top of page

Astrologisch
Nieuwjaar & Nieuwe Maan

Wij nodigen je uit om Astrologisch NIeuwjaar met ons te kick-starten! Want op maandag 20 maart beweegt de zon naar het Sterrenteken Ram en daarmee start officieel het astrologisch nieuwjaar. Ram is het eerste teken van de dierenriem en hiermee start een nieuwe cyclus van 12 maanden. Dit gaan we met jullie vieren op dinsdag 21 maart tijdens de nieuwe maan, met een 2-uur durende live uitzending. See you there!

 

Eiyani_Cosmic Earth School_01-2023_Fotografie Melisa Verheijen-76.jpg

Nieuwe Maan Webinar
dinsdag 21 maart  20.00 - 22.00

Volle-Maan-Mediteren.jpg

Ben jij je ervan bewust dat het leven beweegt in cycli? De stand van de Zon, de Maan en planeten geeft ons de mogelijkheid om te ontdekken hoe wij als mens optimaal kunnen groeien en meestromen met de kosmos. De start van een nieuwe Cyclus is een extra speciaal moment en daarom geven wij deze uitzending.

 

Momenteel spelen meerdere werkelijkheden zich af binnen onze tijdmatrix. Wij Eiyani's bouwen aan een werkelijkheid die verbonden is aan de originele creatie-stroom. Een werkelijkheid waarin we de diepte van ons mens zijn verkennen en ons bevrijden van verdraaiingen en verouderde programmering die de originele creatie-stroom niet ondersteunen. In dit webinar delen wij met jou wat het astrologische nieuwjaar voor ons allemaal in petto heeft. Zo kun jij nog meer intunen op de originele creatie-stroom! Uiteraard geven we tijdens de uitzending ook weer twee meditaties om de energie te verankeren. Doe je mee?

Op dinsdag 21 maart starten we om 20.00 uur via Zoom en de uitzending duurt ongeveer 2 uur. Na deze uitzending ervaar jij volop doorstroming en shifts in bewustzijn. De volgende ochtend ontvang jij een replay zodat je de informatie nog een keer extra op je in kunt laten werken & de meditaties meerdere keren kunt doen. 

Bestel hier je ticket voor de Nieuwe Maan Uitzending

Dinsdag 21 Maart 2023:

Nieuwe Maan in Ram

Dit Astrologisch Nieuwjaar geeft ons de kans om dieper los te komen van de gecreëerde werkelijkheid die niet onze oorspronkelijke kosmische oorsprong is. Onze zielen gaan zich steeds meer herinneren hoe we door de illusie van de beperkende werkelijkheid van het afgelopen tijdperk kunnen breken. 

 

De komende periode vraagt moed, innovatie en overgave om keuzes te maken óf juist om een keuze af te ronden die je al in werking gezet hebt. Vanuit een kosmisch standpunt staat de energie van vernieuwing, innovatie, harmonie en daadkracht op ons te wachten. Voel jij dat je door jouw beperkende mentale en emotionele constructies heen wil breken? Besef dan dat we deze constructies zelf bewust of onbewust gecreëerd hebben. Als je dit écht beseft, dan kun je nieuwe keuzes gaan maken en jezelf bevrijden!

 

De energie van het komende Astrologische Nieuwe Jaar geeft ons de kans om te zien waarmee wij ons identificeren (emotioneel of mentaal) Gaan we dit ontdekken, dan krijgen we de mogelijkheid om los te komen en onszelf te herontdekken! Het Astrologisch Nieuwjaar gecombineerd met de Nieuwe Maan in Ram is een galactisch evenement en één van de krachtigste gebeurtenissen van afgelopen decennia. Onze keuzes worden blootgelegd en het is tijd om nieuwe dieptes te gaan verkennen in onszelf om zo meer creatie-kracht te genereren. Creatie-kracht hebben we écht nodig omdat we anders snel beïnvloed worden door gecreëerde werkelijkheden die niet onze diepste potentie omhoog halen. Deze 'kracht' zit namelijk verborgen in ons onderbewustzijn en wacht totdat wij de keuze maken om haar omhoog te halen.

 

Een mooie vraag om jezelf te stellen voorafgaand aan deze uitzening is: Waar identificeer jij je mee en wat zou je daarin willen vernieuwen als we een nieuw jaar met een nieuwe diepte ingaan?

De nieuwe maan op 21 maart activeert een stellium van planeten in het sterrenteken Ram en tevens valt dit moment samen met het Astrologische Nieuwjaar wat begint op 20 maart om 22.30 uur. De initiërende, vernieuwende kracht van het sterrenteken Ram is vanaf dan volop beschikbaar voor jou tot de volle maan op 6 april 2023.

Je ticket voor de uitzending bestel je hierboven en de link naar de uitzending krijg je gemaild. Tevens ontvang je de dag na de uitzending de reply zodat je alles terug kunt luisteren.

Hoe & wat

Via: Zoom Webinars 

Tijdstip: 20.00 - 22.00 uur

Wie: Christiano & Elke

Investering: €19,95

Extra: De dag na de uitzending ontvang jij ook de replay en de kun je het gehele astrologisch jaar terugkijken

SHOP FULL MOON GATHERING
Ticket Nieuwjaar

Kind words

about Moon gathering

'Jullie uitstraling, kennis, fijne stemmen, inhoud, aanpak, vriendelijkheid, alles bij jullie klopt voor mij. Ik vond jullie al toppers waar ik 100% vertrouwen in heb en jullie kwamen op het juiste moment weer op mijn pad. Zo dankbaar voor! En met deze uitzendingen en meditaties hebben jullie je wat mij betreft wederom overtroffen. Ga zo door.'

Myrna

bottom of page