Je werkt structureel aan jouw discipline, bouwt conditie op en voelt je krachtiger

  • Ik stem elke training op jou af en daarbij maak ik gebruik van verschillende sportdisciplines & de meditatie & breathwork technieken van de Eiyani methode

  • Ik support jou bij het opbouwen van kracht, samen onderzoeken we hoe jouw energie meer kan stromen

Eiyani boksen sport stretchen Eindhoven.jpg
Eiyani_Boksen_01-2023_Fotografie Melisa Verheijen-14.jpg

Boek een 1-op-1 met Suzanne om je verder te verdiepen in boksen en leer jezelf op een dieper niveau kennen.

Mijn sessies zijn los te boeken, echter voor een duurzaam resultaat is het aan te raden om regelmatig een vervolg te geven aan de trainingen. Zo blijf je je lichaam versterken en kan je jouw groei & verdieping in bewustzijn blijven verankeren. 

Een sessie duurt 90 minuten en is altijd een afgestemde mix van sport, stretchen, meditatie & breathwork. 

Wil je samen trainen met je vriend, zus of collega? Je kan ook een sessie boeken met z'n tweeën, het bedrag blijft bij twee personen gelijk.

Train &
connect met jouw lichaam!

Losse sessie 65
,- excl btw. 
 

Locatie: Paradijslaan, Eindhoven. Na afloop van deze sessie ontvang jij de factuur. Heb je een eigen bedrijf? 
Dan ontvang jij een zakelijke factuur.

Boek training

Boek hier

Hoe worden deze sessies ervaren:

Eiyani review_edited.jpg

'Trainen met Suzanne is veel meer dan een fysieke training. Het helpt mij enorm in mijn bewustwordingsproces en werkt voor mij als een soort spiegel. Met Suzanne kan ik steeds helderder zien en mijn origineel dieper herinneren. Tijdens de workout gaat mijn transformatieproces nog meer stromen. Het stretchen en de breathwork aan het einde van de training helpen me om de nieuwe informatie die zichtbaar is geworden tijdens de training te ordenen en op te slaan. Trainen met Suzanne ervaar ik als heel fijn, energiek, harmonieus, veilig, open, helder, leerzaam, ontspannen & het vliegt steeds voorbij.'

Annabel

'Trainen met Suzanne zorgt ervoor dat ik echt in mijn lijf ga zitten. Ze helpt je te focussen op de bewegingen in je mind en in je lijf. Voor mij een superfijne manier om te doorvoelen en door te pakken. Suzanne zet je in beweging op meerdere lagen. Daarbij is haar kracht en enthousiasme heerlijk om mee samen te mogen trainen. Dank je wel Suzanne!'

Ilse

IMG_20230512_145024.jpg
bottom of page