top of page

Energie update: Volle Maan in Boogschutter • durf jij te geloven dat alles mogelijk is?

Een nieuwe Volle Maan coming up! De maan is vol in Boogschutter op donderdag 23 mei & nodigt je uit om écht te geloven dat alles mogelijk is. We hebben nu de kans om ons verhaal te vernieuwen!


Gebruik dit moment om te transformeren en maak de keuze echt te zien wat jou beïnvloedt. Zo kun je onderscheiden of het verhaal dat je hebt verteld nog wel klopt met wie je bent, met wie je wil zijn of waar jij naartoe wilt. Besef dat de enige manier om te veranderen bewustwording is! Jezelf bewust worden dat je hier op aarde bent voor de ervaring en om te leren. Deze bewustwording kan enorm groeien met de krachtige energie van deze Volle Maan.


Stel jezelf dus de vraag: klopt het verhaal dat jij jezelf vertelt - misschien ingegeven via je ouders of voorouders - nog met wie jij bent? Of beter nog, met wie jij wil zijn? Of met waar jij naartoe gaat? 


Want het verhaal dat jij leeft is frequentie. Frequentie is energie. En die beïnvloedt je. Deze Volle Maan laat jou zien waar je beïnvloed wordt. En het is erg belangrijk om dit nu echt te zien en waar te nemen, want zien we dit op objectieve wijze dan kan er nu enorm veel veranderen. Je kunt deze periode ontzettend veel transformeren.


Dit is een uitnodiging aan jou: kies om jouw overtuigingen nu te transformeren! Deze Volle Maan kan je een mega boost geven. De combinatie van energie van het vuurteken Boogschutter die in essentie gelooft dat alles mogelijk is en dat ze alles kan mixt nu met de luchtenergie van Tweelingen die diep beseft: verander je je gedachten, je denkt er anders over & daarmee transformeer je het. Frequentie-tools in action, jihaa! 


Nu de replay van deze Cosmic Beam ontvangen? Koop ‘m hier en enjoy de heldere duiding van de energie van dit moment & twee krachtige meditaties om alles meteen te verankeren in jezelf. 
Wat gebeurt er bij een Volle Maan?

Tijdens Volle Maan staat de zon oppositie de maan. De zon opent de maan en dit versterkt de satelliet functie van de maan. De zon staat tijdens Volle Maan altijd tegenover de maan in de dierenriem. Dit creëert een samenwerking van de energieën van de betrokken sterrenbeelden. Een mix van energieën die in jouw voordeel werkt en je bewustzijn kan vergroten!Sidi Skies in Marokko.

コメント


bottom of page