top of page
Team_Retreat_Marokko.jpeg

Shift je energie frequentie

Werken met Eiyani betekent het energieniveau in je psyche instant verhogen! Hierdoor kun jij dieper contact maken met jezelf en jouw kosmische oorsprong & potentieel.

De Eiyani Methode is gebaseerd op de originele creatie mechanica die al het leven creëert, de Kristiac creatie mechanica. De originele wiskundige spiraal die ten grondslag ligt aan de creatie mechanica heet 'Kristal Spiraal'. Onze technieken zorgen ervoor dat jij je originele organische codering weer kunt activeren en deelneemt aan het organische ascentie-proces dat gaande is. Door middel van de Eiyani methode train jij je mind en worden delen van je hersenen geactiveerd die je normaal gesproken niet of nauwelijks gebruikt. Door het activeren van deze nieuwe delen in je hersenen, maak je neurologische verbindingen aan die jou helpen om de informatie van je Kristiac kosmische zelf te integreren in je psyche. Zo beginnen jouw cognitieve functies zich geleidelijk te upgraden naar een kosmisch perspectief. Vanuit een kosmisch perspectief bestaat alles uit energie en energiepatronen. Alles is met elkaar verbonden en heeft invloed op elkaar. Het toepassen en leven van deze wetmatigheden zorgt voor een stabiele - heldere creatieflow en healing op cel-niveau.

 

Naast je fysieke lichaam heb jij ook een energetisch Plasmalichaam en een krachtig Aura energieveld om je heen. Om écht organisch te kunnen creëren mogen jouw energielichaam & Aura optimaal samenwerken met je fysieke lichaam. Het is wezenlijk dat je mentale en emotionele energie goed geordend is om zo jouw psychische energie gefocust en helder te houden. That's where we come in! 

Let's meet Eiyani

Eiyani-training-retreat-Marokko.jpg

De afgelopen 20 jaar hebben duizenden mensen met onze methode getraind en daarmee hun leven een kosmische upgrade gegeven. Wij zijn transformatie experts en begeleiden de Eiyani community met het unlocken van hun multidimensionale potentieel. Zo bouwen we samen aan de organische creatie-stroom op aarde. Eiyani heeft een Cosmic Earth School in Eindhoven en daarnaast zijn wij hard aan het bouwen om ook onze nieuwste droom, een ascentie-transformatie huis in Marokko, te realiseren.

Volgens een oude mythe waren de Eiyani’s de beschermers van de tijdmatrix waarin wij leven. Zij kwamen naar ons zonnestelsel om de harmonie te beschermen en om de mens te ondersteunen bij het ontdekken van hun kosmisch bewustzijn. 

Wij voelen ons erg verbonden met deze rol. De afgelopen 20 jaar hebben wij daarom ons leven gewijd aan het ontwikkelen van transformerende meditatie, breathwork technieken en trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Zo is de Eiyani-methode geboren! Hiermee kun jij jezelf trainen in onze Cosmic Earth School hartje Eindhoven én in ons Eyani Beach House in Marokko! Onze methode is erop gericht om jou op een veilige en effectieve manier te laten groeien in bewustzijn, los van religie en dogmas. Op het moment dat jij kiest om te groeien in bewustzijn, creëer je een ripple effect van groei in het menselijke collectief.

Samen cocreëren we een harmonieuze toekomst en daarom is het nú tijd voor jou!

MEET THE EIYANI'S

ValerieVisschedijk-EiyaniRetreatSeptemberrr-5.jpg
Voorlopig logo
Christiano_Foto.jpeg

Christiano

Eiyani-Elke-Moorman-coaching-retreats

Elke

Eiyani-Suzanne-Weterings.jpg

Suzanne

Eiyani-Marleen-Janssen

Marleen

Retreat-Marokko-team

Team Marokko

Marokko-Reizen-Sahara.jpg

Taoufik

Team
Design Programma
Manana-2.jpeg

a bit more about

de Eiyani methode

Tijdens al onze activiteiten maak jij kennis met de Eiyani methode. Het uitgangspunt van onze methode is om jou te empoweren. Wij laten je graag je multidimensionale kosmische oorsprong weer herinneren. Als jij jouw potentieel herkent en dit liefdevol inzet, upgrade en herstructureer je jezelf en daarmee ook jouw omgeving.

 

Meditatie

Door het activeren van nieuwe delen in je hersenen, maak je neurologische verbindingen aan die jou helpen om de informatie van je kristiac kosmische zelf te integreren in je psyche. Zo begrijp jij informatie sneller en kun je het toepassen in je leven. Vooral onze visualisatie-technieken die Theta-, Delta- en Gamma hersengolven stimuleren zijn effectief om nieuwe verbindingen aan te maken in je hersenen. We werken met speciale technieken, beelden, kleuren en geometrische vormen die 'multidimensionale herinnering' oproepen in jouw onderbewustzijn.

Breathwork

Door te werken met Rishi Breathwork raak je verbonden met je lichaam en je persoonlijke energieveld. Door diep, synchroon en energetisch te leren ademen raak je in een diepere staat van zijn. Hierdoor kun jij onbewuste beperkingen in jouw wezen helen en transformeren. Hiermee vernieuw jij dus letterlijk het energieniveau van jouw cellen en creëer je meer kracht en beheer over je Body & Mind.

Flowy Movement & Boksen  

Je fysieke lichaam meenemen in je transformatieprocessen is essentieel. Jouw lichaam is namelijk de projector waarmee je deze werkelijkheid vormt en creëert. De impact van écht verbinding maken met lichaam en mind is daarom groots. Bewustwording is key. Door je lichaam te trainen en te versterken - the Eiyani way - krijg je access tot de wonderbaarlijke intelligentie van je lichaam. Je leert hoe je gaat samenwerken met jouw lichaam en krijgt steeds meer beheer over je systeem. Zo kun je op een harmonieuze manier je grenzen verleggen en dit helpt je verder ontdekken dat we als mens oneindige mogelijkheden hebben. Eiyani's Flowy Movement en Boksen is afgestemd, verdiepend en bevrijdend. Doorstroming van energie is het resultaat.

 

Lifestyle 

Als je met ons aan de slag gaat, betekent dat ook dat je een bepaalde lifestyle ten opzichte van het leven mag aannemen. Belangrijke keywoorden voor ons zijn: verantwoordelijkheid, integriteit, balans, joy, harmonie, liefde en empowerment. We offer guidance, wisdom and tools to transform your life.

Methode

 

Energy- & Gridwork

Op punten waar krachtige energielijnen elkaar kruisen bevinden zich portalen en Vortexen. Wij werken samen met portalen en Vortexen om te bouwen aan een harmonieuze Krystiac aarde. Als Earth Guardians zien we dit als onze taak. Deze plaatsen roepen ons. Door ons te verbinden met deze portalen en Vortexen, vindt er een bijzondere uitwisseling plaats die voelbaar is voor iedereen die meebouwt.

EIYANI-54.jpg

Locatie Eindhoven

Marokko retreats en reizen.jpg

Locatie Marokko

Let's connect 

Wanna join Eiyani?

bottom of page