top of page

Cosmic
Ice Vibes | IJsbad

Ijsbad Eindhoven.jpg

De energie die vrijkomt tijdens deze ice experience? Een magisch gevoel! Dat moet je eigenlijk gewoon eens ervaren. Deze dag volop verdiepende meditaties, Rishi Breathwork en kosmische informatie is een boost voor jouw immuunsysteem en energielevel. Deze cosmic ijsbad training duurt van 10.00 tot 17.30 uur en deze gehele dag staat in het teken van jou! Check hieronder de aankomende data.

Ijsbad
training + meditatie & breathwork

 

Kies een datum of kom naar alle edities

Anker 1

Ice Ice Baby

Wist je dat een verhoogde bloedstroom je cellen voedingsstoffen en zuurstof geeft? Die extra opname van zuurstof in je lijf geeft een flinke energieboost. Tijdens deze workshop ga jij een dieper contact met jouw lichaam aan waardoor jouw zelfhelend vermogen wordt aangewakkerd. In de ochtend start deze dag met meditatie, Rishi Breathwork en energiewerk om je helemaal voor te bereiden op jouw ice experience. 
In onze meditaties, visualisatie- en breathworktechnieken werk je altijd samen met de energie van het EFFI-Infinitum. Het bewustzijnsveld van waaruit alles ontstaat. De doorgangen naar het EFFI-creatieveld staan meer open dan ooit, en daarom willen we je graag leren werken met deze krachtige creatie-energie. Zo verhoog jij je focus, creativiteit & daadkracht en daarmee geef jij jouw werkelijkheid een upgrade. Verhoog jouw energie-niveau, the Eiyani way!

Deze workshop vindt plaats in onze Cosmic Earth School in Eindhoven. Elke workshop stemmen wij af op de kosmische energie van het moment en we delen inzichten en informatie zodat jij optimaal kunt groeien in het tijdperk waarin we leven. Zo ontdekken we samen de nieuwe spelregels van het Watermantijdperk en versterken we de altijd aanwezige kosmische creatiestroom. Je verhoogt je energie d.m.v onze unieke meditatie- & breathworkmethode. Deelname aan deze workshop geeft je nieuwe inzichten waarmee jij je visie en mindset kunt gaan vernieuwen om zo met meer energie en focus te werken aan het behalen van je doelstellingen. Elke Cosmic Vibes is weer anders omdat we werken met de stand van de planeten en daarom brengt deelname altijd vernieuwing en verdieping. Je kunt dus met ons altijd blijven groeien

DEELNAME:

Waar? Eiyani Cosmic Earth School, Paradijslaan 14 in Eindhoven

Tijden: 10.00 - 17.30 (binnenlopen mag vanaf 9.30)

Inclusief: heerlijke lunch

Wie? Elke, Christiano & Suzanne

Bestel je ticket & join!

Check out the Cosmic Energy

Tijdens Cosmic Ice Vibes kom jij op een dieper niveau los van verouderde programmeringen & mentale patronen zodat jij de 'nieuwe' Aquarius energie steeds meer kunt herkennen en integreren in jezelf. Uiteraard zijn energiewerk, breathwork en meditatie onze tools. 

149,-

Ijsbad-Eindhoven.jpeg

Kind words

about Cosmic Ice Vibes

'ON FIRE! We did it, en wat was het fijn! Een oase van rust, verbinding en vrijheid. Na 5 minuten nog even met de schouders helemaal onder en alles mogen doorvoelen en verbinden met mezelf'.

Romy