Full Moon Gathering

Elke maand komen we online samen om te mediteren en te transformeren met de energie van de Volle Maan.

Next: zondag 9 oktober 2022

Bij aankoop van deze uitzending ontvang je een Maan E-Book Cadeau.

Volle-Maan-Mediteren.jpg

Jouw Maandelijkse Astro Update

Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-46_edited.jpg

Wist jij dat iedere Volle Maan in een ander sterrenteken staat? Maandelijks organiseren Christiano en Elke rondom de Volle Maan een 2 uur durende online bijeenkomst via zoom die je hier van alles over vertelt! Dankzij de veranderende sterrentekens kunnen wij als mensheid elke maand weer iets nieuws ontdekken. Astroloog & mental-coach Christiano geeft samen met Elke een vertaling aan de energie die vrijkomt. Alle nieuwe inzichten kun jij direct toepassen in je leven! Na het vertalen van de energie volgt er altijd een krachtige transformerende meditatie om de energie van de volle maan daadwerkelijk te verankeren. Maandelijks doen er honderden mensen mee. Samen verankeren we de nieuwe energie op aarde. Doe je mee?

Psst... Ben jij één van de mensen die maandelijks meedoet? Bedankt voor je toewijding! Ben jij hier voor het eerst? Voel je welkom! De eerstvolgende Full Moon Gathering vindt plaats op zondag 9 oktober 2022.​ We starten dan om 20.00 uur via Zoom en de uitzending duurt ongeveer 2 uur. De volgende ochtend ontvang jij altijd een replay zodat je de informatie nog een keer extra op je in kunt laten werken & de meditaties meerdere keren kunt doen. Vanaf deze maand ontvang je voorafgaand aan de uitzending ook een E-Book!

Volle Maan in Ram én start van een nieuw Maanjaar 

Full Moon Gathering op 9 oktober 2022

Er komt een super speciale Volle Maan aan! Met de Volle Maan in Ram op 9 oktober start er namelijk een nieuwe Maanjaar Cyclus!

 

De afgelopen 12 maanden gaven wij elke maand een Full Moon Gathering. Wij vertaalden de energie die vrijkwam, zodat we verschillende energetische thema's konden belichten. Zo ben jij wellicht gaan herkennen welke mentale constructies jouw perceptie beïnvloeden en waardoor jij jouw eigen gemaakte verhalen bent gaan geloven en gaan leven in de afgelopen jaren. 

Jouw wezen bestaat uit puur creatie energie en je bent hier op aarde gekomen met een planning. Alle verhalen die we onszelf vertellen kunnen afleidend zijn en jou weerhouden om jouw zielenopdracht te herkennen. Het nieuwe tijdperk waarin we leven vraagt ons om onze mentale kracht te gebruiken, zodat we snel vernieuwen in plaats van het alleen maar te gebruiken om ons veilig te stellen. Door ons te vernieuwen gaan we steeds meer herinneren én herkennen wat we hier echt komen doen op aarde! In het begin voelt dit misschien gek omdat je 'mentale constructies' verhalen zijn geworden die jouw 'werkelijkheid' vormen. Deze verhalen geven je een veilig gevoel en daarom is het verleidelijk om ze als jouw werkelijkheid aan te nemen. Je mag herinneren en beseffen dat je veel meer bent dan je 'eigen verhalen.'

Dit is hét moment om te gaan onderscheiden welke persoonlijke en collectieve verhalen onze echte originele zielenopdracht camoufleren.

 

Dit maakt het aankomende maanjaar enorm bijzonder en noodzakelijk. Dit is de nieuwe stap in bewustzijn! Het afgelopen maanjaar heeft enorm veel in gang gezet en het komende maanjaar topt dit af. Op 9 oktober start astrologisch gezien een nieuw Maanjaar dat weer 12 maanden gaat duren. Het hoofdthema van dit maanjaar is balans brengen in onze mentale vermogens. Zo kunnen we ons onderbewustzijn ordenen en onze mentale energie leren richten. Deze ordening is super belangrijk om jezelf te bevrijden van diepe beperkende energiepatronen die jou een verhaal laten geloven. Onze mentale kracht is enorm krachtig, maar alleen als deze kracht samenwerkt met je gevoel en intuïtie. Dit mag dus echt los komen te staan van onverwerkte emoties. Staat het hier niet los van, dan gaan we onbewust onze mentale kracht gebruiken om onszelf veilig te stellen en niet om onszelf te vernieuwen. Het komende jaar mogen we onszelf vernieuwen op alle levensgebieden! Hoe? Daarbij gaan wij je ondersteunen tijdens elke maandelijkse Full Moon Gathering. Doe je mee? 

 

Om de uitzending extra te versterken hebben wij een E-Book met waardevolle informatie geschreven. Deze ontvang je bij de aankoop van de uitzending. 

Je ticket voor de uitzending bestel je hieronder. 

Hoe & wat

Via Zoom

Tijdstip: 20.00 - 22.00 uur

Investering 19,-

Extra: Maan E-Book & de dag na de uitzending ontvang jij ook de replay.

Bestel hieronder je ticket en dan zien wij je in de uitzending!