top of page

Welkom bij Eiyani

Eiyani is wie wij 'zijn'. Vanuit onze passie voor het op originele wijze verhogen van je bewustzijn ontstond World of Eiyani, een énorm krachtveld waarop jij de originele krystiac spelregels van het leven kunt trainen. Heel ons leven wijden wij aan het ontwikkelen van technieken die jou in dit Watermantijdperk empoweren om concreet te co-creëren met harmonie als basis.

Tijdens onze journey kozen wij voor het creëren met de originele Kristiac creatie-mechanica. Wij leerde de taal van energie en dit bracht de Cosmic Earth School in Eindhoven op ons pad. Een urban jungle hartje Eindhoven waarin jij diep kan komen herinneren hoe deze kosmische wetten ook voor jou gaan werken! Momenteel bouwen we in Marokko aan onze tweede locatie. Een locatie die al jaren onze retreat bestemming is en binnenkort ook ons thuis gaat worden. Co-living, travel & sport onder 1 dak!

Team_Retreat_Marokko.jpeg
Cosmic Vibes One Day Retreat Eindhoven.jpg

De Cosmic Earth School van Eiyani is gevestigd in een monumentaal pand wat vroeger een fabriek en later een schildersatelier was. Dagelijks ontvangen wij hier onze community.

  • Jij wilt vol energie en helderheid je week starten en/of afsluiten

  • Jij bent ondernemer of je hebt een ondernemende mindset en wilt met jouw ambitie en passie iets moois in de wereld brengen

  • Jij beseft dat alles energie is en ontdekt steeds meer dat een innerlijke transformatie the way to go is

  • Jij bent eraan toe om je volledig af te stemmen op de mogelijkheden van dit tijdperk

Join us in Eindhoven voor coaching, workshops en sport!

50+ retreats, 10.000+ deelnemers, 15+ jaar aan experience

Christiano-Coaching.jpeg

Christiano

Retreat_Reizen_Marokko_Eiyani.jpg

Elke

ValerieVisschedijk-EiyaniRetreatSeptember-22.jpg

Suzanne

Onze Eiyani Founder Christiano heeft in de afgelopen 20 jaar de Eiyani methode ontwikkeld vanuit zijn achtergrond in meditatie & astrologie en diepe liefde voor het unlocken van kosmisch bewustzijn. Vanaf 2004 traint en begeleidt hij mensen met zijn diepe inzichten en wijsheden tijdens zijn coachingsessies, retreats en events.

Onze Eiyani Founder Elke studeerde duurzaam toerisme en heeft daardoor een grote liefde voor meditatie en community based reizen ontwikkeld. Retreats ontwikkelen waarbij er getraind wordt met de Eiyani methode en mensen leren om te creëren vanuit kosmsiche wetmatigheden is haar grote passie. Reizen als tool om te transformeren haar missie!

Onze Eiyani Founder Suzanne met een achtergrond in social innovation bouwt dagelijks aan de Eiyani community. Haar kennis over sport en meditatie is onderdeel van de Eiyani methode en haar herinnering aan de dieptes van het leven zorgen ervoor dat zij jou een vernieuwde connectie laat ervaren met jezelf en met alles wat er is.

Anker 1

Jezelf trainen in Marokko? Beach Vibes! De Marokkaanse kust nodigt uit om je onder te dompelen in een wereld van magie & natuur. Wakker worden met het geluid van de golven, een stretch sessie in de open lucht op de rooftop, breathwork sessies waarbij je cellen vibreren met de energie van de vortex van deze plaats, jezelf trainen met onze methode in de energie van Marokko zorgt voor diepe openingen in bewustzijn en het maken van nieuwe keuzes die jouw co-creaties naar een volgend niveau brengen. Kom jij het ervaren?

  • Jij bent gek op authentieke plekken

  • Wilt jezelf trainen met de Eiyani methode aan de kust

  • Jij bent ondernemer of je hebt een ondernemende mindset en wilt met jouw ambitie en passie iets moois in de wereld brengen

  • Jij beseft dat alles energie is en ontdekt steeds meer dat een innerlijke transformatie the way to go is

  • Jij bent eraan toe om je volledig af te stemmen op de mogelijkheden van dit tijdperk

Join us in Marokko voor retreats, rondreizen en meer!

Marokko-Retreat-Eiyani-Beachhouse.jpg
Voorlopig logo
Eiyani-Marleen-Janssen

Marleen

Retreat-Marokko-team

Louis

Tourguide Marokko Reizen.jpg

Taoufik

Eiyani's Marokko expert die jou overal de schoonheid van dit land laat zien. 

Eiyani's retreathuis manager & briljante chef ontzorgt je tijdens jouw verblijf aan de kust in Marokko.

Onze Eiyani tourguide & chauffeur die jou naar de meest magische plekken brengt. 

Explore your multidimensional heritage

Slowliving in Marokko

Eiyani meditatie breathwork reizen.png
Manana-2.jpeg

Join Eiyani's way of living

Alles onder 1 dak: heel jouw persoonlijke en spirituele groei gecoverd bij World of Eiyani!

Als je met ons aan de slag gaat, betekent dat ook dat je een bepaalde lifestyle ten opzichte van het leven mag aannemen. Belangrijke keywoorden voor ons zijn: verantwoordelijkheid, integriteit, balans, joy, harmonie, liefde en empowerment. We offer guidance, wisdom and tools to transform your life.

Tijdens al onze activiteiten maak jij kennis met de Eiyani methode. Het uitgangspunt van onze methode is om jou te empoweren. Wij laten je graag je multidimensionale kosmische oorsprong dieper herinneren en inzetten. Als jij jouw potentieel herkent en dit liefdevol inzet, upgrade en herstructureer je jezelf en daarmee ook jouw omgeving.

 

Meditatie

Door het activeren van nieuwe delen in je hersenen, maak je neurologische verbindingen aan die jou helpen om de informatie van je kristiac kosmische zelf te integreren in je psyche. Zo begrijp jij informatie sneller en kun je het toepassen in je leven. Vooral onze visualisatie-technieken die Theta-, Delta- en Gamma hersengolven stimuleren zijn effectief om nieuwe verbindingen aan te maken in je hersenen. We werken met speciale technieken, beelden, kleuren en geometrische vormen die 'multidimensionale herinnering' oproepen in jouw onderbewustzijn.

Breathwork

Door te werken met Rishi Breathwork raak je verbonden met je lichaam en je persoonlijke energieveld. Door diep, synchroon en energetisch te leren ademen raak je in een diepere staat van zijn. Hierdoor kun jij onbewuste beperkingen in jouw wezen helen en transformeren. Hiermee vernieuw jij dus letterlijk het energieniveau van jouw cellen en creëer je meer kracht en beheer over je Body & Mind.

Flowy Movement & Boksen  

Je fysieke lichaam meenemen in je transformatieprocessen is essentieel. Jouw lichaam is namelijk de projector waarmee je deze werkelijkheid vormt en creëert. De impact van écht verbinding maken met lichaam en mind is daarom groots. Bewustwording is key. Door je lichaam te trainen en te versterken - the Eiyani way - krijg je access tot de wonderbaarlijke intelligentie van je lichaam. Je leert hoe je gaat samenwerken met jouw lichaam en krijgt steeds meer beheer over je systeem. Zo kun je op een harmonieuze manier je grenzen verleggen en dit helpt je verder ontdekken dat we als mens oneindige mogelijkheden hebben. Eiyani's Flowy Movement en Boksen is afgestemd, verdiepend en bevrijdend. Doorstroming van energie is het resultaat.

 

 

Let's connect 

bottom of page