top of page
IMG_9564.JPG

Jouw maandelijkse kosmische energy update & meditatie moment tijdens Volle Maan

Online Cosmic Beam

Yes! Jij voelt dat dit tijdperk enorme mogelijkheden biedt om jezelf te empoweren en je begint steeds meer te beseffen dat alles energie is en dat alles een natuurlijk ritme heeft. Wil jij leren hoe je meer kunt samenwerken met de energie van een bepaald moment en met de originele creatie-spiraal? Doe dan mee met Cosmic Beam, dé maandelijkse online uitzending van World of Eiyani tijdens de Volle Maan.

Next = vrijdag 23 februari 2024.

Tijdstip 20.00 - 22.00 via Zoom.

Volle-Maan-Meditatie.jpeg
Anker 1

YES, IK DOE MEE! BESTEL HIER je ticket
Deelname 19,95
Live uitzending + Replay

SHOP FULL MOON GATHERING
Volle_Maan_Elke.jpeg

Weet jij dat iedere Volle Maan in een ander sterrenteken staat? Astroloog & Mental coach Christiano deelt tijdens deze maandelijkse Cosmic Beam zijn bevindingen uit de horoscoop van de Volle Maan. Dankzij de veranderende sterrentekens kun jij elke maand maximaal transformeren en jouw werkelijkheid een upgrade geven.  

 

De spelregels van het leven zijn nu echt aan het veranderen. Je kunt nu contact maken met jouw kosmisch potentieel als je ontdekt hoe je de informatie kunt unlocken die diep verborgen zit in jouw onderbewustzijn.  Doe je mee?

Elke geeft deze uitzending met Christiano en samen bespreken zij maandelijks een nieuw topic. In de afgelopen jaren heeft Elke 1000den vrouwen begeleidt tijdens transformatie processen. 

Ons melkwegstelsel wordt momenteel herlijnd met het Effi-Infinitum. Het Effi-Infinitum is het oer-energieveld waar alle originele, niet verdraaide informatie zit opgeslagen en deze 'informatie' komt nu vrij! Alle deze nieuwe inzichten kun jij gaan toepassen in je leven, in je bedrijf of op je werk. Zo ga jij je steeds meer afstemmen op jouw hoogste tijdlijn vanuit de organische creatie-stroom. 

Volle_Maan_Christiano.jpeg

Ik vond het echt fantastisch gisteren avond. Ik kreeg echt het gevoel van: eindelijk: alles kunnen cleanen in mij en dán van daaruit verder kunnen gaan. Ik ben zó blij, dank jullie wel voor deze geweldige avonden. - Yvonne

NEXT - 23 februari Volle Maan in Maagd

Spirals of Creation Part  4

 

"De energie van de komende periode nodigt jou uit om je spirituele intelligentie te gaan mixen met je intellectuele intelligentie om de grote collectieve veranderingen in de toekomst makkelijker door te voeren." We nodigen je uit om in deze uitzending samen met ons helder te krijgen wat jij mag afronden voordat er een nieuw astrologisch nieuwjaar start!

Deze uitzending tijdens de Volle Maan in Maagd is namelijk dé perfecte timing om meer inzicht te krijgen in wat jij energetisch mag afsluiten en welke nieuwe wegen voor jou klaar staan om bewandelt te worden. Wil jij weten hoe je een astrologisch jaar energetisch fijn kunt afsluiten? We zijn enorm enthousiast om onze nieuwste inzichten en kosmische informatie met jou te delen tijdens de aankomende Cosmic Beam! Uiteraard gaan we ook samen mediteren om alles diep te verankeren in jouw systeem.

We vertellen je alvast iets meer over een astrologisch jaar.

Als de maan vol wordt bevinden we ons al een tijdje in Piscis Season en dit is een periode van afsluiting, bezinning en evaluatie van het afgelopen jaar. Op 20 maart begint er een nieuw Astrologisch jaar en daar kijken wij enorm naar uit! Een nieuw Astrologisch jaar wil zeggen dat er op energetische niveau een nieuwe periode van 12 fasen aanbreekt. De 12 fasen kun je zien als 12 maanden waarin de zon elke maand door de 1 van de sterrentekens van de dierenriem beweegt. De unieke stand van de planeten in combinatie met de kosmische herlijning die nu gaande is, nodigt ons uit om ons leven meer vanuit een holistische & kosmische kijk te gaan beoordelen. Dit is dé periode om schoon schip te maken om zo op 20 maart weer met veel energie, innoverende inzichten en een nieuw gameplan het nieuwe in te stappen.

De formule voor de aankomende periode:

Verbind jouw intellectuele intelligentie met de originele spirituele intelligentie die nu aanwezig is in de dieptes van je wezen. De wijsheden en wetmatigheden van het EFFI-Infinitum zijn deze periode meer beschikbaar dan ooit tevoren. Zo ga je snel zien welke waarheden in jouw leven vernieuwd mogen worden.

Doe mee op donderdag 23 februari en:

  • Herinner jezelf steeds dieper hoe je kunt gaan bouwen met energie! Energie, frequentie en trilling zijn de ‘originele bouwstenen’ van ons universum en daarmee ook de bouwstenen van onze dromen.

  • Tijdens deze uitzending bespreken wat originele spiritualiteit inhoudt.

  • Iedereen die zich af wil stemmen op de nieuwe energie van het Watermantijdperk is welkom in deze uitzending.

  • De informatie en meditaties werken nog lang door op jouw onderbewustzijn zodat jij steeds meer ahá momenten zult ervaren gedurende de komende weken.

💫 Hier bestel jij jouw ticket voor deze online Zoom uitzending! 

Let's build & co-create organic!

Kind words

about Cosmic Beam

'Jullie uitstraling, kennis, fijne stemmen, inhoud, aanpak, vriendelijkheid, alles bij jullie klopt voor mij. Ik vond jullie al toppers waar ik 100% vertrouwen in heb en jullie kwamen op het juiste moment weer op mijn pad. Zo dankbaar voor! En met deze uitzendingen en meditaties hebben jullie je wat mij betreft wederom overtroffen. Ga zo door.'

Myrna

bottom of page