Cosmic
Vibes

Workshop voor iedereen die wil ontwikkelen in kosmisch bewustzijn. Ben je al eerder bij ons geweest of niet? Deze dag volop verdiepende Meditaties en Breathwork zijn toegankelijk voor iedereen!

Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-16.jpg

Kom nieuwe dieptes verkennen

Heb jij al eens eerder een meditatietraining, retreat, 1 -1 sessie of moon gathering gevolgd? Fijn je weer terug te zien! Ben jij nog niet eerder bij ons geweest maar is persoonlijke ontwikkeling niet helemaal nieuw voor jou? Ook dan ben jij welkom tijdens Cosmic Vibes!

 

In deze vier uur durende workshop verkennen we nieuwe dieptes. We gaan aan de slag met meditatie, breathwork en activaties op een diep niveau. Time for the next step! De Cosmic Vibes workshops vinden plaats in onze Cosmic Earth School in Eindhoven. Elke workshop stemmen wij af op de kosmische energie van het moment en we delen altijd weer vernieuwende informatie zodat jij optimaal kunt groeien in het tijdperk waarin we leven. Zo ontdekken we samen de nieuwe spelregels van het Watermantijdperk en versterken we de altijd aanwezige kosmische creatie-stroom. Je verhoogt je energie en daarom brengt deelname aan deze workshop je weer nieuwe inzichten om je leven vorm te geven en aan datgene te bouwen wat jij hier op aarde écht komt doen.

 

Elke Cosmic Vibes is weer anders en daarom brengt deelname altijd vernieuwing en verdieping. Je kunt dus met ons blijven groeien! Weten wanneer de volgende edities zijn? Lees hieronder verder. 

Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-20.jpg


Next:
22 JANUARI 
2023 

Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-5.jpg

 

Op zondag 22 januari duiken we weer dieper het Watermantijdperk in. Dit tijdperk geeft ons zoveel mogelijkheden als we weten hoe we met de energie mee kunnen bewegen! Tijdens deze Cosmic Vibes kom jij op een dieper niveau los van verouderde programmeringen & patronen die er nog voor zorgen dat je niet optimaal kunt 'zijn' in dit nieuwe tijdperk. 

Transformatieprocessen 

Wij werken dagelijks met veel mensen in onze praktijk en weten daardoor ook dat de transformatie processen op dit moment erg intens aanvoelen. Tijdens Cosmic Vibes mag jij hier al je vragen over stellen en delen wij zoveel mogelijk inzichten en tips vanuit onze expertise. Zo bewegen we samen het nieuwe in!

Hoe & wat

Paradijslaan 14 in Eindhoven

10.00 - 14.30 (binnenlopen mag vanaf 9.30)

Inclusief lunch

Wie? Elke, Christiano & Robinson

Bestel hieronder je ticket & join 

Kind words

about Cosmic vibes

'Ik ben súper blij dat ik heb deelgenomen aan Cosmic Vibes! De kennis die in de workshop werd gedeeld was erg vernieuwend en helpt mij om op een andere manier naar mezelf en het leven te kijken. De verschillende meditaties en oefeningen heb ik als zeer krachtig, diepgaand en heel erg bijzonder ervaren. Christiano, Elke en Robinson vullen elkaar zo mooi aan en hun toewijding en enthousiasme zijn aanstekelijk. Cosmic Vibes heeft mij heel erg veel gebracht.' 

Sabine