top of page
Retreat_Marokko_Mediteren_Breathwork.jpeg

Travel

Onze reizen activeren jou op diep niveau

50+ retreats & reizen in Nederland & buitenland 

Anker 1
Retreats 1.)

Retreats & Rondreizen
Start your journey

together

Op reis met Eiyani is iedere keer weer een waar avontuur! In samenwerking met de lokale bevolking en met respect voor de natuur reizen wij naar de mooiste en meest krachtige bestemmingen in de wereld om daar samen met jou te transformeren en te trainen met onze methode zodat alles in jouw leven gaat doorstromen! In de afgelopen jaren ontdekte honderden mensen onze transformerende reizen. Na het bijwonen van onze retreats & rondreizen voelen onze deelnemers een diep vertrouwen in zichzelf, de ruimte om van richting te veranderen en grote shifts in bewustzijn. Op deze pagina kun jij zien welke reizen er in 2024 op de planning staan.

ValerieVisschedijk-EiyaniRetreatSeptemberrr-61.jpg

"Deze reis heeft me geholpen om zoveel dichter bij mezelf te komen, een reis om nooit te vergeten! Het was heel bijzonder om de mooie, prachtige en krachtige plekken in het Atlasgebergte te ervaren. Niet te vergeten de stilte in de Sahara en het bijzondere, dynamische Marrakech. De meditaties waren magisch!"

Retreat-bewustzijn-spiritueel-mediteren.JPG

WAUW! Het Mystic Morocco Retreat in Marokko.

Een week die ik nooit meer zal vergeten en bijna niet anders kan omschrijven dan PURE MAGIC. De sessies, de omgeving en wat we hebben gedeeld met elkaar. De plek, de mensen en de krachtige energie die je hier kan voelen, wow! Alles bij elkaar is deze reis iets wat ik nooit eerder heb ervaren en soms voelde het bijna alsof ik droomde maar dan helder & ALIVE. Het voelt alsof mijn hart verder open is gegaan en ik kwam er in Marokko achter dat ik een beetje vergeten was hoe het is om te spelen en te genieten elke dag. Dankbaar voor deze magische week en voor de geweldige begeleiding van Elke & Christiano. De krachtige meditaties, transformerende breathwork sessies en alle inzichten die ik daardoor heb gekregen. Dankbaar voor de woorden die zij kozen om mij diep te laten voelen & vertrouwen.

Ik durf nu meer vanuit mezelf keuzes te maken en voel me meer verbonden met mezelf en alles wat er is. Ik voel nog steeds zo veel inspiratie van daar en aan het eind van de week zei ik tegen mezelf; ik wil elke dag spelen (al is het maar even) en genieten. En 4 weken later ben ik trots op mezelf omdat ik het aan het doen ben!

Esmee

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Eiyani gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling.
Klik hier voor meer informatie.

bottom of page