top of page

COSMIC VIBES ONE DAY RETREAT

Laura Claessens deelt haar ervaring met het afgelopen Cosmic Vibes One day retreat. Hoe zij het ervaren heeft? Met deze vraag kroop zij in haar pen.


Via de grote poort stap ik het Eiyani-universum in. Een warme, kleurrijke en groene plek die me elke keer weer laat thuiskomen bij mezelf. In deze geborgen cocon komen we vandaag in groep samen om diep te delen, bewust te maken en te vernieuwen.


Loskomen van programmering

Met een warme tas thee in handen nestel ik me op enkele mooie Marokkaanse poefs. Ook de andere deelnemers kiezen rustig een knus plekje uit, slaan een babbeltje met oude bekenden of nieuwe vrienden. De dag gaat van start met een voorstelrondje waarin we onze intenties met elkaar delen. Verder staan op het programma diepgaande gesprekken, meditatie, magische breathwork-sessies met tussendoor een hartverwarmende lunch. Samen komen we dieper los van programmeringen die ons nog in grip houden en maken we energie vrij om onze diepere visie te leven. We duiken in het thema ‘emoties’. Want emoties zijn onze boodschappers, onze bron van informatie. Wie emoties durft te doorvoelen, behoudt het beheer over eigen systeem.


Optimale doorstroming

Tijdens de meditatie vind ik diepe rust, ordening en verbinding met mezelf. En tijdens het ademen duik ik nog dieper in mezelf. Diep, dieper, diepst. Ik glijd tot helemaal in de kern van de aarde en schiet daarna als een raket het multiversum in. Mijn cellen vibreren, dansen en zwieren. Levensenergie begint als een pulserende golf magma door m’n lichaam te stromen. Ik voel elke cel zich vernieuwen terwijl mijn energetische lichaam een helende upgrade krijgt. 


Vol verbinding 

Met een energetische upgrade die nog lang nazindert en een voller-dan-vol hart keer ik huiswaarts. De hele autorit nog nagenietend van de magie en het spacey-gevoel in mijn lichaam. Wat is het toch bijzonder wanneer zo’n groep samenkomt! Samen maakten we programmeringen bewust, groeiden we in bewustzijn en bevrijden we onszelf op een dieper niveau. We deelden in woorden, maar vooral ook in energie. Want zoals een van de deelnemers me bij afscheid zegt ‘we hebben elkaar niet gesproken, toch hebben we diep gedeeld’. Comments


bottom of page