top of page

Cosmic Vibes Special |
17 maart '24

Op zondag 17 maart is er een speciale editie van het one day retreat: Cosmic Vibes! Op 20 maart start er namelijk een nieuw astrologisch jaar en wij nodigen je uit om dit nieuwe begin samen met ons te openen op zondag 17 maart! Waarom? Dit is een super krachtig moment in de tijd om energetisch een volgende stap te zetten met al jouw creaties! Klaar om door de volgende poort te stappen?

 

IS THIS YOU? Cosmic Vibes is Eiyani's One Day Retreat in Eindhoven voor iedereen die zijn of haar creatiekracht wil vergroten. Organisch designen en bouwen aan je visie is de toekomst en jij beseft dit! Wij inspireren jou met:

 

  • nieuwe kosmische kennis

  • verdiepende meditaties 

  • Rishi Breathwork

  • tools waarmee jij de komende maanden in het nieuwe astrologische jaar aan de slag kunt om jouw visie organisch te manifesteren

 

Zondag 17 maart 2024

Tijdstip: 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur

Inclusief healthy lunch

Jouw hosts: Christiano, Elke & Suzanne

Cosmic Vibes One Day Retreat Eindhoven.jpg

Creëer op deze dag een algoritme dat jouw hoogste tijdlijn bouwt. Boost je bewustzijn en ervaar beweging, eindeloosheid & ervaar hoe de kracht van keuze vóór jou kan werken.

Team-retreat-Marokko-reis
Weggever beeld meditatieschool.png
Cosmic Vibes 18/2

Bestel hier jouw ticket:

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Graag nodigen we je uit


om je kennis over het creëren van algoritmes te komen verdiepen én deze materie toepasbaar te maken voor jezelf. Tijdens deze dag gaat Christiano je voorzien van alle tips & tricks om een energetisch algoritme te creëren wat jou gaat bekrachtigen. Je mag dieper gaan beseffen dat energie de bouwsteen is van alles wat bestaat. Door de 'juiste' energetische algoritmes te leren creëren ga jij het proces van organisch manifesteren meesteren. Zo bouw jij tijdens elke Cosmic Vibes verder aan jouw creaties - Wat jouw creaties ook zijn, als jij ze vanuit een organisch algoritme wil designen dan is dit jouw one day retreat!

Naast deze energetische overdracht veranker jij dit nieuwe bewustzijn met energiewerk en brea
thwork gegeven door Elke & Suzanne.


It's time for Cosmic Vibes and the start of a new astrological year!
Ben je erbij? YES!

Kind words

about Cosmic Vibes

'Ik ben súper blij dat ik heb deelgenomen aan Cosmic Vibes! De kennis die in de workshop werd gedeeld was erg vernieuwend en helpt mij om op een andere manier naar mezelf en het leven te kijken. De verschillende meditaties en oefeningen heb ik als zeer krachtig, diepgaand en heel erg bijzonder ervaren. Cosmic Vibes heeft mij heel erg veel gebracht.' 

Sabine

Check out the Cosmic Energy

Cosmic Vibes is jouw energetische 

game-changer! 

Van 10.00 - 17.00 uur blend jij in de Eiyani Vibes en mag je je overgeven aan de vernieuwing in jezelf. Inclusief lunch en magische upgrades. Dit wil je!

149,-

Day retreat Eindhoven Eiyani.jpg
bottom of page