top of page
Retreat-marokko-Eiyani.JPG

Retreats & Rondreizen
Start your journey

together

Op reis met Eiyani is een waar avontuur voor jouw ziel! In samenwerking met de lokale bevolking en met respect voor de natuur reizen wij naar de mooiste en meest krachtige bestemmingen in de wereld om daar samen met jou te transformeren en te trainen met onze methode zodat alles in jouw leven gaat doorstromen! In de afgelopen jaren ontdekte honderden mensen onze transformerende reizen. Na het bijwonen van onze retreats & rondreizen voelen onze deelnemers een diep vertrouwen in zichzelf, de ruimte om van richting te veranderen en grote shifts in bewustzijn. 

Onze reizen activeren  
jou op diep niveau!

Awaken your Inner Magician_fotografie Melisa Verheijen.jpg
Voorlopig logo
Anker 1
DSC_9047-1.jpg

Retreat of Rondreis?

Als geen ander weten wij hoe waardevol het is om ‘echt tijd’ voor jezelf te nemen. Tijd om te reflecteren en stil te staan bij waar het leven werkelijk om draait. Juist in deze wereld waarin niets vanzelfsprekend is mogen we onszelf op een diep niveau (her) ontdekken. We mogen allemaal het volste vertrouwen in onszelf ervaren om zo onze ware potentie te leven. Door de jarenlange ervaring die wij hebben met het organiseren van retreats & rondreizen weten wij dat een magische omgeving ervoor zorgt dat je makkelijker afstand kunt nemen van je dagelijkse routine en onbewuste patronen. Samen met ons ga je trainen om datgene bewust te maken wat in jou leeft. Eenmaal thuis breng jij alles wat je geleerd hebt direct in de praktijk. Kies je voor een Retreat? Dan verblijf je op onze Retreat locatie in Sidi Kaouki. Je gaat dagelijks aan de slag met onze Meditatie & Breathwork Methode en er zijn workshops en activiteiten waarin jij jezelf leert kennen in de dieptes. Kies je voor een rondreis? Dan ontdek je elke dag een nieuwe krachtplek en ligt de focus vooral op de reisbeleving ondersteund met meditaties door Elke. Lees snel verder en ontdek welke retreats & reizen er op de planning staan!

Awaken your Inner Magician SPAIN_fotografie Melisa Verheijen-6c_edited.jpg

‘Mijn hoofd was een rommelige zolder met kasten die uitpuilden met rommel. Dankzij de meditaties en de breathwork sessies tijdens dit retreat is die zolder eindelijk opgeruimd. Ik ben zelfs de kasten aan het herorganiseren! Dit zorgt ervoor dat ik straks alles kan vinden wat ik nodig heb. Zo fijn!’

Kara

WAUW! Het Retreat in Marokko.. een week die ik nooit meer zal vergeten en bijna niet anders kan omschrijven dan PURE MAGIC. De sessies, de omgeving en wat we hebben gedeeld met elkaar.. De plek, de mensen en de krachtige energie die je hier kan voelen, wow! Alles bij elkaar is iets wat ik nooit eerder heb ervaren en soms voelde het bijna alsof ik droomde maar dan helder & ALIVE. Het voelt alsof mijn hart verder open is gegaan en kwam er in Marokko achter dat ik een beetje vergeten was hoe het is om te spelen en te genieten elke dag. Dankbaar voor deze magische week en voor de geweldige begeleiding van Elke, Christiano & Robinson. De krachtige mediaties, transformerende breathwork sessies en alle inzichten die ik daardoor heb gekregen. Dankbaar voor de woorden die zij kozen om mij diep te laten voelen & vertrouwen. Ik durf nu meer vanuit mezelf keuzes te maken en voel me meer verbonden met mezelf en alles wat er is. Ik voel nog steeds zo veel inspiratie van daar en aan het eind van de week zei ik tegen mezelf; ik wil elke dag spelen (al is het maar even) en genieten. En 4 weken later ben ik trots op mezelf omdat ik het aan het doen ben!

Esmee

"Deze reis heeft me geholpen om zoveel dichter bij mezelf te komen, een reis om nooit te vergeten! Het was heel bijzonder om de mooie, prachtige en krachtige plekken in het Atlasgebergte te ervaren. Niet te vergeten de stilte in de Sahara en het bijzondere, dynamische Marrakech. De meditaties waren magisch!"

'Ik heb een geweldige 10-daagse reis gemaakt door Marokko samen met een super fijne groep vrouwen. Alles was zo goed geregeld! Ik heb me volledig kunnen ontspannen en het land op een enorm bijzondere manier mogen ervaren. Ik gun iedereen zo'n mooie reis. Geregeld door een top duo, genaamd Elke & Marleen. Nogmaals bedankt voor alles. Magic!'

26.jpg

Ga in 2023 mee op reis! 
Kies een Retreat of ga mee op Rondreis

RETREAT

Mystic Morocco

Waar? Sidi Kaouki, Marokko

Voor wie? Voor vrouwen die zichzelf op dieper niveau willen leren kennen en willen ontdekken hoe je optimaal kunt groeien en creëren in het Watermantijdperk. Dit is een retreat voor vrouwen die dieper met zichzelf en hun omgeving willen connecten om zo een verschil te maken in de wereld. Een transformerend Retreat waarin jij jezelf mag bevrijden van alles wat jou nog tegenhoudt om (nog meer) te gaan rocken! Je verblijft in het Blue Kaouki Beachhuis aan de Marokkaanse kust. Hier kun jij je volledig overgeven aan onze transformerende meditatie sessies, rishy breathwork, energiewerk en verdiepende workshops. Er kunnen maximaal 12 vrouwen deelnemen.

Investering voor dit Retreat

Prijs voor een plekje op een gedeelde 2 óf 3 persoonskamer is 1495,-  

Slaap je liever alleen? Dan is de prijs 1695,- Vul het formulier in en ga mee! (alles inbegrepen behalve de vlucht) Heb jij een onderneming? Dan maken we de factuur op jouw bedrijfsnaam.

Marokko Retreat
Retreats 1.)

MAROKKO RONDREIS

Cosmic nomads

Waar? 12-daagse rondreis door Marokko

Voor wie? Voor vrouwen die de kracht van Marokko willen ontdekken op een Slow Travel manier. Mediteren in de natuur en krachtplaatsen voelen. Dat is Cosmic Nomads!

Wanneer? De aankomstdag is 13 april en de vertrekdag 24 april 2023

Trotseer bergpassen, wandel door dorpjes, eet thuis bij de lokale bevolking en stem je af op het ritme van Marokko; ga mee op onze

12-daagse rondreis! Deze magische en unieke reis start in Marrakech en leid je in een rustig tempo via de bergen (Midden-Atlas), de prachtige valleien en kleine dorpjes in, op naar de Sahara.  In twaalf dagen leggen we 1500 kilometer af. Onderweg geniet je van meditaties en breathwork op de mooiste plekken.

De investering voor deze rondreis is 1950,-

Er kunnen maximaal 13 vrouwen deelnemen.

WZb6AfJg_edited_edited.jpg

Krachtplaatsen

Graag vertellen we je meer over het ontstaan van onze Retreats. Wij werden 'geroepen' door zogeheten krachtplaatsen en wij luisterden. Zo ontstonden in 2015 onze retraites. Honderden mensen kwamen naar ons magische retraite dorpje Sidi Kaouki in Marokko om daar aan persoonlijke ontwikkeling te doen. Waarom Sidi Kaouki? Omdat wij en velen met ons voelden dat er in Sidi Kaouki iets magisch in de lucht hangt. De energie in dit dorp ademt vrijheid. Grote transformaties komen daar op gang. Vanaf 2017 organiseren wij naast de retraites ook rondreizen door Marokko. We reizen bijvoorbeeld van Marrakech naar de Sahara en via de kust naar het mystieke zuiden. Tijdens de reizen mediteren we op krachtige plekken.  

Awaken your Inner Magician SPAIN_fotografie Melisa Verheijen-2_edited.jpg

&

Eiyani

Voorlopig logo

Door insiders worden we de 'reizende bewustzijn karavaan' genoemd.

 

En steeds meer mensen sluiten zich daar bij aan. Na al die jaren voelen onze deelnemers als een heuse familie! Misschien vraag jij je nu af wat een krachtplaats precies is? Dat leggen we uit. Maar eerst: besef dat een krachtplaats iets magisch is wat jij zelf mag ervaren en waar voor iedereen een andere boodschap te vinden zal zijn. Trust the magic!

Een krachtplaats is een plek waar leylijnen (energiebanen) elkaar kruisen. Daarom zijn dit krachtige plekken die vaak verbonden zijn aan andere dimensies en tijdlijnen. Op het punt waar leylijnen kruisen, is vaak een vortex aanwezig. Een vortex laat als een soort draaikolk de energie van een leycentrum draaien. De energie vanuit een vortex is erg krachtig en als je weet hoe je ermee kunt werken, heeft deze energie een krachtig en helend effect. Het vergroot ook nog eens je bewustzijn als je heel bewust op deze plek aanwezig bent. Wij zijn de aarde zeer dankbaar dat we mogen werken met vortexen en krachtplaatsen. Het is een groot onderdeel van onze zielsmissie die wij diep van binnen voelen. Heb je zin gekregen in een magische reis? Wie weet ontvangen we jou dan binnenkort.

'Ik ben fan van de retreats die Eiyani organiseert! De combinatie van de krachtplekken, meditaties, breathwork en zoveel meer heeft me ontzettend veel gebracht. In Marokko voelde ik de energie van het prachtige plaatsje Sidi waar we waren heel sterk. Daardoor kon ik nog dieper zakken in de meditaties. Die hele week was een natural high! En weet je? Die natural high is eigenlijk nooit meer weggegaan.'

Ineke en Suzanne-1179.jpg

Suzanne

Innerdoorway-SidiKaouki-Essaouira.13.jpg

"Je krijgt niet alleen het echte Marokko te zien, je creëert in een korte tijd ook vriendschappen voor het leven. De Inspiratie Rondreis door de bergen en de Sahara is één van de meest mooiste reizen die ik ooit heb mogen maken! Ik kijk nu al uit naar de volgende trip."

over de retreats?

Heb je vragen

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Eiyani gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling.
Klik hier voor meer informatie.

bottom of page