top of page

Cosmic
Ice Vibes + IJsbad

Ijsbad Eindhoven.jpg

Op 3 september organiseren wij bij World of Eiyani in Eindhoven een nieuwe editie Cosmic Summer Vibes! Een verdiepende dag waarbij je volop je vibratie gaat verhogen en de heerlijke summer vibes mixt met nieuwe dieptes in jezelf. Deze workshop is voor iedereen die wil ontwikkelen in kosmisch bewustzijn. Ben je al eerder bij ons geweest of niet? Deze dag volop verdiepende meditaties, breathwork en kosmische informatie is toegankelijk voor iedereen! Deze keer staat er ook een ijsbad-training in de planning zodat jij ook je fysieke grens kan leren verleggen. Are you ready?

Kom 3 september naar Eiyani

Voel jij ook aan alles dat jij steeds meer wil creëren vanuit de organische creatiestroom? Deze creatiestroom zorgt ervoor dat jij je de kosmische wetmatigheden gaat herinneren die ervoor zorgen dat jij hier op Aarde datgene aantrekt wat match met jouw energieveld. In onze meditaties, visualisatie- en breathworktechnieken werken we altijd samen met de energie van het EFFI-Infinitum. De doorgangen naar het EFFI-creatieveld staan meer open dan ooit, en daarom willen we je graag leren werken met deze krachtige creatie-energie. Zo verhoog jij je focus, creativiteit & daadkracht en daarmee geef jij jouw werkelijkheid een upgrade. 
 

€ 149,-

De Cosmic Vibes workshops vinden plaats in onze Cosmic Earth School in Eindhoven. Elke workshop stemmen wij af op de kosmische energie van het moment en we delen inzichten en informatie zodat jij optimaal kunt groeien in het tijdperk waarin we leven. Zo ontdekken we samen de nieuwe spelregels van het Watermantijdperk en versterken we de altijd aanwezige kosmische creatiestroom. Je verhoogt je energie d.m.v onze unieke meditatie- & breathworkmethode. Zo geeft deelname aan deze workshop je nieuwe inzichten waarmee jij je visie en mindset kunt gaan vernieuwen om zo met meer energie en focus te werken aan het behalen van je doelstellingen. Elke Cosmic Vibes is weer anders omdat we werken met de stand van de planeten en daarom brengt deelname altijd vernieuwing en verdieping. Je kunt dus met ons altijd blijven groeien

Zondag
3 september 

2023
 
 

Design_Eiyani_Fotografie Melisa Verheijen.jpg

 

 

CHECK OUT THE COSMIC ENERGY

Tijdens Cosmic Vibes kom jij op een dieper niveau los van verouderde programmeringen & mentale patronen zodat jij de 'nieuwe' Aquarius energie steeds meer kunt herkennen en integreren in jezelf. Uiteraard zijn energiewerk, breathwork en meditatie onze tools. 

DEELNAME:

Waar? Eiyani Cosmic Earth School, Paradijslaan 14 in Eindhoven

Tijden: 10.00 - 17.30 (binnenlopen mag vanaf 9.30)

Inclusief: heerlijke lunch

Wie? Elke, Christiano & Suzanne

Bestel hieronder je ticket & join!

Cosmic Ice Vibes Workshop

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Kind words

about Cosmic vibes

'Ik ben súper blij dat ik heb deelgenomen aan Cosmic Vibes! De kennis die in de workshop werd gedeeld was erg vernieuwend en helpt mij om op een andere manier naar mezelf en het leven te kijken. De verschillende meditaties en oefeningen heb ik als zeer krachtig, diepgaand en heel erg bijzonder ervaren. Christiano, Elke en Robinson vullen elkaar zo mooi aan en hun toewijding en enthousiasme zijn aanstekelijk. Cosmic Vibes heeft mij heel erg veel gebracht.' 

Sabine