top of page

Hi Eiyani, leg eens uit: Wat is het superbewustzijn in ons?Laten we beginnen met de vraag: Wat is het superbewustzijn in jou?

In de ogen van Eiyani is superbewustzijn hèt bewustzijn dat volledige eenheid ervaart met alles wat er is. Vrij van 'oude' overtuigingen, onverwerkte emoties en karmische patronen. Het is een bewustzijn waarmee jij je maximale potentie kunt benutten, waarmee jij jóuw leven kunt leiden. Als mensen blijven we altijd groeien en onszelf ontwikkelen. Je superbewustzijn ontwikkelt zich mee met jouw groei en kent daardoor verschillende gradaties. En het mooie is: aan die ontwikkeling en groei van je superbewustzijn zit geen limiet. Het is oneindig!


Om bij je superbewustzijn te kunnen komen is het van belang om een groot gedeelte van je 'oude' overtuigingen, onverwerkte emoties en karmische patronen achter je te laten als persoon. Dan kun je ook echt gebruik maken van je superbewustzijn. Er is dan eenheid in je psyche en je weet hoe je op een harmonieuze manier gebruik kunt maken van je vrije wil. Je emoties, gevoelens, gedachten en intuïtie werken dan samen; ze vormen een gestructureerde psychoactieve energielijn. Dit betekent dat jij makkelijk en efficiënt je gedachtekracht, ofwel 'mindpower' kunt richten. Als je 'mindpower' geactiveerd is kun je pas echt gaan manifesteren. Dan word je de creator van je eigen leven. En dát is wat we willen toch?!


Het activeren van je superbewustzijn begint met het besef dat jij zoveel meer bent dan een persoon met alleen een waakbewustzijn. Loskomen hoeft niet altijd, het gaat erom dat je je waakbewustzijn niet allesbepalend laat zijn. Onze psyche bestaat immers uit meer delen dan alleen ons waakbewustzijn. Wij Eiyani's geloven dat ons bewustzijn opereert vanuit 15 dimensies. Alle meditatie en breathwork technieken die wij ontwerpen activeren deze originele lagen in jouw bewustzijn waardoor jij steeds meer in touch komt met het krachtigste deel in jezelf. #creationmecanics

"Hoe meer wij los kunnen komen van ons waakbewustzijn, hoe meer wij onze 'vrije wil' kunnen inzetten!"

Wil jij kennismaken met onze meditatiemethode? We hebben een fantastisch meditatie pakket ontwikkeld! Klik hier om het te bestellen en ga meteen aan de slag.


Comentarios


bottom of page