top of page

Privé training

Wil jij (dieper) leren mediteren en de kracht van meditatie ontdekken? 

Let's go!

Eiyani_Fotografie Melisa Verheijen-136_edited.png

Ontdek de magische wereld van meditatie

'Het woord ‘dankbaar’ is een woord dat ik niet vaak gebruik. Dat woordje mag je koesteren, vind ik. Maar als het om Eiyani gaat, gebruik ik dit woord met liefde. Als ik even geen vertrouwen voel, gebruik ik één van de methodes zoals hun meditaties of een 1 op 1 sessie. Dat geeft verheldering! Ik begrijp mezelf nu zoveel beter. Bedankt voor deze mooie reis en de diepe lagen die ik in mezelf heb mogen leren kennen. Dankbaar! Dat voel ik heel diep.'

Vera

0E5A0366_websize.jpg

Wist jij dat je bij ons ook 1 - 1 meditatietrainingen privé kunt volgen? Het voordeel hiervan is: we stemmen de training speciaal op jou af. Geloof ons, dit wil je! In korte tijd (4 x een dagdeel van 2 uur) leren wij jou efficiënt, praktisch en effectief mediteren. We werken samen aan het verruimen van je bewustzijn en begeleiden je liefdevol in jouw persoonlijke proces. Wij delen vanuit onze expertise hoe jij in diepe lagen van jouw onderbewustzijn kunt duiken en activeren de communicatiekanalen met jouw ziel. Samen maken we een plan van aanpak, volledig afgestemd op jouw behoefte en doelstellingen. Zo bereiken we met elkaar de beste resultaten! En het mooie is: je kunt ten alle tijden beginnen. Dus waar wacht je nog op?

Inmiddels hebben al meer dan 5000 mensen onze krachtige meditatiemethode ervaren. Voor het activeren van Theta- en Delta hersengolven hebben wij zeer geavanceerde visualisatie en meditatie technieken ontworpen die wij altijd weer blijven vernieuwen.

De investering voor een privé meditatie training op onze locatie bedraagt 595,- euro.

Samen met jou plannen we de 4 dagen voor deze training in. Per dag kom jij 2 uur op onze locatie en krijg je privé les. Na afloop ontvang je 3 meditatiebestanden waarmee je thuis verder aan de slag kunt. Become a sprak that ignite the flame of transformation in our world!

'De meditatietraining gaf mij veel energie, stof om over na te denken en toevallig – of niet toevallig – kwamen er hele mooie dingen op mijn pad!'

YES! Ik wil

een privetraining

Je bericht is verstuurd, dankjewel!

bottom of page