top of page
Reizen Marokko Meditatie Boksen Breathwork

Stichting Eiyani Riads

Bouwen aan een magische wereld

Eiyani would love to co-create with you!

Riad - als je ooit in Marokko bent geweest heb je ongetwijfeld in een Riad geslapen. De drukke Medina - de binnenstad - telt er velen! Het woord riad is afgeleid van het Arabische Ryad dat 'tuin' betekent. Een riad is dan ook een traditioneel familiehuis om een binnentuin gebouwd. Die tuin is een oase van rust met vaak een zwembad, heel veel planten & soms ook een schildpad die hier zijn verkoeling zoekt. De kamers van het huis bevinden zich om de tuin heen en hun ramen richten niet naar buiten maar naar binnen - de tuin in. In een riad voelden mensen zich beschermd & vrij tegelijkertijd. Beschermd tegen de warmte & drukte van de stad en vrij om op avontuur te gaan in de weide wereld, wetende dat er altijd een veilige plek is om naar terug te keren. Vaak zijn riads heel creatieve en bijzonder mooie huizen. Een plek waar je je kunt terugtrekken, waar je kunt delen met familie & vrienden en ook een plek om na een bijzondere reis weer helemaal thuis te komen. 

Bij Eiyani reizen we al jaren naar de mooiste plekken op aarde en daarbuiten; knipoog naar de afkorting RIAD: reizen in andere dimensies. En telkens komen we ook weer thuis in Eindhoven en in Marokko. Twee bijzondere krachtplaatsen, waar de energie diep stroomt en waar we al jaren mee samenwerken. Krachtplaatsen zijn vaak verbonden met andere dimensies en tijdlijnen. Nu openen deze twee krachtplaatsen om door ons beheerd te worden. Dit willen wij gaan doen onder stichting Eiyani Riads. Lees er hier alles over & ontdek jouw gelegenheid om mee te bouwen.

Retreat Marokko.jpg

Het doel van Stichting Eiyani Riads

Het behouden, renoveren en beschermen van authentieke gebouwen op krachtplaatsen waar energielijnen kruisen om zo meer en meer doorstroming te creëren op de plekken zelf en in iedereen die deze plekken bezoekt. Vanuit doorstroming ontstaat groei en ontwikkeling in bewustzijn. Het beheren van panden maakt dat wij de Eiyani methode nog zoveel fijner met jullie kunnen delen en daarom is het tijd voor deze co-creatie!

Urban Jungle

Eindhoven

Sinds twee jaar is de Paradijslaan thuis voor ons Eiyani's, in het mooiste gebouw van Eindhoven bouwen we aan de Eiyani-community waar creatieve en vooruitstrevende impact-makers komen om te groeien in kosmische bewustzijn om zo harmonieus, effectief en efficiënt te gaan bouwen in de wereld. We hebben nu de unieke kans om ons ecosysteem te gaan vergroten en we hebben ja gezegd tegen uitbreiding van ons pand aan de Paradijslaan. 

 

Dat wil zeggen dat we gaan upgraden met een sportschool, heerlijke raid style hotelkamers zodat jij na een sessie of workshop altijd kan blijven slapen in Eiyani vibes én uiteraard drink jij straks het lekkerste kopje koffie en je healthy juice ook bij ons! Daarnaast hebben wij nog heel veel meer mooie plannen met alle nieuwe m2's in het nieuwe pand. 

 

Onze urban jungle in hartje Eindhoven opent haar deuren vanaf 1 april '25 en voor die tijd staat alles in het teken van renovatie van dit pand. Help jij ons mee bouwen?

Beach Retreat House Marokko

Naast het bouwen aan onze urban jungle in Eindhoven hebben wij ja gezegd op de aankoop van een tweede thuis in Marokko! We kunnen het zelf nog steeds bijna niet geloven maar we gaan het echt doen. Samen met de huidige eigenaar gaan we onze droom realiseren. Het plan? Het renoveren van onze plek aan de kust in Marokko zodat deze fantastische retreat parel jouw ultieme getaway gaat blijven! 

 

Co-creëer jij mee zodat deze magische plek aan de kust altijd blijft voortbestaan? Wij gaan hier de mooiste concepten ontwikkelen, het huis opknappen en een wellness ervaring creëren zodat jij altijd een veilige trainingshaven en tweede thuis hebt. Onze retreats blijven voortbestaan en in de periodes tussen de retreats in krijg jij de mogelijkheid om zelf naar ons huis te komen voor jouw eigen DIY Retreat experience. Daarnaast gaat dit dé plek worden waar we events gaan organiseren zoals bedrijfsincentives en cosmic weddings! Zo kunnen we deze krachtplaats behouden, verder activeren, laten doorstromen, en zo kunnen we allemaal samen Sidi Kaouki beschermen! We voelen sterker dan ooit dat we hier meer te doen hebben en roepen daar graag jullie voor in. 

We vertellen je waarom!

Sidi Kaouki is een magisch en helend dorpje aan de Marokkaanse kust. De zee neuriet er een rustgevend lied, de zon verwarmt strand en duinen en de wind danst krachtig. Ezels, honden en katten dwalen er gemoedelijk en vrij door de straten: een ideaal decor voor een spirituele reis. Waarom alles hier zo origineel, authentiek en doorstromend voelt, is omdat er een krachtige energievortex aanwezig is. Een energievortex waar wij Eiyani’s al jaren mee samenwerken. Sinds 2017 brengen wij met onze retreats mensen naar deze magische plek voor transformerende reizen.

Omdat wij diep in ons hart voelen dat er plaatsen zijn die beschermd mogen worden hebben wij stichting Eiyani Riads opgericht en jij kunt nu bijdragen!
Lees snel verder.

Wij mogen gaan beheren!

IMG_8847.jpg

Hoe het ooit begon. Lees waarom Sidi Kaouki en dit huis zo speciaal zijn voor Eiyani.

Even terugspoelen in de tijd. Het Sidi Kaouki-verhaal start in 2016 wanneer Elke en Christiano ‘per toeval’ in dit bijzondere kustdorpje belanden. Met de auto hobbelen ze in het pikdonker over een zandweg naar hun eindbestemming: hotel Blue Kaouki. Eenmaal uit de auto overspoelt het geluid van de zee hun oren en worden ze betoverd door een heldere hemel vol fonkelende sterren. Hun bonzende harten en het gefluister in de wind vertellen: dit is het, op deze plek moeten jullie zijn. Het klikt meteen met Louis, die samen met zijn moeder eigenaar van Blue Kaouki is en in het voorjaar van 2017 geven Elke en Christiano hun eerste Retreat in dit huis. Sidi Kaouki betovert sinds dat moment iedereen die er komt en er vinden hier grote transformaties in bewustzijn plaats. 

Beach Sidi Kaouki surfing Blue Kaouk Hoteli- Sidi Kaouki - Morocco..jpg

Wat doen we met de donaties? 

Met jullie bijdragen kunnen we er allereerst voor zorgen dat Blue Kaouki behouden blijft en dat onze locatie in Eindhoven een ware parel in het stadscentrum kan worden. We willen beide gebouwen een energetische upgrade geven. Concreet? De gebouwen krijgen de onderhoudswerken die ze verdienen. Het doel? Meer energetische doorstroming. Want meer doorstroming betekent krachtigere transformaties! Alle werkzaamheden zullen met duurzame materialen en de expertise van lokale vakmannen gebeuren. Denk in Sidi Kaouki aan fluffy retreat bedden, een helende jacuzzi, een deck sportfaciliteiten waarop je aan de slag kunt met Eiyani stretch en boksen, een meditatie & breathwork area & veel, heel veel, groen. Kortom, Eiyani vibes op een fantastische locatie! Het wordt een grootse co-creatie met de omgeving, de mensen uit het dorp, onze velen vrienden en met jullie! Samen kunnen wij Blue Kaouki tot een Eiyani-huis transformeren!

 

Naast retreats kun je in dit huis ook komen om onder onze begeleiding te werken met je team, je familie een transformatieve week te bezorgen óf je komt naar een van de andere concepten die wij gaan organiseren.

 

Deze realisaties zijn op dit moment onze grootste droom: een thuis waar iedereen welkom is om diens eigen transformatie aan te gaan. Met een donatie draag je dus niet enkel bij aan het behoud van Blue Kaouki en de vergroting van de Paradijslaan, maar ook aan de energetische upgrade van de plek en de transformatie van iedereen die er komt! Let's make planet earth cosmic again.

Doneer hier

Anker 1
Doner nu
bottom of page