top of page
manana cosmica -68.jpg

Check hier ons meditatie aanbod

EIYANI-Meditatie-Coaching-Eindhoven.jpg

Onze meditatiemethode verhoogt jouw trillingsfrequentie omdat wij je leren mediteren op theta en delta niveau. Hierdoor schoon jij automatisch energiepatronen op die jou niet langer dienen én je maakt nieuwe energiepatronen aan! Dankzij onze geavanceerde meditatiemethode worden er nieuwe verbindingen in je hersenen aangemaakt en shift jij jouw werkelijkheid. In de afgelopen 18 jaar hebben duizenden mensen met ons gemediteerd en hun leven daarmee een upgrade gegeven. Are you ready?

 

In 2004 begonnen wij met het geven van meditatietrainingen en wat denk je? Het werd onze grootste passie! Meditatie is voor ons de meest waardevolle tool om diep in jezelf te duiken en je bewust te worden van wat in jou leeft. Wil je weten welke meditatie events er de komende tijd op de planning staan? Je leest het op deze pagina. En wil jij alvast een meditatie bestellen? Ook dat kan! 

Voorlopig logo

Shift your frequency

Leonie-Eiyani.png

'Er is een hele nieuwe wereld voor mij opengegaan! Ik ben een nieuweling in mediteren, maar ik merk nu al verschil in mijn dagelijks leven. Ik voel me energieker, positiever en ik ervaar meer rust in mijn hoofd. Alsof er eindelijk balans is tussen mijn gedachtes en mijn emoties. Ik heb leren loslaten. Dat zorgt ervoor dat ik meer energie over heb om mijn tijd te besteden aan dingen die er echt toe doen en mij echt verrijken. Ik heb eigenlijk geleerd om het leven meer te laten flowen in vertrouwen. Magic!'

Leonie

Eiyani_Mediteren_Marokko.jpeg

Bestel jouw meditatie, tune in tijdens een online sessie, of kom live mediteren! 

Volle-Maan-Meditatie.jpeg

Online

Maandelijkse online uitzending rondom de Volle Maan. Jouw astro update + live meditatie! Check de eerstvolgende datum.

Cosmic Vibes One Day Retreat Eindhoven.jpg

Live

Workshop voor iedereen die zijn of haar kosmisch bewustzijn verder wil ontwikkelen en affiniteit heeft met persoonlijke ontwikkeling. Check nieuwe data hier!

Koude training

Live

Wil jij (dieper) leren mediteren? Dat kan middels een op maat gemaakte meditatie privé training speciaal voor jou.

Eiyani-school-bewustzijn

Online

Download jouw 12 mp3 meditatie en breathwork bestanden en ga thuis aan de slag!

EIYANI-Meditatie-Coaching-Eindhoven.jpg

Live

Is meditatie nieuw voor jou óf wil jij je verder verdiepen? Dan is deze training voor jou! Neem contact met ons op.

IMG_9563.JPG

Retreat

World of Eiyani is in maart, april & mei 2024 in Marokko voor drie transformerende reizen.

Meditaties

Meerdere dagen mediteren in
het buitenland?

Eiyani review.jpg
Voorlopig logo

We vertellen je graag
meer over mediteren!

Mediteren bestaat uit verschillende fases die we met liefde aan je uitleggen. Mediteren met de Eiyani methode heeft inmiddels duizenden mensen dichter bij hun ware essentie gebracht. Een dieper besef van onze multidimensionaliteit en connectie met hun zielsmissie hier op aarde. Wij Eiyani's voelen zelf een diepe missie om onze technieken te blijven upgraden en delen met de wereld in deze tijden van grote transformatie.


Fase 1

De beginfase is bedoeld om mentale rust en helderheid te bereiken. Hierdoor kom je los van de alledaagse bezigheden. Je lichaam herstelt en kan weer opladen. Alleen van die gedachte word je toch al zen? 

 

Fase 2

In de tweede fase kom je los van gedachten en emoties en je merkt dat je beter kunt focussen. Je krijgt steeds meer behoefte aan meditatie en blijft makkelijker bij jezelf, ondanks drukte en stress. Tijd nemen voor jezelf lukt ook steeds beter. Daarnaast wordt het een levensstijl om structuur aan te brengen, discipline te hebben en jezelf te ordenen. Fase 2 bereik je al na drie maanden regelmatig mediteren. 

 

Fase 3

In fase 3 is mediteren echt al een levensstijl. Je herkent de diepere lagen van jezelf en soms weet je deze zelfs te doorgronden. Je focus wordt langzaam maar zeker laserscherp en je stemt je leven steeds makkelijker af op wat jij nodig hebt. Je kijkt helder naar jezelf en naar je omgeving. De behoefte om te ‘flowen’ wordt steeds groter. Ook de drang naar authenticiteit en innovatie wordt alsmaar groter en je oordeel naar anderen steeds kleiner. Je beseft dat iedereen een eigen proces heeft, net zoals jij. Iedereen doet, net zoals jij, zijn best. Je bent creatiever en intuïtiever. De connectie met jezelf, met anderen en je omgeving wordt steeds fijner en echter. Het gemak waarmee jij je doelen bereikt, neemt gestaag toe. Dit komt voornamelijk omdat je doelgerichter, helderder en daadkrachtiger bent geworden. Passie en overgave aan jezelf, spelen hierbij een grote rol. Je kunt fase 3 al bereiken na zes maanden regelmatig mediteren. 

 

Niveau van bewustzijn

Mediteren heeft alles te maken met het verlagen van je hersenactiviteit. Tijdens een meditatie schakel je over naar een andere staat van bewustzijn. Hierdoor neem je op een andere manier waar. We kennen verschillende bewustzijnsniveaus en de daarbij behorende hersengolven. De hersengolven die door de wetenschap zijn aangetoond zijn: Bèta-, Alfa-, Thèta-, Delta-, en Gamma-hersengolven. 

 

Stapje verdergaan?

De meeste meditaties brengen je naar een Alfa-niveau. Dit is een hersenactiviteit die ontspanning bevordert. Onze methode gaat een stapje dieper en bevordert de aanmaak van Thèta- en Delta-hersengolven. Thèta-hersengolven worden aangemaakt tijdens een diepe meditatieve staat. Deze hersengolf is optimaal om te herstellen, stimuleert je creativiteit en werkt optimaal om te visualiseren. Delta-hersengolven worden normaal gesproken alleen aangemaakt tijdens diepe slaap; de ultieme hersengolf om innerlijke stilte, diepe rust en laserscherpe focus te bereiken. Zie jij jezelf dit punt bereiken?

 

Meer weten? Download het gratis e-book: de 5 geheimen van meditatie. Of je nou een beginner bent of al vaker mediteert, deze 5 wetenschappen over meditatie kende jij vast nog niet!

A04A4DAE-400C-4136-B293-A0D4E6BA0BA6_edited.jpg

Gratis e-book + mp3

De 5 geheimen van meditatie 

Gratis e-book: de 5 geheimen van meditatie. Of je nou een beginner bent of al vaker mediteert, deze 5 wetenschappen over meditatie kende jij vast nog niet!

JOUW E-MAILADRES

Klik hier om te downloaden

Kind words

jamie-de-leeuw-photography-ZoWiets-23.jpg

Kind words

Wietske

*Een universum aan creatieve mogelijkheden* 

Ik zie in heel veel dingen schoonheid en creëer graag een beleving en een nieuwe wereld. Dat is mijn kracht als mens en als ontwerper. Dat ik die kracht in mij had wist ik. Maar dat ik haar het podium durfde te geven dat ze verdiende, had aandacht nodig. Door jarenlange persoonlijke coaching, training, meditatie, healing, retreats e.d. bij Eiyani voel ik me lichter, wijzer en krachtiger. Ik ervaar letterlijk dat er een heel universum aan creatieve mogelijkheden is. In mijn ontwerpen durf ik meer en ben ik meer bewust geworden van de juiste energie. Die energie vertalen naar een passende vorm, dat is pas schoonheid. Dus ik blijf graag in de leer bij Eiyani!'

bottom of page