top of page
marokko_Eiyani_Sahara-Reizen.jpeg

MASSAGE 1,5 UUR
Verhoog instant de frequentie in jouw cellen & detox jouw systeem

De werking van energie en het creëren van doorstroming zijn voor mij essentials in het leven. Tijdens mijn opleiding fysiotherapie verdiepte ik mij in het menselijk lichaam en zo ontstond mijn fascinatie voor de werking van massage.

 

Sta jij er wel eens bij stil dat jouw lichaam een geordende energie identiteit is die bestaat uit ontelbaar veel moleculen en biljoenen cellen die als geheel jouw 'projectiescherm' vormen? Jouw fysieke lijf en jouw energetisch lichaam nemen de vorm aan van jouw bewustzijn.

 

In jouw cellen zit alle informatie opgeslagen. Alles wat jij ooit hebt beleeft is opgeslagen als informatie. Om nieuwe informatie te kunnen integreren, is het belangrijk dat jouw cellen de ruimte hebben om oude 'verdraaide' informatie los te laten om zo nieuwe informatie te kunnen laten doorstromen en verankeren.

Ik werk veel met mensen en daardoor moet ik regelmatig ontladen om alles weer te laten doorstromen. Na deze massage voelde ik instant een enorm verschil van energie. Vrolijk, geordend en vernieuwd kon ik weer verder met alles. Annabel bedankt!

Eiyani sport.jpg

Waarom deze massage?

 

Elke keer dat jij groeit in bewustzijn en transformeert, blijft jouw lichaam een beetje achter. Tijdens deze massage gaan we ervoor zorgen dat opgeslagen spanning en stress letterlijk jouw lichaam uitvloeit en dat de doorstroming weer optimaal wordt zodat nieuwe informatie verankerd kan worden en jij optimaal blijft genieten van je groeiprocessen! 

 

Om nieuwe informatie te kunnen integreren is het belangrijk dat je cellen de ruimte hebben om oude informatie los te laten en nieuwe informatie te kunnen integreren. Doorstroming is daarvoor essentieel! 

 

Door doorstroming zijn je cellen in staat om een nieuwe frequentie aan te nemen en zo het oude te transformeren.

 

Tijdens mijn massage ga ik een complete samenwerking aan met jou en jouw lijf en energieveld. Ik onderzoek de doorstroming en duik samen met jou dieper je lichaamsbewustzijn in. Na deze massage stroomt jouw bewustzijn weer samen met jouw lijf als één geheel. Vernieuwd en ready for the next steps verlaat jij je sessie in World of Eiyani!

manana cosmica -22.jpg
Massage Eindhoven.jpg

Na deze sessie stroomt jouw bewustzijn weer samen met jouw lijf als één geheel. Vernieuwd & ready for the next steps! - Annabel

Mijn massages zijn los te boeken, echter voor een duurzaam resultaat is het aan te raden om regelmatig een vervolg te geven aan deze sessies. 


Losse massage 90 minuten
65,- excl btw. 

 
Locatie: Paradijslaan 14, Eindhoven. Na afloop van deze sessie ontvang jij de factuur. Heb je een eigen bedrijf? 
Dan ontvang jij een zakelijke factuur.

Boek massage

Boek hier

Je bericht is verzonden, Annabel neemt contact met je op.

bottom of page