Full Moon Gathering

Elke maand komen we online samen om te mediteren en te transformeren met de energie van de Volle Maan.

Next: woensdag 7 december 2022

Bij aankoop van deze uitzending ontvang je een Maan E-Book Cadeau.

Volle-Maan-Mediteren.jpg

Jouw Maandelijkse Astro Update

Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-46_edited.jpg

Wist jij dat iedere Volle Maan in een ander sterrenteken staat? Maandelijks organiseren Christiano en Elke rondom de Volle Maan een 2 uur durende online bijeenkomst via zoom die je hier van alles over vertelt! Dankzij de veranderende sterrentekens kunnen wij als mensheid elke maand weer iets nieuws ontdekken. Astroloog & Mental-coach Christiano geeft samen met Elke een vertaling aan de energie die vrijkomt. Alle nieuwe inzichten kun jij direct toepassen in je leven! Na het vertalen van de energie volgt er altijd een krachtige transformerende meditatie om de energie van de volle maan daadwerkelijk te verankeren. Maandelijks doen er honderden mensen mee. Samen verankeren we de nieuwe energie op aarde. Doe je mee?

Psst... Ben jij één van de mensen die maandelijks meedoet? Bedankt voor je toewijding! Ben jij hier voor het eerst? Voel je welkom! De eerstvolgende Full Moon Gathering vindt plaats op woensdag 7 december 2022.​ We starten dan om 20.00 uur via Zoom en de uitzending duurt ongeveer 2 uur. De volgende ochtend ontvang jij altijd een replay zodat je de informatie nog een keer extra op je in kunt laten werken & de meditaties meerdere keren kunt doen. Vanaf deze maand ontvang je voorafgaand aan de uitzending ook het E-Book.

Volle Maan in Tweelingen: Til je visie naar een nieuw level!

Full Moon Gathering op 7 December 2022

 

Hoe heb jij de afgelopen weken ervaren? De energie van Schorpioen laat ons nog steeds diep voelen en diep in onze ziel duiken zodat we onze emotionele intelligentie kunnen upgraden. Veel van wat jij de afgelopen maand hebt kunnen doorvoelen wordt nu getransformeerd. En datgene wat getransformeerd is in jouw onderbewustzijn geeft jou volop energie die jij kunt gaan inzetten om de kansen te pakken die het universum jou gaat geven! We worden nu namelijk echt allemaal uitgedaagd om te gaan vernieuwen en het is tijd voor iets nieuws. Een nieuwe baan, een nieuw doel, het ontmoeten van nieuwe mensen, of wellicht een retreat of reis naar een onbekend land. Het is tijd om je mentale, emotionele en fysieke grenzen te gaan verleggen. Waar stel jij nog veilig en waar is ruimte om te gaan jumpen in het nieuwe en onbekende? Dit is het moment!

Als je groeit in mentale kracht dan kun je de uitdagingen in je leven steeds makkelijker managen. De energie van deze Volle Maan gaat ons hierbij helpen. Door de energie die vrijkomt hebben we nu de kans om meer helderheid te creëren en onze visie aan te passen op wat we nu nodig hebben. Ga ontdekken wat dit voor jou is, want veel van wat wij nu doen & ondernemen is gebaseerd op verouderde visies. Om onze dieptes te leven en een harmonieuze bijdrage te leveren op aarde mogen we onze visies onder de loep nemen. Waarom doen we wat we doen en wat is de uitwerking hiervan? Is je visie gericht op veilig stellen of op doorstroming? Dit is dé maand om dit bij jezelf te checken. De energie van Boogschutter nodigt ons uit om onze visie te gaan herzien en bij te stellen als deze verouderd is. Onze visie is een krachtige motor die ons in beweging brengt. Is je visie verouderd? Dan kan deze jou nu echt belemmeren. Een nieuwe passende visie geeft je veel energie en kan je letterlijk bevrijden. Train jezelf daarom om altijd in mogelijkheden te gaan denken ook al voelt dit niet altijd zo. 

Alles is onderhevig aan verandering, dus ook jouw visie. Deze Volle Maan daagt ons uit om ons verleden los te laten, dat wat is geweest, is geweest. Verwelkom de energie van de toekomst en durf je pijen hierop te richten!

Je ticket voor de uitzending bestel je hieronder. De link naar de uitzending kun je vinden op pagina 2 van het E-Book.

Hoe & wat

Via Zoom

Tijdstip: 20.00 - 22.00 uur

Investering: €19,95

Extra: De dag na de uitzending ontvang jij ook de replay.

Bestel hieronder je ticket en dan zien wij je in de uitzending!

Kind words

about Moon gathering

'Jullie uitstraling, kennis, fijne stemmen, inhoud, aanpak, vriendelijkheid, alles bij jullie klopt voor mij. Ik vond jullie al toppers waar ik 100% vertrouwen in heb en jullie kwamen op het juiste moment weer op mijn pad. Zo dankbaar voor! En met deze meditaties hebben jullie je wat mij betreft wederom overtroffen. Ga zo door.'

Myrna