top of page
Anker 1

Full Moon Gathering

Get ready voor de Volle Maan in februari! Want wist je dat wij Eiyani's elke maand online samenkomen tijdens Volle Maan? Wij noemen deze bijeenkomst de Full Moon Gathering. Jouw maandelijkse ASTRO - UPDATE! Wil jij erbij zijn? Lees snel verder & join the tribe!

 

Volle-Maan-Mediteren.jpg

Next: Zondag 5 Februari
20.00 - 22.00

Volle-Maan-Mediteren.jpg

Astroloog Christiano deelt tijdens deze maandelijkse Gathering zijn bevindingen uit de horoscoop van de Volle Maan en samen met Elke geeft hij een vernieuwende kijk op onze groei als mensheid. Tijdens deze uitzending mediteren we samen om de energie te verankeren. Want wist jij dat iedere Volle Maan in een ander sterrenteken staat? Dankzij de veranderende sterrentekens kunnen wij als mensheid elke maand weer iets nieuws ontdekken en de energie transformeert direct jouw kijk op verschillende topics. Shift je perceptie en transformeer verouderde zienswijzen. Alle nieuwe inzichten kun jij gaan toepassen in je leven, bedrijf of werk en zo ga jij je steeds meer afstemmen op jouw hoogste tijdlijn. Maandelijks doen er honderden mensen mee en samen verankeren we deze nieuwe energie op aarde. Doe je mee?

We starten om 20.00 uur via Zoom en de uitzending duurt ongeveer 2 uur. Na deze uitzending ervaar jij volop doorstroming en shifts in bewustzijn. Tijdens het bestellen van dit ticket ontvang jij een e-book en op de tweede pagina kun je de link naar de Zoom uitzending vinden. Klik op de link en dan zit jij direct in de uitzending! De volgende ochtend ontvang jij altijd een replay zodat je de informatie nog een keer extra op je in kunt laten werken & de meditaties meerdere keren kunt doen. 

Bestel hier je ticket & Flow!

Februari 2023:

Volle Maan in Leeuw

Elke maand bespreken we de energie die vrijkomt rondom de Volle Maan. Voorafgaand delen we in het kort wat het thema gaat worden van de aankomende periode:

 

Het is volop winter en Aquarius Season is kicking in! Een seizoen waarin jij waarschijnlijk de afgelopen maanden al flink naar binnen gekeerd bent. Bewust óf onbewust ben jij je aan het voorbereiden om je nieuwe talenten volop in te gaan zetten. De winter maanden zijn de maanden waarin wij allemaal  een soort ‘innerlijke reset’ krijgen van onze ziel om onszelf zo opnieuw emotioneel en mentaal te gaan ordenen en te herlijnen met ons persoonlijke originele zielenplan. Zo kom je elk jaar weer stap voor stap dichterbij de werkelijkheid die bij jou past! Dit jaar vindt er een wezenlijke versnelling plaats die heel erg voelbaar is ... Can you feel it?

 

De aankomende Volle Maan in Leeuw gaat ons helpen om onze creatieve en inventieve intelligentie meer te gaan ontwikkelen. Deze intelligenties hebben we nodig om nieuwe delen in onszelf bloot te leggen met als doel deze te gaan gebruiken in onze levens. Nieuwe delen van jezelf brengen nieuwe, geavanceerde talenten met zich mee en die mag jij gaan unlocken! Onthoud, als dingen nieuw zijn heb jij je creatieve en inventieve vermogens nodig om deze ‘nieuwe dingen’ eigen te maken en ze te  integreren in je dagelijkse routine. Tijdens de Full Moon Gathering van 5 februari gaan Christiano en Elke deze mooie, nieuwe energie die nú beschikbaar is met jullie bespreken, blootleggen en helder maken. Zo hopen we jou een energetische kick start te geven in de richting van jouw originele zielenopdracht.

Je ticket voor de uitzending bestel je hierboven en de link naar de uitzending kun je vinden op pagina 2 van het E-Book.

Hoe & wat

Via: Zoom Webinars 

Tijdstip: 20.00 - 22.00 uur

Investering: €19,95

Extra: De dag na de uitzending ontvang jij ook de replay

SHOP FULL MOON GATHERING

Kind words

about Moon gathering

'Jullie uitstraling, kennis, fijne stemmen, inhoud, aanpak, vriendelijkheid, alles bij jullie klopt voor mij. Ik vond jullie al toppers waar ik 100% vertrouwen in heb en jullie kwamen op het juiste moment weer op mijn pad. Zo dankbaar voor! En met deze uitzendingen en meditaties hebben jullie je wat mij betreft wederom overtroffen. Ga zo door.'

Myrna

bottom of page