top of page

Design your Life | the Cosmic Club

Privé·17 Cosmic Designers

Over

Yes! Jij ben onderdeel van Design your Life. Wat dat wil zeggen? Je hebt een diepe herinnering dat organisch creëren past bij jouw oorsprong. Je bent hier op aarde om jouw bijdrage te leveren en daarnaast jouw bewustzijn diep te ordenen zodat je steeds dieper en dieper beseft wie jij werkelijk bent. Als mens hebben we samen de unieke taak om een werkelijkheid te creëren die doorstroming genereert. Doorstroming zodat het natuurlijke ritme op aarde weer hersteld kan worden en mensen meer access krijgen tot hun kosmisch potentieel. Dit design is een inner game en daarom nodigen we je uit voor het transformerende Design your Life! Onze technieken zijn efficient en veilig om je bewustzijn te verruimen en ook wij ontwikkelen onszelf dagelijks door. Jouw transformatie-vragen mag je zowel online als offline aan ons stellen en we delen onze bevindingen graag met jou!


Met een Design Your Life Abonnement heb je toegang tot de maandagen, de vrijdagen en Eiyani boksen. Pak je agenda, begin te designen en dan wensen wij jou een leven vol groei & doorstroming!


Jouw week helder, afgestemd en met meer energie, creativiteit & doorstroming vormgeven, dat begint met Design your Life bij World of Eiyani. Deze groep is voor alle members van deze Cosmic Club 💜Info

 • Privé

  Alleen goedgekeurde leden kunnen deze groep bekijken.

 • Zichtbaar

  Getoond aan websitebezoekers.

 • 15 januari 2024

  Gecreëerd

 • Eiyani

  Gemaakt door

bottom of page