top of page

Cosmic
Vibes

Workshop voor iedereen die wil ontwikkelen in kosmisch bewustzijn. Deze keer een speciale editie

omdat we met elkaar het jaar 2022 af gaan sluiten! Welcome en blijf groeien in bewustzijn met Eiyani. Iedereen kan deelnemen aan deze speciale editie.

Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-16.jpg

Samen bereiden we ons energetisch voor op 2023 

Op zondag 11 december kun je in de Eiyani Cosmic Earth School deelnemen aan een speciale editie van Cosmic Vibes. We gaan met de tribe een heel bijzonder 2022 afsluiten! Samen blikken we terug en transformeren we de energie zodat 2023 volop kan stromen. Open jezelf voor energie doorstroming in 2023 zodat jij harmonieus aantrekt en co-creeert vanuit organische afstemming met het geheel. 

Uiteraard is dit weer een workshop vol gelijkgestemden, verdiepende meditaties, Rishi Breathwork en nieuwe kosmische informatie zodat jij 2023 gaat rocken vanuit kosmische energie.

De Cosmic Vibes workshops vinden plaats in onze Cosmic Earth School in Eindhoven. Elke workshop stemmen wij af op de kosmische energie van het moment. Zo ontdekken we samen de nieuwe spelregels van het Watermantijdperk en versterken we de altijd aanwezige kosmische creatie-stroom. Elke Cosmic Vibes is weer anders en daarom brengt deelname altijd vernieuwing en verdieping. Je kunt dus met ons blijven groeien! Wil je een ticket voor de speciale editie op zondag 11 december? Lees hieronder verder. 

Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-20.jpg


11
December 
2022 

Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-5.jpg

Op zondag 11 december duiken we weer dieper het Watermantijdperk in. Dit tijdperk geeft ons zoveel mogelijkheden als we weten hoe we met de energie mee kunnen bewegen! Tijdens deze Cosmic Vibes kom jij op een dieper niveau los van verouderde programmeringen & patronen die er nog voor zorgen dat je niet optimaal kunt 'zijn' in dit nieuwe tijdperk. Hoe meer mensen deze patronen in zichzelf transformeren en kiezen voor het nieuwe, hoe meer het ervaringsveld kan shiften en we allemaal steeds meer gedragen worden door de harmonieuze aquarius energie. 

Hoe & wat

Waar: Paradijslaan 14 in Eindhoven

Tijdstip: 10.00 - 15.00 (binnenlopen mag vanaf 9.30)

Extra: Inclusief lunch

Trainers: Elke, Christiano & Robinson

 

Bestel hieronder je ticket & join 

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Kind words

about Cosmic vibes

'Ik ben súper blij dat ik heb deelgenomen aan Cosmic Vibes! De kennis die in de workshop werd gedeeld was erg vernieuwend en helpt mij om op een andere manier naar mezelf en het leven te kijken. De verschillende meditaties en oefeningen heb ik als zeer krachtig, diepgaand en heel erg bijzonder ervaren. Christiano, Elke en Robinson vullen elkaar zo mooi aan en hun toewijding en enthousiasme zijn aanstekelijk. Cosmic Vibes heeft mij heel erg veel gebracht.' 

Sabine

bottom of page