top of page

Get to know

Bewust bewegen vindt Suzanne het mooiste dat er is. De impact van écht verbinding maken tussen lichaam en mind is groots. Niet pushen, maar harmonieus je eigen grenzen verleggen. Sporten helpt om op een diep niveau te ontdekken dat we oneindige mogelijkheden hebben. Wat je doel ook is, wanneer je je lichaam en mind meeneemt in een transformatieproces, zorgt dat voor veel verdieping en bevrijding. Doorstroming van energie is het resultaat.

 

Toen Suzanne tien jaar geleden begon met mediteren en trainen veranderde alles. Ze ervaarde meer focus, discipline en raakte volledig in verbinding met haarzelf. Boksen, stretchen, hardlopen, wandelen en krachttraining zijn haar basis. Ze kan geen dag zonder. Ontwikkeling is haar grote passie en die deelt ze graag met jou. Suzanne geeft de Eiyani bokslessen en is ook vaak te vinden tijdens onze andere events. - Eiyani Sportcoach & Trainer

Suzanne

Mind, Body
& Flow

Boksen Mediteren Eindhoven.jpg
Voorlopig logo
Eiyani Innerforce_Fotografie Melisa Verheijen-10.jpg

Boek jouw sessie bij Suzanne

Awaken your Inner Magician_juni 2021-101.jpg

Boksen

Eiyani Innerforce_Fotografie Melisa Verheijen-12.jpg

1 op 1

"Wekelijks volg ik een privé training. Elke keer weer weet hij mij te prikkelen en stimuleren om meer uit mezelf te halen. Bas is super kundig en enthousiast' Ik raad dit iedereen aan!

Stefan

BD43758D-7273-40C5-BA85-E257D3894B26_edited.jpg

Kind words

bottom of page