top of page

Cosmic
Vibes | One Day Retreat

Ijstraining ijsbad

Voor alle girls & guys die zin hebben in de retreatvibes van Eiyani in een One Day Retreat in Eindhoven. Deze dag volop verdiepende meditaties, Rishi Breathwork en kosmische informatie is een boost voor jouw bewustzijn.

 

Datum: Zondag 26 november 2023.

Dit Cosmic Vibes One Day Retreat duurt van 10.00 tot 17.30 uur.

Verhoog je energie & boost je bewustzijn tijdens dit One Day Retreat in Eindhoven. De hele dag in het teken van jou! 

Retreat Eindhoven meditatie.jpg
Weggever beeld meditatieschool.png

One Day Retreat | meditatie & breathwork
 

One Day Ticket

One Day Retreat in Eindhoven


Herinneren jouw cellen wat ze mogen opruimen en hoe dit proces werkt? Dan stap jij geordened en opruimd de komende maanden in. Dit One Day Retreat van Cosmic Vibes is een dag vol kosmische informatie, meditaties, breathwork en cell cleaning. We starten om 10.00 en rond 17.00 uur keer jij weer naar huis met nieuwe inzichten, een verhoogd energieniveau en een nieuwe ordening van jouw bewustzijn. Upgrade jouw organische creatiecodes & stap op je hoogste tijdlijn!

In onze meditaties, visualisatie- en breathworktechnieken werk je altijd samen met de energie van het EFFI-Infinitum en helende krachtige plasma-kleuren (infusies) die verstoringen in je bewustzijnsveld harmoniseren. Het Effi Quantumveld is het originele bewustzijnsveld van waaruit alles ontstaat. De doorgangen naar het EFFI-creatieveld staan meer open dan ooit, en daarom willen we je graag leren werken met deze krachtige creatie-energie. Zo verhoog jij je focus, creativiteit & daadkracht en daarmee geef jij jouw werkelijkheid een upgrade. Verhoog jouw energie-niveau, the Eiyani way!

Deze workshop vindt plaats in onze Cosmic Earth School in Eindhoven. Elke workshop stemmen wij af op de kosmische energie van het moment en we delen inzichten en informatie zodat jij optimaal kunt groeien in het tijdperk waarin we leven. Zo ontdekken we samen de nieuwe spelregels van het Watermantijdperk en versterken we de altijd aanwezige kosmische creatiestroom. Je verhoogt je energie d.m.v onze unieke meditatie- & breathworkmethode. Deelname aan deze workshop geeft je nieuwe inzichten waarmee jij je visie en mindset kunt gaan vernieuwen om zo met meer energie en focus te werken aan het behalen van je doelstellingen. Elke Cosmic Vibes is weer anders omdat we werken met de stand van de planeten en daarom brengt deelname altijd vernieuwing en verdieping. Je kunt dus met ons altijd blijven groeien! Voor wie? Voor iedereen die al eens is mee geweest op een retreat of workshop, maar ook voor iedereen die ons nog niet kent en zich een dag wil onderdompelen in Eiyani vibes. 

DEELNAME:

Waar? Eiyani Cosmic Earth School, Paradijslaan 14 in Eindhoven

Tijden: 10.00 - 17.30 (binnenlopen mag vanaf 9.30)

Inclusief: heerlijke Marokkaanse lunch

Wie? Elke, Christiano & Suzanne

Bestel je ticket & join!

Check out the Cosmic Energy

Tijdens dit Cosmic Vibes Day Retreat kom jij op een dieper niveau los van verouderde programmeringen & mentale patronen zodat jij de 'nieuwe' Aquarius energie steeds meer kunt herkennen en integreren in jezelf. Uiteraard zijn energiewerk, breathwork en meditatie onze tools. 

149,-

Day retreat Eindhoven Eiyani.jpg

Kind words

about Cosmic Vibes

'Ik ben súper blij dat ik heb deelgenomen aan Cosmic Vibes! De kennis die in de workshop werd gedeeld was erg vernieuwend en helpt mij om op een andere manier naar mezelf en het leven te kijken. De verschillende meditaties en oefeningen heb ik als zeer krachtig, diepgaand en heel erg bijzonder ervaren. Cosmic Vibes heeft mij heel erg veel gebracht.' 

Sabine

bottom of page