Awaken your Inner Magician SPAIN_fotografie Melisa Verheijen-15a.jpg

Let's start your journey

together

Op retreat met Eiyani is een waar avontuur voor jouw ziel! In samenwerking met de lokale bevolking en met respect voor de natuur reizen wij naar de mooiste en meest krachtige bestemmingen in de wereld. In de afgelopen jaren ontdekte honderden mensen onze transformerende reizen. Na het bijwonen van onze retreats voelen onze deelnemers een diep vertrouwen in zichzelf en de ruimte om van richting te veranderen. Scroll naar beneden om de aankomende reizen te bekijken.

Onze Retreats activeren  
de Magiër in jou!

Awaken your Inner Magician_fotografie Melisa Verheijen.jpg
Voorlopig logo
 
DSC_9047-1.jpg

Waarom op reis met Eiyani?

Als geen ander weten wij hoe waardevol het is om ‘echt tijd’ voor jezelf te nemen. Tijd om te reflecteren en stil te staan bij waar het leven werkelijk om draait. Juist in deze wereld waarin niets vanzelfsprekend is mogen we onszelf op een diep niveau (her) ontdekken. We mogen allemaal het volste vertrouwen in onszelf ervaren om zo onze ware potentie te leven. Door de jarenlange ervaring die wij hebben met het organiseren van retreats weten wij dat een magische omgeving ervoor zorgt dat je makkelijker afstand kunt nemen van je dagelijkse routine en onbewuste patronen. Eenmaal thuis breng jij alles wat je geleerd hebt direct in de praktijk. Wij zorgen voor unieke locaties, een veilige bedding om te transformeren en magische vibes. Ready? Lees snel verder en ontdek welke retreats & reizen er op de planning staan!

Awaken your Inner Magician SPAIN_fotografie Melisa Verheijen-6c_edited.jpg

‘Mijn hoofd was een rommelige zolder met kasten die uitpuilden met rommel. Dankzij de meditaties en de breathwork sessies tijdens dit retreat is die zolder eindelijk opgeruimd. Ik ben zelfs de kasten aan het herorganiseren! Dit zorgt ervoor dat ik straks alles kan vinden wat ik nodig heb. Zo fijn!’

Kara

"Deze reis heeft me geholpen om zoveel dichter bij mezelf te komen, een reis om nooit te vergeten! Het was heel bijzonder om de mooie, prachtige en krachtige plekken in het Atlasgebergte te ervaren. Niet te vergeten de stilte in de Sahara en het bijzondere, dynamische Marrakech. De meditaties waren magisch!"

'Ik heb een geweldige 10-daagse reis gemaakt door Marokko samen met een super fijne groep vrouwen. Alles was zo goed geregeld! Ik heb me volledig kunnen ontspannen en het land op een enorm bijzondere manier mogen ervaren. Ik gun iedereen zo'n mooie reis. Geregeld door een top duo, genaamd Elke & Marleen. Nogmaals bedankt voor alles. Magic!'

26.jpg

Upcoming Retreats

RETREAT SIDI KAOUKI

Mystic Morocco

SIDI KAOUKI | 8-daags Retreat 2022 | Voor vrouwen | Marokko 

Jaren geleden kwamen wij voor het eerst in het surf dorpje Sidi Kaouki en we waren verkocht. Deze omgeving ademt vrijheid! De energie van de omgeving nodigt uit om diep in jezelf te duiken en je op een dieper niveau bewust te worden van de essentie van het leven. Je verblijft in het Blue Kaouki Beachhuis aan de Marokkaanse kust. Hier kun jij je volledig overgeven aan transformerende meditatie sessies, rishy breathwork, energiewerk en verdiepende workshops. Dit is een retreat voor vrouwen die dieper met zichzelf en hun omgeving willen connecten om zo een verschil te maken in de wereld. Een transformerend Retreat waarin jij jezelf mag bevrijden van alles wat jou nog tegenhoudt om (nog meer) te gaan rocken! Er kunnen maximaal 12 vrouwen deelnemen.

 

Prijs voor een plekje op een gedeelde 2 óf 3 persoonskamer is 1495,-  

Slaap je liever alleen? Dan is de prijs 1695,- Vul het formulier in en ga mee! (alles inbegrepen behalve de vlucht)

Retreat_EIyani-SidiKaouki.JPG
 

MAGISCH MAROKKO

Release your inner nomad!

SAHARA RONDREIS | 12-daagse reis door Marokko | Voor vrouwen

De aankomstdag is 14 april en de vertrekdag 25 april 2023

Trotseer bergpassen, wandel door dorpjes, eet thuis bij de lokale bevolking en stem je af op het ritme van Marokko; ga mee op onze

12-daagse rondreis! Deze magische en unieke reis start in Marrakech en leid je in een rustig tempo via de bergen (Midden-Atlas), de prachtige valleien en kleine dorpjes in, op naar de Sahara. Daar overnachten we in een nomadenkamp. Magic! Samen met een groep gelijkgestemde vrouwen leggen we in twaalf dagen 1500 kilometer af. Deze reis is voor alle nomad ladies! Onderweg geniet je van meditaties en breathwork op de mooiste plekken. De prijs voor deze rondreis is 1950,-

Deze reis gaat plaatsvinden in het voorjaar van 2023. Er kunnen maximaal 13 vrouwen deelnemen.

WZb6AfJg_edited_edited.jpg
Elke Marokko Eiyani.jpg

KUSTREIS MAROKKO

Inclusief yoga & meditatie

MIRLEFT | 8-daagse reis | Voor vrouwen

Diep ontspannen en daarnaast magisch Marokko ontdekken? Dat kan tijdens deze reis. Dit is een once in your lifetime avontuur waarbij we het 
onontdekte zuiden van Marokko gaan ontdekken, de magische Westelijke Sahara! Een unieke slow travel ervaring in Marokko, samen met een groep vrouwen. Onze uitvalsbasis is een magisch huis op de rotsen van de mystieke plaats Mirleft. Dit is een reis voor alle cosmic nomad ladies die zin hebben in een avontuur. Prijzen starten bij 1495,- Deze reis gaat plaatsvinden in het voorjaar van 2023.

Je staat nu op de wachtlijst! Je krijgt als eerste een mailtje als de datum bekend is.

Krachtplaatsen

Graag vertellen we je meer over het ontstaan van onze Retreats. Wij werden 'geroepen' door zogeheten krachtplaatsen en wij luisterden. Zo ontstonden in 2015 onze retraites. Honderden mensen kwamen naar ons magische retraite dorpje Sidi Kaouki in Marokko om daar aan persoonlijke ontwikkeling te doen. Waarom Sidi Kaouki? Omdat wij en velen met ons voelden dat er in Sidi Kaouki iets magisch in de lucht hangt. De energie in dit dorp ademt vrijheid. Grote transformaties komen daar op gang. Vanaf 2017 organiseren wij naast de retraites ook rondreizen door Marokko. We reizen bijvoorbeeld van Marrakech naar de Sahara en via de kust naar het mystieke zuiden. Tijdens de reizen mediteren we op krachtige plekken.  

Awaken your Inner Magician SPAIN_fotografie Melisa Verheijen-2_edited.jpg

&

Eiyani

Voorlopig logo

Door insiders worden we de 'reizende bewustzijn karavaan' genoemd.

 

En steeds meer mensen sluiten zich daar bij aan. Na al die jaren voelen onze deelnemers als een heuse familie! Misschien vraag jij je nu af wat een krachtplaats precies is? Dat leggen we uit. Maar eerst: besef dat een krachtplaats iets magisch is wat jij zelf mag ervaren en waar voor iedereen een andere boodschap te vinden zal zijn. Trust the magic!

Een krachtplaats is een plek waar leylijnen (energiebanen) elkaar kruisen. Daarom zijn dit krachtige plekken die vaak verbonden zijn aan andere dimensies en tijdlijnen. Op het punt waar leylijnen kruisen, is vaak een vortex aanwezig. Een vortex laat als een soort draaikolk de energie van een leycentrum draaien. De energie vanuit een vortex is erg krachtig en als je weet hoe je ermee kunt werken, heeft deze energie een krachtig en helend effect. Het vergroot ook nog eens je bewustzijn als je heel bewust op deze plek aanwezig bent. Wij zijn de aarde zeer dankbaar dat we mogen werken met vortexen en krachtplaatsen. Het is een groot onderdeel van onze zielsmissie die wij diep van binnen voelen. Heb je zin gekregen in een magische reis? Wie weet ontvangen we jou dan binnenkort.

'Ik ben fan van de retreats die Eiyani organiseert! De combinatie van de krachtplekken, meditaties, breathwork en zoveel meer heeft me ontzettend veel gebracht. In Marokko voelde ik de energie van het prachtige plaatsje Sidi waar we waren heel sterk. Daardoor kon ik nog dieper zakken in de meditaties. Die hele week was een natural high! En weet je? Die natural high is eigenlijk nooit meer weggegaan.'

Ineke en Suzanne-1179.jpg

Suzanne

Innerdoorway-SidiKaouki-Essaouira.13.jpg

"Je krijgt niet alleen het echte Marokko te zien, je creëert in een korte tijd ook vriendschappen voor het leven. De Inspiratie Rondreis door de bergen en de Sahara is één van de meest mooiste reizen die ik ooit heb mogen maken! Ik kijk nu al uit naar de volgende trip."

over de retreats?

Heb je vragen

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Eiyani gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling.
Klik hier voor meer informatie.