top of page

Energie update: Volle Maan in Steenbok 21 juli '24

Weet jij wat de aankomende Volle Maan zo speciaal maakt? Het is de tweede Volle Maan dit jaar in het sterrenteken Steenbok! Deze keer valt de Volle Maan op zondag 21 juli in de laatste graad van het teken Steenbok en de Zon staat in het Sterrenteken Kreeft. Wil je weten wat dit wil zeggen voor de energie de komende periode? Ga lekker zitten, pak een kopje thee en laat het onderstaande op je inwerken.


De dierenriem als kosmische klok

De informatie die verborgen zit in de kosmische energie die deze Volle Maan naar de aarde projecteert gaat jouw 'verborgen talenten' blootleggen als jij je hiervoor opent. Eén van de vaardigheden van ons mensen is het beheren van en het communiceren met energie. Van deze vaardigheden wordt er momenteel nog niet optimaal gebruik gemaakt, omdat de originele kennis hierover voor een groot gedeelte is verborgen in onze werkelijkheid. Zo ook de originele kennis over hoe jij optimaal en organisch manifesteert. Het goede nieuws? Deze kennis zit diep in ons DNA opgeslagen. Sluimerend & wachtend om met jou te gaan samenwerken. Jouw lichaam is een manifestatie machine die je kunt leren beheren. Ready?

  

Op maandag 22 juli, de dag na deze Volle Maan in Steenbok, gaat de zon om 12.00 uur het sterrenteken Leeuw binnen. Durf jij nú te kiezen voor groei? Dan gaat de transformerende kracht van dit vuurteken jou een énorm groot plezier doen. We vertellen je hier waarom:

  

  1. Tijdens de twee Volle Manen in Steenbok heb jij de kans om hele diepe blokkerende overtuigingen & programma’s te transformeren. Deze worden op dit moment namelijk enorm in ieder van ons belicht. Herken jij ze bij jezelf?  Tips waar je op kunt letten:

  • Programmeringen die op dit moment extra belicht worden zijn voornamelijk programmeringen gekoppeld aan de energie van ‘tekort’. Achter dit 'tekort programma' zitten echter jouw kosmische talenten! Het 'tekort programma' mag écht getransformeerd worden als we als mensheid een andere werkelijkheid wensen te ervaren. Ben jij degene die hier jouw bijdrage aan levert door dit programma bloot te durven leggen in jezelf én de transformatie aan te gaan?

  • De intenties achter jouw handelingen geven jou veel informatie. Stel jezelf de vraag waarom jij een bepaalde keuze maakt en durf daarin eerlijk naar jezelf te kijken. Is je keuze gemaakt vanuit een tekort of de energie van veiligstellen, óf is jouw keus gebaseerd op groei, creativiteit en overvloed? Wil jij jouw tekort patroon veranderen, stap dan in de transformerende energie van deze Volle Maan.


2. Mocht het zo zijn dat jij wezenlijke blokkerende overtuigingen en programma’s hebt, dan ga je deze ‘zien’ en voelen in jezelf door de energie van deze Volle Maan. Dit zien en voelen is niet altijd leuk en soms zelfs erg intens en heftig, maar vanuit een kosmisch standpunt is het wel heel erg belangrijk. Herkennen & transformeren zorgt ervoor dat jij jezelf kunt bevrijden van galactische en menselijke trauma’s die jou belemmeren om kosmisch volwassen te worden.


3. Besef dat jij geen ‘drama’ meer uit hoeft te leven. Drama energie is ook een programma. Je mag gaan herkennen hoe en waarom dit gecreëerd wordt en waarom jij er (nog) voor kiest. Ben jij je hier niet van bewust? Dan lijkt drama soms de enige werkelijkheid die je kunt kiezen. Niets is echter minder waar!


Op dit moment bevinden we ons dus volop in deze transformatieve periode. Hold on en vanaf eind juli is het tijd voor creatieve vibes als de energie van Leeuw door onze werkelijkheid begint te stromen.


Stroomt jouw levensenergie optimaal, dan stroomt er energie door jouw hele multidimensionale zijn. Deze doorstroming lost verstoringen in jouw eigen template op zodat jij een nieuwe werkelijkheid gaat waarnemen. Wellicht ervaar jij steeds vaker het gevoel van oneindige mogelijkheden, vreugde en vervulling. Je programmering geeft jou letterlijk een nieuwe ervaring! 

 

Kies ervoor om kosmisch volwassen te worden

Kosmisch volwassen wil zeggen dat je ervaart dat alles met elkaar verbonden is en dat alles invloed heeft op elkaar. Los jij verouderde programmering op in jezelf, dan kun je kiezen voor een nieuwe ervaring en dit stroomt weer door naar andere velden om jou heen! De energie is momenteel zo nieuw dat jij nu echt mag onderzoeken wat nog waar is voor jou.  


ONLINE COSMIC BEAM - GRAAG VIEREN WIJ DE VOLLE MAAN MET JOU!

Eén keer per maand tijdens de Volle Maan komen wij online samen om te bouwen aan een organische werkelijkheid waarin iedereen zijn of haar kosmische oorsprong weer diep kan herinneren en integreren. Deze samenkomst noemen wij de Cosmic Beam en deze geven wij in de vorm van een online uitzending via Zoom. De volgende uitzending is op zondag 21 juli. Wil je erbij zijn? Je kunt je ticket nú bestellen. Lees hier meer over de uitzending

Of bestel hieronder direct een ticket.

  

  

 

Comments


bottom of page