top of page

Retreat Beachhouse

Eiyani would love to co-create with you! Onze grote droom is het renoveren van ons tweede thuis in Marokko zodat deze fantastische retreat parel ook jouw ultieme getaway kan blijven. Ons retreat huis dreigt namelijk verkocht te worden en daarom is het nú onze kans! Co-creëer jij mee zodat deze magische plek aan de kust altijd blijft voortbestaan? 

We vertellen je waarom!

Sidi Kaouki is een magisch en helend dorpje aan de Marokkaanse kust. De zee neuriet er een rustgevend lied, de zon verwarmt strand en duinen en de wind danst krachtig. Ezels, honden en katten dwalen er gemoedelijk en vrij door de straten: een ideaal decor voor een spirituele reis. Waarom alles hier zo origineel, authentiek en doorstromend voelt, is omdat er een krachtige energievortex aanwezig is. Een energievortex waar wij Eiyani’s al jaren mee samenwerken. Sinds 2017 brengen wij met onze retreats mensen naar deze magische plek voor transformerende reizen. Omdat wij diep in ons hart voelen dat er plaatsen zijn die beschermd mogen worden hebben wij stichting Eiyani Riads opgericht en jij kunt nu bijdragen! Hoe lees snel verder.

manana cosmica -69.jpg

Marokko

Beach-House.JPG

Create magic together

Waarom Sidi Kaouki zo speciaal is voor Eiyani

Even terugspoelen. Het Sidi Kaouki-verhaal start in 2016 wanneer Elke en Christiano ‘per toeval’ in dit bijzondere kustdorpje belanden. Met de auto hobbelen ze in het pikdonker over een zandweg naar hun eindbestemming: hotel Blue Kaouki. Eenmaal uit de auto overspoelt het geluid van de zee hun oren en worden ze betoverd door een heldere hemel vol fonkelende sterren. Hun bonzende harten en het gefluister in de wind vertellen: dit is het, op deze plek moeten jullie zijn. Het klikt meteen met Louis, die samen met zijn moeder eigenaar van Blue Kaouki is en in het voorjaar van 2017 geven Elke en Christiano hun eerste Retreat in dit huis. Sidi Kaouki betovert sinds dat moment iedereen die er komt en er vinden hier grote transformaties in bewustzijn plaats. 

manana cosmica -63.jpg

Na al die jaren en vele transformerende Eiyani-retreats, dreigt ons thuis in Marokko verkocht te worden. Louis wil Blue Kaouki heel graag behouden, maar dat lukt hem niet alleen. Dus maken wij er in co-creatie een Eiyani-huis van! Zo kunnen we deze krachtplaats behouden, verder activeren, laten doorstromen, en zo kunnen we ook allemaal samen Sidi Kaouki beschermen! We voelen sterker dan ooit dat we hier meer te doen hebben en roepen daar graag jullie voor in. 

Eiyani

Sidi Kaouki

Beach Sidi Kaouki surfing Blue Kaouk Hoteli- Sidi Kaouki - Morocco..jpg

GO FUND!

Wat doen we met de donaties? 

Met jullie bijdragen kunnen we er allereerst voor zorgen dat Blue Kaouki behouden blijft. We willen het huis een energetische upgrade geven. Concreet? Het gebouw krijgt de onderhoudswerken die het verdient. Het doel? Meer energetische doorstroming. Want meer doorstroming betekent krachtigere transformaties! Alle werkzaamheden zullen met duurzame materialen en de expertise van lokale vakmannen gebeuren. Denk aan fluffy retreat bedden, een helende jacuzzi, een deck sportfaciliteiten waarop je aan de slag kunt met Eiyani stretch en boksen, een meditatie & breathwork area & veel, heel veel, groen. Kortom, Eiyani vibes op een fantastische locatie! Het wordt een grootse co-creatie met de omgeving, de mensen uit het dorp, onze velen vrienden en met jullie! Samen kunnen wij Blue Kaouki tot een Eiyani-huis transformeren!

 

Naast retreats kun je in dit huis ook komen om onder onze begeleiding te werken met je team, je familie een transformatieve week te bezorgen óf je komt naar een van de andere concepten die wij gaan organiseren.

 

Deze realisatie is op dit moment onze grootste droom: een thuis waar iedereen welkom is om diens eigen transformatie aan te gaan. Met een donatie draag je dus niet enkel bij aan het behoud van Blue Kaouki, maar ook aan de energetische upgrade van de plek en de transformatie van iedereen die er komt!

Doneer hier

Bouw mee aan een magische wereld

Team_Retreat_Marokko.jpeg

Meet us Eiyani's

Retreat-Marokko-Sahara.jpg
bottom of page