top of page

Dit is de Rishi Breathwork methode van Eiyani en dit kan het voor jou betekenen!
Ademen, het gaat vanzelf. Zonder erbij na te denken doe je het al vanaf je geboorte. Je ouders leerden je nooit hoe je moest ademen en ook op school was ‘ademhalen’ geen vak. Toch kan ademwerk, breathwork, een groot verschil maken in jouw leven.

Ademwerk komt af van de oude yogi’s. In zuurstof zit levensenergie en als je volgens een bepaald ritme ademt, sla je die levensenergie op in je cellen. Hierdoor bereik je een verhoogd bewustzijn. Maar het heeft veel meer dan dat. Dankzij de ademtraining van Christiano, ook wel Rishi Breathwork genoemd, leer je hoe je terugkeert naar jezelf en jezelf kunt upgraden. Christiano heeft zijn eigen methode ontwikkeld en tijdens alle Retreats en events van Eiyani maak jij volop kennis met de krachtige transformerende werking.

pH waarde

Christiano: ‘Door gericht te ademen, verhoog je de zuurstof en het energieniveau in je bloed. Dit kan je meten doormiddel van pH test strips. Als je erover plast, meet de strip de pH waarde van jouw urine. Als je daarna een uur gefocust en gericht ademhaalt, schiet de pH waarde omhoog. Een pH waarde van rond de 7 is perfect om dagelijkse gebeurtenissen en emoties te verwerken. Als je pH waarde heel laag is, ben je verzuurd en heb je letterlijk geen lucht, ruimte en energie meer.’

Rishi Breathwork

Belangrijk dus! Dankzij de Rishi Breathwork methode raak je verbonden met je lichaam en aura (je persoonlijke energieveld). Door diep en synchroon te leren ademen raak je in een diepere staat van zijn. Hierdoor kun jij onbewuste lagen van jouw wezen helen en transformeren. Je vernieuwt letterlijk het energieniveau van jouw cellen! Dit bereik je niet door oppervlakkig te ademen, iets wat je stiekem zo’n hele dag al snel onbewust doet.

Rishi Breathwork zorgt voor voldoende zuurstof en energie in jouw systeem, waardoor je processen aankunt, die je voorheen niet aankon. Denk aan het kunnen verwerken van emoties en het vernieuwen van je perceptie. En, er zijn nog veel meer voordelen. Je krijgt meer energie, komt makkelijker dichtbij je intuïtie, kunt beter slapen, laat spanning los in je lichaam, zult je vrijer voelen en het is een tool om jouw zelfliefde (nog meer) aan te wakkeren. Wat Rishi Breathwork extra bijzonder maakt is dat het een combinatie is tussen energiewerk, ademtraining & meditatie. Kom jij deze unieke ervaring met ons beleven?

Ademsessie

Tijdens de Retreats van Eiyani hebben al honderden mensen de kracht van Rishi Breathwork ervaren. Hoe zo’n ademsessie eruit ziet?


"In een cirkel lagen de vrouwen op zachte matten tussen de natuur. In comfortabele kleding en een dekentje aan het voeteneind gaven ze zich over aan de instructies van Christiano. Elk grassprietje, de vlinder die langs fladderde en alle bomen om hen heen, ademden met deze Magicians mee. Het leek zelfs alsof de grond meedeinde." Een bron van levensenergie die – als onze ogen het konden vaststellen – een prachtige kleurrijk geheel zou geven. Kom jij dit ook ervaren? Tijdens de Retreats in Marokko kun jij hier een week lang van genieten. Op naar optimale doorstroming op alle vlakken in je leven! In het voorjaar van 2024 staan onze nieuwste reizen op de planning!Comentarios


bottom of page