top of page
ValerieVisschedijk-Eiyani-CosmicSummerVibes96.jpg

 Cosmic Vibes • 28 juli '24
Cosmic Vibes • 25
 augustus '24

 Een dag om jezelf te herinneren hoe krachtig en wijs jouw lichaam is. Dit one day Retreat is inclusief transformerend ijsbad.  

Op zondag 28 juli en op zondag 25 augustus kun jij deelnemen aan Cosmic Vibes! Dit One Day Retreat bij World of Eiyani in Eindhoven is jouw dag als jij jezelf optimaal wilt vernieuwen. Ben je er klaar voor?

 

Besef jij de connectie tussen jouw organische manifestatiekracht en een ontstresst en energiek lichaam? Deze connectie is wezenlijk! Waarom? Omdat om organisch te kunnen blijven creëren jij de echte waarde van je lichaam dieper mag leren kennen. Je lichaam functioneert namelijk als een harde schijf waar data opgeslagen zit én waar data opgeslagen wordt. Deze data beïnvloedt jouw mentale, emotionele en fysieke processen. Tijdens dit One Day Retreat duiken we dieper in dit topic & maak jij je dit zelf eigen. 

IS THIS YOU? Cosmic Vibes is Eiyani's One Day Retreat in Eindhoven voor iedereen die zijn of haar creatiekracht wil vergroten. Wij inspireren jou op deze dag met:

 

  • nieuwe kosmische kennis

  • verdiepende meditaties 

  • Rishi Breathwork

  • Je lichaam leren beheren in het ijsbad

  • tools waarmee jij de komende maanden kunt blijven vernieuwen

 

Zondag 23 juni 2024

Tijdstip: 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur

Inclusief healthy lunch

Jouw hosts: Christiano, Elke & Suzanne

Cosmic Vibes One Day Retreat Eindhoven.jpg

Train jezelf & orden jouw psyche met de Eiyani methode inclusief ijsbad om jezelf te vernieuwen en meer en meer te stappen in de rol van creator van je leven! 

Team-retreat-Marokko-reis
Weggever beeld meditatieschool.png
Cosmic Vibes 18/2

Bestel hier jouw ticket:

Graag nodigen we je uit


 Tijdens deze dag gaat Christiano je voorzien van nieuwe kosmische info die je tot in je cellen empowert om verder te bouwen aan jouw creaties en deze meer en meer te gaan bezielen. Naast deze energetische overdracht veranker jij dit nieuwe bewustzijn met energiewerk en breathwork gegeven door Elke & Suzanne. 

Deze Cosmic Vibes is inclusief ijsbad & geeft je de gelegenheid vol in je transformatie te stappen. Boost je bewustwording & train jezelf om te blijven bouwen.


It's time for Cosmic Vibes!
Ben je erbij? YES!

Kind words

about Cosmic Vibes

'Ik ben súper blij dat ik heb deelgenomen aan Cosmic Vibes! De kennis die in de workshop werd gedeeld was erg vernieuwend en helpt mij om op een andere manier naar mezelf en het leven te kijken. De verschillende meditaties en oefeningen heb ik als zeer krachtig, diepgaand en heel erg bijzonder ervaren. Cosmic Vibes heeft mij heel erg veel gebracht.' 

Sabine

'Het is ongeloofelijk hoe makkelijk je in de waan van de dag situaties aan vliegt vanuit je hoofd, vanuit forceren of dwang, en om dan naderhand je te beseffen dat je misschien niet zo in verbinding met jezelf stond als je zou willen. Deze dag laat je voelen dat als je met loslaten, vertrouwen, voelen en ademen zoveel verder kan komen dan je vooraf zou denken! Ik heb de Cosmic Vibes met ijsbad nu 3 maal mogen ervaren en de volgende is al weer gepland. Echt een aanrader!'

Anneke

'Voor mij is Cosmic Vibes (en alle andere trainingen van Eiyani) de perfecte combinatie van kosmische kennis en integratie. Naar mijn ervaring wordt er vaak veel gesproken over spiritualiteit maar lukt het uiteindelijk niet om dit op aarde te verankeren. Sinds ik Eiyani heb ontdekt merk ik dat ik de kennis en inzichten ook echt kan integreren en verankering in mijn lichaam.  Hierdoor kan ik het gaan leven en uitdragen. Dat geeft enorm veel voldoening en rust'.

Anneke

'Ik raad iedereen deze ijsbad dag aan omdat het onwijs vet is om te ervaren waar je toe in staat bent: het verleggen van grenzen, het herschrijven van verhalen & het unlocken van een nieuwe waarheid. Het was heerlijk om de dagen er na zo veel kracht & helderheid in mezelf te voelen door de reset'.

Flora

Check out the Cosmic Energy

Cosmic Vibes is jouw energetische 

game-changer! 

Van 10.00 - 17.00 uur blend jij in de Eiyani Vibes en mag je je overgeven aan de vernieuwing in jezelf. Inclusief ijsbad, lunch en magische upgrades. Dit wil je!

149,-

Ijsbad_One_Day_Retreat.JPG
bottom of page