Eiyani_Fotografie Melisa Verheijen-114.jpg
Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-57.jpg

Nice to meet you,

Wij zijn spirituele coaches met een Cosmic Earth School in hartje Eindhoven en het is onze missie om je op een liefdevolle manier te ondersteunen tijdens jouw spirituele groei. De mensheid bevindt zich in een enorm transformatieproces. Onze kosmische ogen openen langzaam en we worden steeds bewuster van onze oneindige potentie. Een proces waarin we steeds meer beseffen en erkennen dat er meer bestaat dan dat wij met onze ogen kunnen waarnemen. Het is een periode waarin wij steeds meer beseffen dat dingen anders kunnen. Voel jij aan alles dat jij jezelf wil (her)ontdekken, dan zijn wij hier voor jou!

Let's meet Eiyani

We mogen weer gaan leven in harmonie met onszelf en onze planeet!

Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-6.jpg

Met meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van spirituele groeiprocessen hebben wij de tools in huis om jou op een deskundige en veilige manier te supporten in jouw persoonlijke ontwikkeling. Eiyani is echt voor iedereen die de magie van het leven verder wil ontdekken! En weet je waarom wij voor de naam Eiyani gekozen hebben? We leggen het graag aan je uit.

Volgens een oude mythe waren de Eiyani’s de beschermers van de tijdmatrix waarin wij leven. Zij kwamen naar onze planeet om de harmonie te beschermen en om de mens te ondersteunen bij hun spirituele groei. 

Wij voelen ons erg verbonden met deze rol. De afgelopen 20 jaar hebben wij daarom ons leven gewijd aan het ontwikkelen van transformerende meditatie- en breathwork technieken en trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Zo is de Eiyani-methode geboren! Onze methode is erop gericht om jou op een veilige en effectieve manier te laten groeien in bewustzijn, los van religie en dogmas. Als jij groeit in bewustzijn, dan creëer je een ripple effect. Zo kan schoonheid en harmonie terugkeren op aarde en kan iedereen in vrijheid en kracht leven. Als wij mensen onze eigen potentie herkennen en deze liefdevol inzetten, kunnen we onszelf en daarmee deze wereld veranderen en herstructureren. Samenwerking is hiervoor de sleutel. In deze wereld is namelijk alles met elkaar verbonden. Samen zijn we sterk en daadkrachtig. Ga jij het avontuur met ons aan? Lees hieronder meer over onze methode.

We are Eiyani! We heal, we create, we transform, we retreat and dance in the chaos to restore balance.

Samen cocreëren we een harmonieuze toekomst en daarom is het nú tijd voor jou!

Let's create this new world together

JOIN THE REVOLUTION

Eiyani_Fotografie Melisa Verheijen-6.jpg
Voorlopig logo

Oprichters & Team

Eiyani is ontstaan door de samenvoeging van Innerdoorway opgericht door Elke Moorman, en Innertechnology opgericht door Christiano & Robinson Greve. Beide bedrijven hebben een gezamenlijke visie voor ogen en geloven in een nieuwe, op harmonie gebaseerde, wereld. In de voorafgaande jaren kwamen er steeds meer tribe members op ons pad. Inmiddels bestaat het Eiyani team uit zes magicians met elk hun eigen expertise. We stellen ons team graag aan je voor! Onze Cosmic Earth School vind je in het centrum van Eindhoven en daar staan we dagelijks voor je klaar. Wij trainen mensen die impact willen maken en een ripple creëren. Particulieren, ondernemers en ook hele bedrijven! 

0E5A0126_websize.jpg

The world of
Eiyani team members

Voorlopig logo
DSC_2411-1_edited.jpg

Christiano

Eiyani_Fotografie Melisa Verheijen-38.jpg

Elke

Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-61_edited.png

Robinson

Eiyani Innerforce_Fotografie Melisa Verheijen-12.jpg

Suzanne

AYIM_fotografie Melisa Verheijen-198_edited_edited.jpg

Melisa

Marleen-Eiyani.jpg

Marleen

Desiree Eiyani_Fotografie Melisa Verheijen-7.jpg
Awaken your Inner Magician_fotografie Melisa Verheijen-11.jpg

Vera

 

Désireé

Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-18.jpg

a bit more about

The Eiyani methode

Tijdens al onze activiteiten maak jij kennis met de Eiyani methode. Het uitgangspunt van onze methode is om mensen te empoweren. Wij laten jou graag je multidimensionele kosmische oorsprong weer herinneren! Als wij mensen ons eigen potentieel herkennen en dit liefdevol inzetten, upgraden en herstructureren we onszelf en daarmee onze wereld. It's time to free your mind! De Eiyani methode is gebaseerd op drie pijlers. 

 

Kennis

Door het verschaffen van originele kennis helpen wij jou je horizon te verbreden en een kosmisch perspectief te ontwikkelen. Wij combineren de wetenschap van licht en geluid met onze jarenlange praktijkervaring & onderzoek.

Actie

Wij ontwikkelden verschillende tools waarmee jij direct aan de slag kunt. Verdiepende meditatie technieken op Theta & Delta niveau die jouw onderbewustzijn herprogrammeren, healing en breathwork technieken om diep in je lichaamsbewustzijn en cellen te duiken, coachingstrajecten voor persoonlijke ontwikkeling en je kunt bij ons ook mindful sporten én mee op magische retreats!

 

Lifestyle 

Als je met ons aan de slag gaat, betekent dat ook dat je een bepaalde lifestyle ten opzichte van het leven mag aannemen. Belangrijke keywoorden voor ons zijn: verantwoordelijkheid, integriteit, balans, joy, harmonie, liefde en empowerment. We offer guidance, wisdom and tools to transform your life.

 
Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-5.jpg

Let's connect 

Wanna join the cosmic family?