top of page
Eiyani_Fotografie Melisa Verheijen-114.jpg
Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-57.jpg

Level up your game

Wij Eiyani's zijn Cosmic Nomads die al jaren het leven en de kosmos exploreren. Dit resulteerde in een Cosmic Earth School in hartje Eindhoven waar je kunt komen voor 1 -1 sessies, workshops en nog veel meer.

 

Je komt niet alleen bij ons voor de mooiste cosmic workshops en coaching, wij organiseren ook retreats in het magische Marokko! Tijdens alles wat wij doen maak jij kennis met de Eiyani Methode. Onze methode bekrachtigt jou en zorgt ervoor dat alles in jouw leven gaat stromen. Waarom dit nu extra belangrijk is? De mensheid bevindt zich momenteel in een enorm transformatieproces en onze kosmische ogen zijn geopenend. Ook jij wordt je vast steeds bewuster van jouw oneindige potentie! Door onze meditatie & breathwork technieken activeer jij je kosmische zelf en wordt organisch creëren toegankelijk en toepasbaar voor jou. 

 

Met Eiyani ontdek jij de kosmische creatie-stroom en de harmonieuze flow van het Watermantijdperk. Are you ready?

Let's meet Eiyani

Leef in harmonie met
jezelf én onze planeet!

EIYANI-planten-mediteren.jpg

Met meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van  groeiprocessen hebben wij de tools in huis om jou op een deskundige en veilige manier te supporten in jouw persoonlijke ontwikkeling. Eiyani is echt voor iedereen die de magie van het leven verder wil ontdekken en meer vanuit een organische stroom wil creëren. En weet je waarom wij voor de naam Eiyani gekozen hebben? We leggen het graag aan je uit.

Volgens een oude mythe waren de Eiyani’s de beschermers van de tijdmatrix waarin wij leven. Zij kwamen naar onze planeet om de harmonie te beschermen en om de mens te ondersteunen bij het ontdekken van hun kosmisch bewustzijn. 

Wij voelen ons erg verbonden met deze rol. De afgelopen 20 jaar hebben wij daarom ons leven gewijd aan het ontwikkelen van transformerende meditatie- en breathwork technieken en trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Zo is de Eiyani-methode geboren! Onze methode is erop gericht om jou op een veilige en effectieve manier te laten groeien in bewustzijn, los van religie en dogmas. Als jij groeit in bewustzijn, dan creëer je een ripple effect. Zo kan schoonheid en harmonie terugkeren op aarde en kan iedereen in vrijheid en kracht leven. Als wij mensen onze eigen potentie herkennen en deze liefdevol inzetten, kunnen we onszelf en daarmee deze wereld veranderen en herstructureren. Samenwerking is hiervoor de sleutel. In deze wereld is namelijk alles met elkaar verbonden. Samen zijn we sterk en daadkrachtig. Ga jij het avontuur met ons aan? Lees hieronder meer over onze methode.

We are Eiyani! We heal, we create, we transform, we retreat and dance in the chaos to restore balance.

Samen cocreëren we een harmonieuze toekomst en daarom is het nú tijd voor jou!

Let's go on an adventure

MEET THE EIYANI'S

Eiyani_Cosmic Earth School_01-2023_Fotografie Melisa Verheijen-20.jpg

Oprichters & Team

World of Eiyani is ontstaan door de samenvoeging van Innerdoorway opgericht door Elke Moorman, en Innertechnology opgericht door Christiano & Robinson Greve. Beide bedrijven hebben een gezamenlijke visie voor ogen en geloven in een nieuwe, op harmonie gebaseerde, wereld. Inmiddels bestaat het Eiyani team uit zes magicians met elk hun eigen expertise. We stellen ons team graag aan je voor! Onze Cosmic Earth School kun je vinden in het centrum van Eindhoven en daar staan we dagelijks voor je klaar. Wij trainen mensen die impact willen maken en een ripple creëren. Particulieren, ondernemers en ook hele bedrijven! 

Voorlopig logo
Eiyani_Cosmic Earth School_01-2023_Fotografie Melisa Verheijen-10.jpg

World of
Eiyani Team 

Voorlopig logo
Eiyani-Christiano-Coaching.jpg

Christiano

flowen-programma-ondernemers.jpg

Elke

Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-61_edited.png

Robinson

Eiyani_Boksen_01-2023_Fotografie Melisa Verheijen-128.jpg

Suzanne

AYIM_fotografie Melisa Verheijen-55.jpg

Melisa

Eiyani_Cosmic Earth School_01-2023_Fotografie Melisa Verheijen-57.jpg

Marleen

Desiree Eiyani_Fotografie Melisa Verheijen-7.jpg
Eiyani_Cosmic Earth School_01-2023_Fotografie Melisa Verheijen-65.jpg

Vera

Team

Désireé

Design Programma
Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-18.jpg

a bit more about

The Eiyani methode

Tijdens al onze activiteiten maak jij kennis met de Eiyani methode. Het uitgangspunt van onze methode is om mensen te empoweren. Wij laten jou graag je multidimensionele kosmische oorsprong weer herinneren! Als wij mensen ons eigen potentieel herkennen en dit liefdevol inzetten, upgraden en herstructureren we onszelf en daarmee onze wereld. It's time to free your mind! De Eiyani methode is gebaseerd op drie pijlers. 

 

Kennis

Door het verschaffen van originele kennis helpen wij jou je horizon te verbreden en een kosmisch perspectief te ontwikkelen. Wij combineren de wetenschap van licht en geluid met onze jarenlange praktijkervaring & onderzoek.

Actie

Wij ontwikkelden verschillende tools waarmee jij direct aan de slag kunt. Verdiepende meditatie technieken op Theta & Delta niveau die jouw onderbewustzijn herprogrammeren, healing en breathwork technieken om diep in je lichaamsbewustzijn en cellen te duiken, coachingstrajecten voor persoonlijke ontwikkeling en je kunt bij ons ook mindful sporten én mee op magische retreats!

 

Lifestyle 

Als je met ons aan de slag gaat, betekent dat ook dat je een bepaalde lifestyle ten opzichte van het leven mag aannemen. Belangrijke keywoorden voor ons zijn: verantwoordelijkheid, integriteit, balans, joy, harmonie, liefde en empowerment. We offer guidance, wisdom and tools to transform your life.

Methode
Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-5.jpg

Let's connect 

Wanna join the cosmic family?

bottom of page