Cosmic
Vibes

Next level meditatie training voor iedereen die al eens een meditatie,

1 -1 sessie, retreat of workshop

bij ons gevolgd heeft.

Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-16.jpg

Kom nieuwe dieptes verkennen

Speciaal voor iedereen die bij ons een meditatietraining, retreat of 1 -1 sessie gevolgd heeft, organiseren wij de Cosmic Vibes meditatie workshops. Tijdens een van onze meditatietrainingen en/of retreats heb jij jezelf geactiveerd en meditatie is niet meer nieuw voor jou. Waarschijnlijk ben jij ook gaan beseffen hoe waardevol jij écht bent en hoe belangrijk het is om jezelf regelmatig te updaten. Na de activaties tijdens de meditatietrainingen en retreats is het tijd om jezelf een kosmische upgrade te geven. Dat kan tijdens Cosmic Vibes! In deze vier uur durende workshop verkennen we nieuwe dieptes. We gaan aan de slag met meditatie, breathwork en activaties op een diep niveau. Bewustzijn integreren kost tijd en daarom zien wij jou graag weer terug! Je hebt de kennis die je bij ons hebt opgedaan kunnen toesten en de informatie is nu geïntegreerd in jouw ervaringsveld. Time for the next step! De Cosmic Vibes workshops vinden plaats in onze Cosmic Earth School in Eindhoven. Elke workshop stemmen wij af op de kosmische energie van het moment. Daarom is elke workshop weer anders en brengt deelname altijd vernieuwing en verdieping. Je kunt dus met ons blijven groeien! Weten wanneer de volgende edities zijn? Lees hieronder verder. 

Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-20.jpg


Kies uit:
8 oktober of 9 oktober 2022 

Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-5.jpg

 

Op 8 oktober en 9 oktober duiken we dieper het Watermantijdperk in. Dit tijdperk geeft ons zoveel mogelijkheden als we weten hoe we met de energie mee kunnen bewegen. Tijdens deze Cosmic Vibes kom jij op een dieper niveau los van verouderde programmeringen & patronen die er nog voor zorgen dat je niet optimaal kunt 'zijn' in dit nieuwe tijdperk. Hoe meer mensen deze patronen in zichzelf transformeren en kiezen voor het nieuwe, hoe meer het ervaringsveld kan shiften en we allemaal steeds meer gedragen worden door de harmonieuze aquarius energie. 

Transformatieprocessen 

Wij spreken dagelijks veel mensen in onze praktijk en weten daardoor ook dat de transformatie processen op dit moment erg intens aanvoelen. Tijdens Cosmic Vibes mag jij hier al je vragen over stellen en delen wij zoveel mogelijk inzichten en tips vanuit onze expertise. Zo bewegen we samen het nieuwe in!

Hoe & wat

Paradijslaan 14 in Eindhoven

10.00 - 14.00 (binnenlopen mag vanaf 9.30)

Wie? Elke, Christiano & Robinson

Bestel hieronder je ticket