top of page

Cosmic Designers - Community

Privé·58 Cosmic Designers

Over

Yes! Jij neemt deel aan Cosmic Designers. Naast het magazine en de meditatie- & breathwork-bestanden die jij ontvangen hebt is dit jouw online community.


ORGANISCHE CO-CREATIE | wat is dat precies & hoe werkt het?

Deze manier van creëren is eigenlijk de enige manier om harmonieus en welvarend te kunnen manifesteren. Waar het mee begint? Met het besef dat alles met elkaar verbonden is en alles invloed op elkaar uitoefent. Met 'alles' bedoelen we ook echt alles wat er is. Veel van dat 'alles' kunnen we nog niet zien omdat onze psyche nog niet volledig is geactiveerd. Als Cosmic Designer zet jij hierin een volgende stap.


Hoe?

- Door bewust te kiezen voor co-creatie begint je psyche de opgeslagen informatie in je DNA te downloaden en deze te integreren, zodat jij ermee kunt gaan werken. Het is een creatief proces dus het werkt anders dan je waarschijnlijk gewend bent. Neem de tijd om je bewustzijn hieraan te laten wennen!


Het grote experiment

Het leven en het Effi-bewustzijnsveld zijn altijd experimenteel van aard. Dit wil zeggen dat ervaring altijd belangrijker is dan het resultaat, want je bent aan het experimenteren. Sta hier even bij stil!


Alleen door jouw ervaring realistisch te beoordelen, kun je de juiste keuzes en richting bepalen. Hier op aarde zijn we gewend om iets te doen voor direct resultaat. Dus behalen we niet het resultaat wat wij hadden verwacht, dan beoordelen we onze ervaring vaak negatief. Hierdoor gaat veel waardevolle informatie over hoe jij écht kunt creëren verloren. Soms is namelijk de timing niet de juiste, omdat jouw keuze invloed heeft op verschillende lagen die jij nog niet ziet. Jij bent een belangrijk onderdeel van een multiversum en op het moment dat je doelloos gaat forceren lijkt het wellicht dat je bereik wat je wil, maar wordt er op een andere plaats disbalans gecreëerd.

1.) Organische co-creatie start met het besef dat je met volle overgave kiest en liefdevol aan de slag gaat. Hoe lang het ook duurt, hoeveel tests er ook komen, je blijft doorgaan zonder te forceren, afgestemd op de energie van het moment. Check onze energy updates. Zo bouwen jouw acties een productief en harmonieus pad. Chaotische emoties die je iets anders vertellen durf je echt te zien en te doorvoelen als Cosmic Designer en tevens mag je leren om je er niet meer mee te identificeren. Zo creëer je geen onnodige werkelijkheden die voortkomen uit je chaotische emoties. #tijdbesparing


2.) Besefmomentje: organische co-creatie is in het begin niet altijd zichtbaar en daarom neig je misschien snel op te geven. Maar wat als je doorzet en je niet gek laat maken door alles wat sneller lijkt te gaan, of tijdelijk meer geld oplevert? Op het moment dat je dit beseft begint je energie te stromen en stap je in je co-creatie met het Effi Infinitum. Het eeuwige, originele, altijd aanwezige, super intelligente harmonieuze creatie-veld.


3.) De afbeelding hieronder toont de Kristal Spiral. De Kristal Spiral is gekoppeld aan de wiskundige formule die wij kennen als de wortel van 2. Laat dit even doordringen, want dit wil zeggen dat alles wat we harmonieus en afgestemd creëren, zich verdubbelt en blijft verdubbelen tot in de eeuwigheid. Jouw zaadjes groeien in de tijd uit tot een prachtig en bloeiend energetisch geheel. #organiccreation
Info

 • Privé

  Alleen goedgekeurde leden kunnen deze groep bekijken.

 • Zichtbaar

  Getoond aan websitebezoekers.

 • 16 augustus 2023

  Gecreëerd

 • Eiyani

  Gemaakt door

bottom of page