top of page

Cosmayah

Cosmayah is een verdiepende meditatietraining door Robinson. Het openen en activeren van je waterelement in samenwerking met het Effi-Infinitum Kwantumveld.

Eiyani_Cosmic Earth School_01-2023_Fotografie Melisa Verheijen-85.jpg

Het openen en activeren van je waterelement.

Het Effi-Infinitum Kwantumveld (Eternal First Field of Intelligence) bestaat uit drie plasma velden: het Absolute veld van Effi, het Resolute veld van Effi en het Constitute Veld van Effi.

We gaan werken met het derde veld van Effi, het Constitute Veld, waar het element water van Effi actief is.

De essentie van het element water in de psyche:

Het element water in de psyche vertegenwoordigt emotionele diepgang, flexibiliteit en de kracht om met emoties en gevoelens om te gaan Tenslotte komt het waterelement overeen met het bewustwordingsproces door langzaam maar zeker gestalte te geven aan de diepste verlangens van wie je bent.

 

In deze 2 terugkomdagen gaan we deze aspecten van het waterelement trainen en activeren.

Dit omvat het toelaten van gevoelens, het helder voelen van onze innerlijke wereld, het ontwikkelen van meer emotionele intelligentie, het ervaren van de vibraties van emoties, het verkrijgen van wijsheid door te voelen, het bereiken van emotionele harmonie, het afstemmen op onze gevoelens en emoties, en het vermogen om ons aan te passen aan veranderende emotionele en gevoelsmatige omstandigheden.

 

Ik zou het super leuk vinden om jou weer live te zien en daarom nodig ik je uit om mee te doen aan de CosmayaH-training  van 2 avonden.

Je krijgt 1 mp3-bestand om thuis verder te oefenen.

Je kunt kiezen uit één van de volgende dagen:

  • Donderdagavond van 19.15 tot 22.15 uur op 28 sept en 5 oktober

  • Vrijdagavond van 19.15 tot 22.15 uur op 29 sept en 6 oktober

 

Kosten: 100,-  Bij inschrijving gelieve het cursusgeld binnen 7 werkdagen te storten op het rekeningnummer: NL 07 RABO 010 33 81 171 T.N.V Eiyani

 

Interesse?

Bel met Robinson of mail naar robinson@eiyani.nl

06-43709167

Cosmic Vibes Eiyani_Melisa Verheijen-61_edited_edited.jpg

bottom of page