top of page
0H1A8065-innerdoorway.jpg

Rondreis
Marokko

12 dagen Marokko - Cosmic Nomad Rondreis!
Bergen, Sahara, Meditatie, Breathwork & Much More

Eiyani-reis-marokko-sahara-woestijn.jpg

Cosmic Nomads - 12 dagen - Ladies only - Rondreis - Marrakech - Merzouga - 1500 km 

Trotseer bergpassen, wandel door dorpjes, eet thuis bij de lokale bevolking en stem je af op het ritme van Marokko; ga mee op onze 12-daagse rondreis! Deze magische en unieke reis start in Marrakech en leid je in een rustig tempo via de bergen (Midden-Atlas), de prachtige valleien en kleine dorpjes in, op naar de Sahara. Daar overnachten we in een nomadenkamp. Hoe vet?! Samen met een groep gelijkgestemde vrouwen leggen we in 12 dagen 1500 kilometer af. Release your Inner NOMAD!

 

Tijdens deze reis helpen de meditaties en breathwork sessies van Elke & Suzanne je om echt te connecten met jezelf en het mystieke Marokko. Je maakt een deep dive in jezelf en ervaart zo extra de krachtige energie van Marokko. Naast meditatie & breathwork sessies ontspan je ook tijdens de stretcht lessen in de natuur. Flowy movemnt it is! We overnachten in 7 verschillende fijne en mooie eco lodges, want duurzaamheid is voor ons enorm belangrijk. De 12-daagse rondreis is volledig gebaseerd op slow travel. Een bijzondere reis om nooit meer te vergeten!

De aankomstdag is donderdag 21 maart en de vertrekdag maandag 1 april 2024

Marokko-Rondreis.jpeg

 

"Je krijgt niet alleen het echte Marokko te zien, je creëert in een korte tijd ook vriendschappen voor het leven. De Cosmic Nomad Rondreis door de bergen en de Sahara is één van de meest mooiste reizen die ik ooit heb mogen maken! Ik kijk nu al uit naar de volgende trip."

Rondreis-Marokko-Innerdoorway-02.jpeg

Ga mee op een magische reis naar meer bewustwording

Airport Transfer (2 uur) 

De dag van aankomst in Marrakech! Er staat een chauffeur klaar die jou ophaalt en je afzet bij de eerste lodge waar Marleen en Elke je ontvangen. De eerste dag heb je de mogelijkheid om lekker rustig te genieten van je aankomst in Marokko. Lunch en welkomstmaaltijd zijn inbegrepen. 

Dag 1

Transport (8 uur) ​

Een lange reisdag! We vertrekken vroeg in de ochtend uit Ait Bougmez en rijden verder richting de woestijn. We hebben nog flink wat kilometers voor de boeg voordat we aankomen in de Sahara en daarom overnachten we in Midelt.

Dag 5

Transport (6 uur) 

We worden wakker in de stille Sahara. Na het ontbijt is het tijd om onze spullen te pakken en aan de terugreis richting Marrakech te beginnen. Maar voordat we daar aankomen verblijven we eerst nog twee nachten in Ait Ben Haddou!

Dag 8

Transport (4 uur) 

Vandaag vertrekken we naar de Happy Valley: de prachtige en nog onontdekte vallei van Ait Bougmez. Hiervoor steken we de hoge bergpassen over. We brengen de nacht door in een ecolodge in de bergen.​

Dag 2

Transport (3 uur) 

Vandaag vervolgen we onze tocht richting de woestijn, maar voordat we daar aankomen is het eerst tijd voor de super speciale Ziz Vallei. Wij zijn echt verliefd op deze onontdekte parel. We overnachten op deze magische plek in een lodge omringd door duizenden palmbomen.

Dag 6

Transport (4 uur) 

Dag negen brengen we door in Ait Ben Haddou. Relax of maak een wandeling in de oude kasbah. De volgende ochtend maken we ons klaar om naar Marrakech te vertrekken. Rond het middaguur komen we aan in de bruisende stad.

Dag 9 & 10

De laatste dag en tevens vertrekdag van deze rondreis. Het vliegveld ligt op ongeveer een kwartier afstand van de riad, dus je bent er zo! Afhankelijk van het tijdstip waarop je vlucht vertrekt, kun je de stad in of rust je nog even uit in de riad. 

Dag 12

Op de derde en de vierde dag verkennen we de vallei van Ait Bougmez. In dit gebied ervaar je het échte berber leven! We wandelen door natuur en dorpjes en we ontmoeten de lokale bevolking die ver van de bewoonde wereld leeft. Hier maak jij kennis met een nieuwe manier van ‘zijn’. 

Dag 3 & 4

Transport (1,5 uur)

 We worden wakker in de Ziz Vallei en rusten in de ochtend lekker uit. In de middag vertrekken we naar Merzouga. Merzouga is het begin van de Sahara en ook onze uitvalbasis om de woestijn te ervaren. We slapen in een mooi en luxe nomaden tentenkamp onder de sterrenhemel.

Dag 7

Genieten: vandaag heb je in de ochtend de tijd om zelf Marrakech te gaan verkennen. Wij maken je wegwijs door onze favoriete routes met jou te delen en daarna ga je zelf lekker op onderzoek uit. In de middag staat er een verrassing op de planning!

Dag 11

20181016-_MG_4747.jpg

"Ik maakte niet alleen een prachtige reis door Marokko, maar ook een reis door mezelf. Dankzij deze trip leerde ik weer voelen wat goed voor me is en wat juist niet. Ik overwon angsten en kwam thuis met een kristalhelder beeld van mijn dromen en verlangens. Ik voelde wat ik nog neer wil zetten in dit magische leven. En vooral: wat écht belangrijk is. Diepe connecties met anderen, authentiek leven, blijven voelen, blijven spelen en natuurlijk: heel veel reizen!"

Retreat-Marokko-Mediteren-Breathwork-Coaching

Meet the team

ElkeMarleen & Suzanne begeleiden deze reis. Tijdens de gehele reis zijn zij en een privé chauffeur aanwezig. Naast alle activiteiten met de groep is er ook genoeg tijd voor jezelf. We maken daar altijd een mooie mix van.

"Afgelopen november met een prachtige groep vrouwen deze mooie rondreis door Marokko gemaakt. Wat een onvergetelijke ervaring, zoveel indrukken, bijzondere plekken, mooie mensen en dat alles met Marleen en Elke die zo goed voor je zorgen en ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Ontzettend lief, betrokken en bevlogen laten ze je Marokko op z'n mooist zien. Een mega aanrader!!"

De kosten voor deze reis bedragen €2150,-. Deze prijs is op basis van een gedeelde kamer. Afhankelijk van het hotel waar we verblijven slaap je of op een gedeelde twee- of driepersoonskamer. Deze reis mag in termijnen voldaan worden.

Wat je naast de geweldige ervaring en dosis inspiratie nog meer krijgt:

  • In totaal elf overnachtingen waarvan tien overnachtingen in mooie lodges en één overnachting in een luxe tentenkamp in de Sahara.

  •  Drie maaltijden per dag.

  • Transport voor de gehele reis (1500 km).

  • Pick up & drop off vanaf het vliegveld in Marrakech.

  • Excursies onder begeleiding van lokale gidsen. 

  • Nederlandse begeleiding en lokale privéchauffeur.

  • Meditaties op krachtplekken om écht te kunnen connecten met de krachtige energie in Marokko, zo maak jij tijdens deze fysieke reis ook een reis naar binnen.

  • Heel veel extra's!

 

Op deze reis is de STO-reisgarantie van toepassing.

EXCLUSIEF:

  • Een retourticket naar Marrakech

  • Reis- en annuleringsverzekering

0H1A1839-innerdoorway.jpg
Voorlopig logo


Na het invullen van dit formulier nemen we altijd even contact met je op via de app. Wil je een call inplannen om ons eerst telefonisch te spreken? Geef dit dan aan tijdens het inschrijven bij de omschrijving waarom jij deze reis wil maken.

Ga mee op deze reis in 2024!

Je aanmelding is verstuurd!

INSCHRIJVEN
bottom of page