top of page
Retreat_Marokko_Mediteren_Breathwork.jpeg

Retreats & Rondreizen
Start your journey

together

Op reis met Eiyani is een waar avontuur voor jouw ziel! In samenwerking met de lokale bevolking en met respect voor de natuur reizen wij naar de mooiste en meest krachtige bestemmingen in de wereld om daar samen met jou te transformeren en te trainen met onze methode zodat alles in jouw leven gaat doorstromen! In de afgelopen jaren ontdekte honderden mensen onze transformerende reizen. Na het bijwonen van onze retreats & rondreizen voelen onze deelnemers een diep vertrouwen in zichzelf, de ruimte om van richting te veranderen en grote shifts in bewustzijn. Op deze pagina kun jij zien welke reizen er in 2024 op de planning staan.

Onze reizen activeren  
jou op diep niveau!

reizen_Marokko_eiyani-Meditatie.jpeg
Voorlopig logo
Anker 1
Retreats 1.)
Mediteren-Reizen-retreat_Marokko.jpeg

WAUW! Het Retreat in Marokko.

Een week die ik nooit meer zal vergeten en bijna niet anders kan omschrijven dan PURE MAGIC. De sessies, de omgeving en wat we hebben gedeeld met elkaar. De plek, de mensen en de krachtige energie die je hier kan voelen, wow! Alles bij elkaar is deze reis iets wat ik nooit eerder heb ervaren en soms voelde het bijna alsof ik droomde maar dan helder & ALIVE. Het voelt alsof mijn hart verder open is gegaan en ik kwam er in Marokko achter dat ik een beetje vergeten was hoe het is om te spelen en te genieten elke dag. Dankbaar voor deze magische week en voor de geweldige begeleiding van Elke & Christiano. De krachtige meditaties, transformerende breathwork sessies en alle inzichten die ik daardoor heb gekregen. Dankbaar voor de woorden die zij kozen om mij diep te laten voelen & vertrouwen.

 

Ik durf nu meer vanuit mezelf keuzes te maken en voel me meer verbonden met mezelf en alles wat er is. Ik voel nog steeds zo veel inspiratie van daar en aan het eind van de week zei ik tegen mezelf; ik wil elke dag spelen (al is het maar even) en genieten. En 4 weken later ben ik trots op mezelf omdat ik het aan het doen ben!

Esmee

"Deze reis heeft me geholpen om zoveel dichter bij mezelf te komen, een reis om nooit te vergeten! Het was heel bijzonder om de mooie, prachtige en krachtige plekken in het Atlasgebergte te ervaren. Niet te vergeten de stilte in de Sahara en het bijzondere, dynamische Marrakech. De meditaties waren magisch!"

Krachtplaatsen

Wij vertellen je graag meer over het ontstaan van onze Retreats! In 2015 ontstonden onze retraites in Marokko nadat wij daar de 'roep' voelde om krachtplaatsen te ontdekken. Sidi Kaouki aan de Marokaanse kust werd onze Retreat basis en in de afgelopen jaren kwamen er honderden mensen naar ons magische retraite dorpje. Waarom Sidi Kaouki? Eigenlijk kunnen we dit niet in woorden omschrijven. we nodigen je uit om de energie zelf te komen ervaren. Wij, en velen met ons, voelen dat er in Sidi Kaouki iets magisch in de lucht hangt.

 

Vanaf 2017 organiseren wij naast de retraites ook magische rondreizen door Marokko. We reizen  van Marrakech naar de Sahara en via de kust naar het mystieke zuiden. Tijdens de reizen mediteren we op krachtige plekken en samen met ons duik jij in het échte authentieke Marokko!

Retreat-Marokko-Sahara.jpg

&

Eiyani

Voorlopig logo

Door insiders worden we de 'reizende bewustzijn karavaan' genoemd.

 

En steeds meer mensen sluiten zich daar bij aan.

Na al die jaren voelen onze deelnemers (de Eiyani tribe) als een heuse familie!

Misschien vraag jij je nu af wat een krachtplaats precies is?

We leggen het uit. Maar eerst: besef dat een krachtplaats iets magisch is wat jij zelf mag ervaren. Voor iedereen is er een andere boodschap te vinden. Trust the magic! Een krachtplaats is een plek waar leylijnen (energiebanen) elkaar kruisen. Daarom zijn dit krachtige plekken die vaak verbonden zijn aan andere dimensies en tijdlijnen. Op het punt waar leylijnen elkaar kruisen, is vaak een vortex aanwezig. Een vortex laat als een soort draaikolk de energie van een leycentrum draaien. De energie vanuit een vortex is erg krachtig en als je weet hoe je ermee kunt werken, heeft deze energie een krachtig en helend effect. Het vergroot ook nog eens je bewustzijn als je heel bewust op deze plek aanwezig bent. Wij Eiyani's zijn de aarde zeer dankbaar dat we mogen werken met vortexen en krachtplaatsen. Het is een groot onderdeel van onze zielsmissie die wij diep van binnen voelen.

 

Heb je zin gekregen in een magische reis? Wie weet ontvangen we jou dan binnenkort!

Innerdoorway-SidiKaouki-Essaouira.13.jpg

"Je krijgt niet alleen het echte Marokko te zien, je creëert in een korte tijd ook vriendschappen voor het leven. De Inspiratie Rondreis door de bergen en de Sahara is één van de meest mooiste reizen die ik ooit heb mogen maken! Ik kijk nu al uit naar de volgende trip."

Marokko Retreat

over de retreats?

Heb je vragen

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Eiyani gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling.
Klik hier voor meer informatie.

bottom of page