top of page

Ons droom project - Stichting Eiyani Riads

Welkom op de pagina van Eiyani Riads! Onze grote droom om krachtplaatsen te behouden, renoveren en beschermen is met het oprichten van deze stichting weer een stapje dichterbij gekomen. Het beheren van panden maakt dat wij de Eiyani methode nog zoveel fijner met jullie kunnen delen en daarom is het tijd voor deze co-creatie!

 

Lees hier alles over de ideen die wij hebben.

Finally, we said YES! Yes tegen twee briljante kansen die ontstaan zijn. Voordat we je vertellen waar je ja op gezegd hebben vertellen we je iets meer over ons.

 

We hebben onze stichting Eiyani Riads genoemd. We hebben gekozen voor het woord riad omdat omdat we gek zijn op de prachtige huizen met binnentuin in Marokko die riads genoemd worden en ook met een knipoog naar de afkorting RIAD: reizen in andere dimensies.


Voor ons een grote stap, met een bijzondere betekenis. Al jaren werken we samen met krachtplaatsen in binnen- en buitenland. Plaatsen waar de energie diep stroomt & die vaak verbonden zijn met andere dimensies en tijdlijnen. Nu openen zich twee krachtplaatsen om door ons beheerd te worden. Dit willen wij gaan doen onder stichting Eiyani Riads. 

Ons doel? Het renoveren van authentieke gebouwen op krachtplaatsen waar energielijnen kruisen om zo meer en meer doorstroming te creëren op de plekken zelf. Vanuit doorstroming ontstaat groei en ontwikkeling in bewustzijn.

In zowel Eindhoven als Marokko - onze homebases - openen nu twee kansen. Lees er hier alles over & ontdek jouw gelegenheid om mee te bouwen.

Eiyani would love to co-create with you!

 

Urban Jungle Eindhoven

Sinds twee jaar is de Paradijslaan ons thuis, in het mooiste gebouw van Eindhoven bouwen we aan de Eiyani-community waar creatieve en vooruitstrevende impact-makers komen om te groeien in kosmische bewustzijn om zo harmonieus, effectief en efficiënt te gaan bouwen in de wereld. We hebben nu de unieke kans om ons ecosysteem te gaan vergroten. Dat wil zeggen dat we gaan uitbreiden met een sportschool, met heerlijke hotelkamers zodat jij na een sessie of workshop altijd kan blijven slapen in Eiyani vibes en daarnaast hebben wij nog veel meer mooie plannen met alle nieuwe m2's in het nieuwe pand. Uiteraard drink jij straks het lekkerste kopje koffie en je healthy juice ook bij ons! Onze urban jungle in hartje Eindhoven opent haar deuren vanaf 1 april '25 en voor die tijd staat alles in het teken van renovatie van dit pand. help jij ons mee bouwen?

Beach Retreat House Marokko

We said YES op de aankoop van ons tweede thuis in Marokko! We kunnen het zelf nog steeds bijna niet geloven maar we gaan ervoor. Samen met de huidige eigenaar gaan we onze droom realiseren. Ons plan? Het renoveren van deze plek aan de kust in Marokko zodat deze fantastische retreat parel ook jouw ultieme getaway kan blijven! Co-creëer jij mee zodat deze magische plek aan de kust altijd blijft voortbestaan? Wij gaan hier de mooiste concepten ontwikkelen, het huis opknappen en een wellness ervaring creëren zodat ook jij altijd een veilige trainingshaven en thuis hebt. Onze Retreats blijven voortbestaan en in de periodes tussen deze Retreats in krijg jij de mogelijkheid om te komen voor jouw eigen DIY Retreat. Tevens gaat dit een plek worden waar we events gaan organiseren zoals bedrijfsincentives en cosmic weddings! 

We vertellen je waarom deze plek.

Sidi Kaouki is een magisch en helend dorpje aan de Marokkaanse kust. De zee neuriet er een rustgevend lied, de zon verwarmt strand en duinen en de wind danst krachtig. Ezels, honden en katten dwalen er gemoedelijk en vrij door de straten: een ideaal decor voor een spirituele reis. Waarom alles hier zo origineel, authentiek en doorstromend voelt, is omdat er een krachtige energievortex aanwezig is. Een energievortex waar wij Eiyani’s al jaren mee samenwerken. Sinds 2017 brengen wij met onze retreats mensen naar deze magische plek voor transformerende reizen.

 

Omdat wij diep in ons hart voelen dat er plaatsen zijn die beschermd mogen worden hebben wij stichting Eiyani Riads opgericht en jij kunt nu bijdragen! Lees snel verder.

EIYANI-05.jpg
manana cosmica -69.jpg

World of Eiyani

Hotel-Huis-Retreat.jpg

Waarom Sidi Kaouki en dit huis zo speciaal zijn voor Eiyani.

Even terugspoelen in de tijd. Het Sidi Kaouki-verhaal start in 2016 wanneer Elke en Christiano ‘per toeval’ in dit bijzondere kustdorpje belanden. Met de auto hobbelen ze in het pikdonker over een zandweg naar hun eindbestemming: hotel Blue Kaouki. Eenmaal uit de auto overspoelt het geluid van de zee hun oren en worden ze betoverd door een heldere hemel vol fonkelende sterren. Hun bonzende harten en het gefluister in de wind vertellen: dit is het, op deze plek moeten jullie zijn. Het klikt meteen met Louis, die samen met zijn moeder eigenaar van Blue Kaouki is en in het voorjaar van 2017 geven Elke en Christiano hun eerste Retreat in dit huis. Sidi Kaouki betovert sinds dat moment iedereen die er komt en er vinden hier grote transformaties in bewustzijn plaats. 

Na al die jaren en vele transformerende Eiyani-retreats en eigen transfromaties is het tijd voor de next steps. We zijn er klaar voor om organisch te bouwen en te blijven doorontwikkelen. We bouwen in co-creatie een Eiyani-huis! Zo kunnen we deze krachtplaats behouden, verder activeren, laten doorstromen, en zo kunnen we ook allemaal samen Sidi Kaouki beschermen! We voelen sterker dan ooit dat we hier meer te doen hebben dan ooit en roepen daar graag jullie voor in. 

Eiyani

Sidi Kaouki

Beach Sidi Kaouki surfing Blue Kaouk Hoteli- Sidi Kaouki - Morocco..jpg

GO FUND!

Wat doen we met de donaties? 

Met jullie bijdragen kunnen we er allereerst voor zorgen dat Blue Kaouki behouden blijft en dat onze locatie in Eindhoven een ware parel in het stadscentrum kan worden. We willen beide gebouwen een energetische upgrade geven. Concreet? De gebouwen krijgen de onderhoudswerken die ze verdienen. Het doel? Meer energetische doorstroming. Want meer doorstroming betekent krachtigere transformaties! Alle werkzaamheden zullen met duurzame materialen en de expertise van lokale vakmannen gebeuren. Denk in Sidi Kaouki aan fluffy retreat bedden, een helende jacuzzi, een deck sportfaciliteiten waarop je aan de slag kunt met Eiyani stretch en boksen, een meditatie & breathwork area & veel, heel veel, groen. Kortom, Eiyani vibes op een fantastische locatie! Het wordt een grootse co-creatie met de omgeving, de mensen uit het dorp, onze velen vrienden en met jullie! Samen kunnen wij Blue Kaouki tot een Eiyani-huis transformeren! 

 

Naast retreats kun je in dit huis ook komen om onder onze begeleiding te werken met je team, je familie een transformatieve week te bezorgen óf je komt naar een van de andere concepten die wij gaan organiseren.

 

Deze realisaties zijn op dit moment onze grootste droom: een thuis waar iedereen welkom is om diens eigen transformatie aan te gaan. Met een donatie draag je dus niet enkel bij aan het behoud van Blue Kaouki en de vergroting van de Paradijslaan, maar ook aan de energetische upgrade van de plek en de transformatie van iedereen die er komt! Let's make planet earth cosmic again.

Doneer hier

Bouw mee aan een magische wereld

Team_Retreat_Marokko.jpeg

Meet us Eiyani's

Retreat-Marokko-Sahara.jpg
bottom of page