top of page
Innerdoorway-SidiKaouki-Essaouira.10.jpg

Cosmic Nomad Rondreis
Marokko (Kust)

Voorlopig logo

Reizen langs plekken waar de tijd stil staat. Tijdens deze 9 daagse rondreis ontdek jij de magische kust van Marokko. Jij ervaart zonder twijfel de magische krachten van de plaatsen die we gaan bezoeken. Als de tijd vertraagt, duik jij diep in jezelf en blenden we samen met de krachtige energie. Dit is een once in your lifetime experience.  Release your Inner NOMAD!

 

Tijdens deze reis helpen de meditaties van Elke je om echt te connecten met jezelf en het mystieke Marokko. We slapen in fijne en mooie eco lodges, want duurzaamheid is voor ons enorm belangrijk. Deze 9-daagse rondreis is volledig gebaseerd op slow travel. Een bijzondere reis om nooit meer te vergeten!

De aankomstdag is donderdag 14 september en de vertrekdag 25 september 2023

Cosmic Nomads at the coast - 9 dagen - Ladies only - Rondreis - Marrokaanse kust -

Retreat Marokko_september 2022_Eiyani-30.jpg

 

"Je krijgt niet alleen het echte Marokko te zien, je creëert in een korte tijd ook vriendschappen voor het leven. De Cosmic Nomad Rondreis door de bergen en de Sahara is één van de meest mooiste reizen die ik ooit heb mogen maken! Ik kijk nu al uit naar de volgende trip."

Sidi_Kaouki-Retreat_Eiyani.jpg

Ontdek in 9 dagen de Marokaanse kust

Airport Transfer (2 uur) 

De dag van aankomst in Marrakech! Er staat een chauffeur klaar die jou ophaalt en je afzet bij de eerste lodge waar Marleen en Elke je ontvangen. De eerste dag heb je de mogelijkheid om lekker rustig te genieten van je aankomst in Marokko. Lunch en welkomstmaaltijd zijn inbegrepen. 

Dag 1

Transport (4 uur) 

Vandaag blijven we lekker een dagje op deze locatie zodat jij je diep kunt ontspannen. We leren elkaar beter kennen en bereiden ons voor op de kust!

Dag 2

We reizen door naar de kust en komen aan in de eerste kustplaats. Stretchen aan zee en een diepe connectie met de omgeving staan op jou te wachten. Op dag 4 reizen we naar Sidi M'barek. Hoge golven en lege stranden.

Dag 3 & 4

Transport (1 uur) ​

Genieten van de zonsopgang en zonsondergang in Sidi M'barek. Als de zon ondergaat vertrekken we verder richting Sidi Kaouki.

Dag 5

Dag 8

Transport (3 uur) 

We worden wakker in Essaouira. Na het ontbijt is het tijd om onze spullen te pakken en aan de terugreis richting Marrakech te beginnen. In Marrakech sluiten we samen deze fantastische reis af op een mooie locatie.

Transport (3 uur) 

Vandaag staat er een surfles op de planning in Sidi Kaouki! Na een heerlijke dag slaap jij in het Blue Kaouki Beachhuis.

Dag 6

Transport (4 uur) 

De laatste dag en tevens vertrekdag van deze rondreis. Het vliegveld ligt op ongeveer een kwartier afstand van de riad, dus je bent er zo! Afhankelijk van het tijdstip waarop je vlucht vertrekt, kun je de stad in of rust je nog even uit in de riad. 

Dag 9 

Dag 7

Transport (1,5 uur)

 We worden wakker in Sidi Kaouki en  in de ochtend vertrekken we naar Essaouira. Tijd voor een tour door de oude medina!

20181016-_MG_4747.jpg

Deze reis is precies wat jij nodig hebt als je… 

 

-  toe bent aan ontspanning en magical vibes 

-  gek bent op een once in your lifetime avontuur 

-  De kust van Marokko wilt ontdekken

-  openstaat voor een unieke slow travel ervaring in Marokko, samen met een groep vrouwen 

-  wilt genieten van breathwork, mindfull stretch-workouts, meditaties, healing & wandelingen  

Marokko-Rondreis-Eiyani.JPG

Meet the team

ElkeMarleen & Vera begeleiden deze reis. Tijdens de gehele reis zijn zij en een privé chauffeur aanwezig. Naast alle activiteiten met de groep is er ook genoeg tijd voor jezelf. We maken daar altijd een mooie mix van.

"Ga mee en ontdek de kracht en mystieke vibes van de Marokkaanse kust! Vanuit onze verschillende uitvalsbasissen zoeken we de verbinding en connectie met onszelf, de natuur en de zee. We mediteren op plaatsen met krachtige, ongerepte energie. We starten de dag met een helende sessies op de rooftops van onze locaties. De aangename temperaturen maken het heerlijk toeven aan de kust. De stranden zijn in de winter en in het voor- en najaar leeg, wat zorgt voor een bijzonder magische vibe. We beoefenen breathwork en mediteren om deze vibe te verankeren  "

De kosten voor deze reis bedragen €1850,-. Deze prijs is op basis van een gedeelde kamer. Afhankelijk van het hotel waar we verblijven slaap je of op een gedeelde twee- of driepersoonskamer. Deze reis mag in termijnen voldaan worden.

Wat je naast de geweldige ervaring en dosis inspiratie nog meer krijgt:

  • In totaal acht overnachtingen 

  •  Drie maaltijden per dag.

  • Transport voor de gehele reis.

  • Pick up & drop off vanaf het vliegveld in Marrakech.

  • Excursies onder begeleiding van lokale gidsen. 

  • Nederlandse begeleiding en lokale privéchauffeur.

  • Meditaties op krachtplekken om écht te kunnen connecten met de krachtige energie in Marokko, zo maak jij tijdens deze fysieke reis ook een reis naar binnen.

  • Heel veel extra's!

 

Op deze reis is de STO-reisgarantie van toepassing.

EXCLUSIEF:

  • Een retourticket naar Marrakech

  • Reis- en annuleringsverzekering

SidiKaouki_Retreat_Eiyani.jpg
Voorlopig logo


Na het invullen van dit formulier nemen we altijd even contact met je op via de app. Wil je een call inplannen om ons eerst telefonisch te spreken? Geef dit dan aan tijdens het inschrijven bij de omschrijving waarom jij deze reis wil maken.

Ga mee op deze reis in 2024!

Je aanmelding is verstuurd!

INSCHRIJVEN
bottom of page