Full Moon Gathering

Elke maand komen we online samen om te mediteren en te transformeren met de energie van de Volle Maan. Next: 10 aug. 2022

Eiyani_Fotografie Melisa Verheijen-131_edited.png

Jouw Maandelijkse Astro Update

Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-46_edited.jpg

Wist jij dat iedere Volle Maan in een ander sterrenteken staat? Maandelijks organiseren Christiano en Elke rondom de Volle Maan een 2 uur durende online bijeenkomst via zoom die je hier van alles over vertelt! Dankzij de veranderende sterrentekens kunnen wij als mensheid elke maand weer iets nieuws ontdekken. Astroloog Christiano geeft samen met Elke een vertaling aan de energie die vrijkomt. Alle nieuwe inzichten kun jij direct toepassen in je leven! Na het vertalen van de energie volgt er altijd een krachtige transformerende meditatie om de energie ook daadwerkelijk te verankeren. Maandelijks doen er honderden mensen mee. Samen verankeren we de nieuwe energie op aarde. Doe je mee?

Psst... Ben jij één van de mensen die maandelijks meedoet? Bedankt voor je toewijding! Ben jij hier voor het eerst? Voel je welkom! De eerstvolgende Full Moon Gathering vindt plaats op woensdag 10 augustus 2022.​ We starten dan om 20.00 uur via Zoom en de uitzending duurt ongeveer 2 uur. De volgende ochtend ontvang jij altijd een replay, zodat je lekker aan de slag kunt blijven met de informatie & meditaties.

12 augustus 2022 Volle Maan in Waterman (03.36)

Full Moon Gathering op 10 augustus 2022

Bij deze Volle Maan staat de zon in het teken Leeuw en de Maan in Waterman conjunct Saturnus. Zowel de zon als de maan maken een vierkant met de Uranus / Mars / Noordknoop conjunctie in Stier. Het is tijd om overtuigingen die zich uiten in het gevoel om nooit genoeg te zijn of het gevoel om nog beter je best te doen om geaccepteerd te worden door je omgeving en de maatschappij te transformeren. 

Diep in onze zielen hebben wij allen een herinnering aan een periode waarin ons verteld werd dat er altijd een externe intermediair nodig is om je spiritueel te kunnen ontwikkelen. Deze overtuiging heeft ervoor gezorgd dat we onze zekerheid en veiligheid nog altijd buiten onszelf leggen en ons zelfhelend vermogen lange tijd ondergeschoven is gebleven. De energie van deze Volle Maan in Waterman nodigt jou uit om op een diep niveau kennis te maken met de originele creatie-kracht die diep in jouw onderbewustzijn schuilt. Het is tijd om onafhankelijk te worden van aardse creatie-wetten. Wij zijn puur energie, en energie is alles wat er is.

De energie van deze Volle Maan nodigt jou om om je grenzen te verleggen en tot diep in jouw wezen te gaan geloven dat jij een kosmische oorsprong hebt. Jouw authenticiteit is wat de wereld nodig heeft en de energie van Waterman & Leeuw zorgen voor heldere inzichten en momenten van spontane transformatie. De authentieke jij gaat zich steeds meer en meer herinneren hoe kosmische creatie kracht voor jou werkt. Tijdens de twee uur durende gathering gaan we dit thema bespreken en uiteraard kun je weer genieten van twee meditaties die een transformerend effect hebben. Je ticket voor de uitzending bestel je hieronder. Op naar een krachtige Volle Maan!

 

Volgende uitzendingen

10 september 2022 Volle Maan in Vissen

Datum volgt ...

 

9 oktober 2022 Volle Maan in Ram

Datum volgt ...

 

8 november 2022 Volle Maan in Stier

Datum volgt ...

 

8 december 2022 Volle Maan in Tweelingen

Datum volgt ...

 

Hoe & wat

Via Zoom

Tijdstip: 20.00 - 22.00 uur

Investering 19,-

Extra: De dag na de uitzending ontvang jij ook de replay.

Bestel hieronder je ticket en dan zien wij je in de uitzending!