top of page

Waarom Eiyani Retreats écht magisch zijn!Wat er gebeurt als je een krachtplek combineert met een retreat van Eiyani? Pure magie! Deze retreats bewijzen maar weer hoe magisch het leven eigenlijk kan zijn.


Meditaties met klankschalen die een geluid produceren waarbij je stiekem je ogen even open wilt doen, want wow, wat prachtige een klanken! Rishi Breathwork waardoor je makkelijk drie minuten je adem in kan houden. Je leest het goed: drie vólle minuten. Een ijsbad waarbij je al kippenvel krijgt door er alleen al naar te kijken en je er vervolgens nog in gaat zitten ook! Later meer hierover.


Connectie

Precies dat eten voorgeschoteld krijgen van privé kok Vera waar je op dat moment ‘toevallig’ zin in hebt. Inzichten die je hebt gekregen overdenken als je langs de prachtige bomen loopt van het terrein van the Magical Ohana. Je verhaal loslaten, zodat je elkaar écht leert kennen en écht kunt communiceren. ’s Avonds bij het kampvuur samen pijn in de buik van het lachen en in de vroege ochtend er samen tegenaan tijdens de flow bokslessen die werken als metaforen voor het leven. Beperkende overtuigingen letterlijk achter je laten tijdens de Nieuwe Maan en een vrouwencirkel die spontaan ontstaat door de energie die vrijkomt.


Awaken your Inner Magician

Retreats met Eiyani zijn niet alleen magische retreats vol persoonlijke ontwikkeling waarin je leert communiceren met jezelf, het zijn weken waarin je leert communiceren met elkaar en met de natuur. De afgelopen jaren waren er vele groepen die samen met Elke & Christiano een krachtige energie hebben neergezet. Reden dus om meer retreats te organiseren!


IJsbad

Ongetwijfeld zal het befaamde ijsbad weer op het programma staan. Christiano begeleidt je vooraf, zodat jij met de juiste mindset en gecontroleerde ademhaling het ijskoude water instapt. Openstellen voor kou, betekent: uit je comfortzone stappen. Grote kans dat gedachten als ‘kan ik dit wel’ en ‘wat ben ik aan het doen?’ naar boven komen. Herkenbare gedachten? Dat is namelijk precies wat er gebeurt als je in het leven uit je comfortzone stapt. Al snel zul je ervaren dat je lichaam het koude water best aankan en dat het niet zo erg is als je dacht. Laat de spanning los en vertrouw op je lichaam.

Wat denk je? Alle vrouwen tijdens het Awaken your Inner Magician Retreat stapten euforisch uit het ijsbad. ‘Ik wil nog wel een keer!’ Of zoals Sandra op haar Instagram zo mooi deelde: ‘Overgave was nodig in dit ijsbad. Overgave aan de kou, de tintelingen en de weerstand die je voelt in elke cel van je lijf … maar als je daar doorheen bent, Magic!’


Persoonlijke ontwikkeling

Wat er gebeurt als je een krachtplek combineert met een retreat van Eiyani? Pure magie én vriendschappen voor het leven. Want die zijn tijdens deze reis van persoonlijke ontwikkeling ook ontstaan. Hoe kan het ook anders? Vrouwencirkels, samen mediteren, samen ademenen en natuurlijk samen in het ijsbad … dat verbindt! Ga jij de volgende keer mee op reis?


Lees ook: Brrr … 5 x dit zijn de voordelen van een ijsbad.

Comments


bottom of page