top of page
IMG_9564.JPG

 Cosmic Beam 

 Jouw maandelijkse kosmische energy update & meditatie   moment online tijdens Volle Maan 

Op vrijdag 21 juni is de volgende uitzending van 20.00 uur - 22.00 uur online via Zoom. 

 

Wat gaan we doen?

Een mystiek moment op de avond voorafgaand aan de Volle Maan. Een 2 uur durende Zoom uitzending die ervoor zorgt dat jij de energie van het moment helemaal herkent en kunt toepassen. Dat is Cosmic Beam! Tijdens deze uitzending geven wij een kosmische vertaling aan de stand van de zon, maan en planeten. Deze uitzending is voor jou als jij: voelt dat dit tijdperk enorme mogelijkheden biedt om jezelf te empoweren en je begint steeds meer te beseffen dat alles energie is en dat alles een natuurlijk ritme heeft. Ook als jij wil leren hoe je meer kunt samenwerken met de energie van een bepaald moment én met de originele creatie mechanica, dan zien we je graag tijdens de volgende beam! 

 

Next = vrijdag 21 juni 2024.

Tijdstip 20.00 - 22.00 uur via Zoom.

Volle-Maan-Meditatie.jpeg
Anker 1

Yes ik ben erbij! Bestel hier je ticket
voor 19,95,-

Live uitzending + Replay

SHOP FULL MOON GATHERING
Volle_Maan_Elke.jpeg

Weet jij dat iedere Volle Maan in een ander sterrenteken staat? Astroloog & Mental coach Christiano deelt tijdens deze maandelijkse Cosmic Beam zijn bevindingen uit de horoscoop van de Volle Maan. Dankzij de veranderende sterrentekens kun jij elke maand maximaal transformeren en jouw werkelijkheid een upgrade geven!  

 

De spelregels van het leven zijn nu echt aan het veranderen. Je kunt nu contact maken met jouw kosmisch potentieel als je ontdekt hoe je de informatie kunt unlocken die diep verborgen zit in jouw onderbewustzijn. Doe je mee?

Elke geeft deze uitzending met Christiano en samen bespreken zij maandelijks een nieuw topic. In de afgelopen jaren heeft Elke 1000den vrouwen begeleidt tijdens transformatie processen. 

Mediteren met het Effi-Infinitum

Ons melkwegstelsel wordt momenteel herlijnd met het Effi-Infinitum. Het Effi-Infinitum is het oer-energieveld waar alle originele, niet verdraaide informatie zit opgeslagen en deze 'informatie' komt nu vrij! Al deze nieuwe inzichten kun jij gaan toepassen in je leven, in je bedrijf of op je werk. Zo ga jij je steeds meer afstemmen op jouw hoogste tijdlijn vanuit de organische creatie-stroom. 

Marokko_Retreat_Reizen.jpg

Volgende keer: Volle Maan in Steenbok

Tijdens de afgelopen Cosmic Beam kreeg helder kijken en helder zien een totaal nieuwe diepte. De energie van Volle Maan in Boogschutter tijdens Gemini Season biedt je de kans jouw verhaal te vernieuwen en veel overtuigingen te transformeren. De volgende Volle Maan in Steenbok wanneer de Zon in Kreeft staat nodigt je uit om de tijd te nemen al jouw creaties onder ogen te zien en ze te gaan bezielen met EFFI-frequentie. Dit is een ultiem moment om terug te kijken op al jouw creaties om ze te gaan herwaarderen en herpositioneren. Herken jezelf als de creator van je leven en kies ervoor om je creaties in energie te gaan upgraden! 

Deze Volle Maan is de energetische combi tussen het aarde element Steenbok en het water element Kreeft & luidt voor ons allemaal een nieuwe fase als creator in. Je hebt de kans om je frustraties uit het verleden af te sluiten en nu alles anders te doen als dat is wat je wilt. Besef dat alles wat je deed in je verleden ervaringen waren om te leren en dat jij nu anders kan kiezen, vol overgave & bezieling. Op vrijdag 21 juni delen we alles over de energie van de aankomende periode.

Let's build & co-create organically!

Na deze uitzending:

  • Herinner jezelf steeds dieper hoe je kunt gaan bouwen met energie! Energie, frequentie en trilling zijn de ‘originele bouwstenen’ van ons universum en daarmee ook de bouwstenen van onze dromen.

  • Tijdens deze uitzending bespreken wat originele spiritualiteit inhoudt.

  • Iedereen die zich af wil stemmen op de nieuwe energie van het Watermantijdperk is welkom in deze uitzending.

  • De informatie en meditaties werken nog lang door op jouw onderbewustzijn zodat jij steeds meer ahá momenten zult ervaren gedurende de komende weken.

COSMIC BEAM

'Jullie uitstraling, kennis, fijne stemmen, inhoud, aanpak, vriendelijkheid, alles bij jullie klopt voor mij. Ik vond jullie al toppers waar ik 100% vertrouwen in heb en jullie kwamen op het juiste moment weer op mijn pad. Zo dankbaar voor! En met deze uitzendingen en meditaties hebben jullie je wat mij betreft wederom overtroffen. Ga zo door.'

Myrna

Ik vond het echt fantastisch gisteren avond. Ik kreeg echt het gevoel van: eindelijk: alles kunnen cleanen in mij en dán van daaruit verder kunnen gaan. Ik ben zó blij, dank jullie wel voor deze geweldige avonden.

Yvonne

bottom of page