top of page
Eiyani_Fotografie Melisa Verheijen-123_edited.jpg

De mystiek van het leven, dat is mijn passie

"Ik heb mijn passie gevonden in een leven als energetic healer. Het is mijn specialiteit om blokkades – die zijn ontstaan in het leven of die je hebt meegekregen van je ouders en voorouders – te neutraliseren om vrijer en aangenamer te kunnen leven. Hoe? Kom het ervaren! Daarnaast heb ik een grote liefde voor meditatie en blijf ik onderzoek verrichten naar wat meditaties op Theta- en Delta niveau met het menselijk bewustzijn doen.

In de afgelopen 20 jaar heb ik hier een diepe wijsheid over ontwikkeld.

 

In onze Eiyani Earth School geef ik dagelijks 1 - 1 sessies en ook ben ik te vinden tijdens de retreats die we organiseren. Misschien ook interessant: is jouw huis toe aan een energetische boost? Dan kom ik naar je toe en zorg ik ervoor dat de energetische balans weer wordt hersteld."

Healing by Robinson

Wil jij je potentieel volop benutten? Deze healing sessies van Robinson zijn voor iedereen die voelt dat hij of zij toe is aan een energetische healing. Je bent er klaar voor om verouderde patronen te transformeren. 

 

In de afgelopen 20 jaar ontwikkelde Robinson zich als energetic healer met als specialisatie het opsporen van energetische blokkades. Duizenden mensen bezochten hem in de afgelopen 17 jaar. Robinson weet blokkades te verlichten en te transformeren, zodat je nieuwe energie tot je beschikking krijgt. Hij helpt jou toegang te krijgen tot je innerlijke wereld, zodat je patronen kunt transformeren die jou niet meer dienen. Door patronen te transformeren voel jij je letterlijk lichter! Je leeft meer in harmonie met jezelf en met alles om je heen. Je emotionele ballast verdwijnt en jij voelt je vrij. Robinson kijkt met jou waar jij op dit moment in je leven staat en daar sluit de sessie precies op aan. 

Eiyani_Fotografie Melisa Verheijen-141_edited.png

Robinson: "Het is mijn specialiteit om blokkades die zijn ontstaan in het leven of die je hebt meegekregen van je ouders en voorouders, te neutraliseren om vrijer en aangenamer te kunnen leven. Ik werk met de diepere lagen van je bewustzijn. De healing die op die laag plaatsvindt werkt door op alle gebieden van je leven. Als jij jouw waarnemen, je denken en je voelen 'verandert' dan verandert de wereld om je heen."

Soul
Match
Healing

Weet jij waarom het niet altijd makkelijk is om een ware Soul Match te ontmoeten? Jouw onbewuste beschermingen of patronen kunnen jou belemmeren om iemand aan te trekken die gelijkwaardige behoeften heeft in de liefde. 

 

Ik heb Soul Match Healing speciaal ontwikkeld om de aantrekkingskracht richting een gelijkwaardige partner te versterken. Een Soul Match met gelijkwaardige behoeften in de liefde.

Een Soul Match met gelijkwaardige behoeften in de liefde 

Als jij vrij bent van beschermingen en patronen, zul je sneller iemand ‘herkennen’ die deze gelijkwaardige behoeften met je deelt. Dankzij deze Soul Match Activatie wordt jouw waarneming – in combinatie met je denken en voelen – neutraler en objectiever. Op deze manier wordt jouw perceptie in de liefde zoals jij die wilt ervaren!  

 

Tijdens deze Soul Match Healing stem ik mij af op de beschermingen en patronen die jouw perceptie nog stagneren in de liefde. Zo stemmen we jouw perceptie af op je ware behoeftes in de liefde.

De sessie duurt 2 uur en de kosten zijn 300 euro. De sessie kan ook online.

2DE87E3C-A113-4684-9799-9A2271B80A41_edited_edited.jpg
Voorlopig logo

'Wat heb ik een fijne healing van Robinson mogen ontvangen: het activeren van mijn soul-match programma. Het heeft me geholpen oude patronen los te laten en open te staan voor mijn soul match. Ik verbaas me iedere keer weer over de ongelofelijke hoeveelheid aan kennis die Robinson bezit en hoe hij die helder weet over te brengen. Robinson tuned echt in op iemands niveau van begrip, wat het een hele fijne en leerzame sessie maakt. Ik kom iedere keer weer vol nieuwe informatie en dichterbij mezelf thuis. Heel veel dank daarvoor!'

Dominique

Soul Match

Eiyanica healing 

Ben jij eraan toe om op een diep niveau los te komen van patronen, beschermingsmechanismen en beschermingen in je psyche? Dan is Eiyanica Healing de juiste sessie voor jou! 

Als jij jezelf op een dieper niveau wilt leren kennen en meerdere lagen van je bewustzijn wilt gebruiken, geeft Eiyanica Healing jou toegang tot je innerlijke wereld, zodat je gedragspatronen die jou niet meer dienen kunt transformeren.

Zie Eiyanica healing als de psychologie en wijsheid
van de innerlijke domeinen van jouw menszijn 

Als jij als mens jouw waarnemen, denken en voelen transformeert in de diepere lagen van jezelf middels Eiyanica Healing, verandert de wereld om jou heen. Ik stem mij energetisch op jou af en neem waar in welke lagen er healing plaats mag vinden. 

Waarom Eiyanica Healing?

Patronen, overlevingsmechanismen en beschermingen in jouw psyche kunnen onbewust de regie in jouw systeem overnemen en zorgen voor veel energieverlies. Eiyanica Healing is erop gericht om op een diep niveau los te komen van deze patronen, overlevingsmechanismen en beschermingen in je psyche. 

Voorlopig logo

  • Je leert om niets meer persoonlijk te nemen en minder geraakt te worden in dingen

  • Je ontwikkelt een betere communicatie, verbinding en samenwerking met je innerlijke wereld

  • Je denken en gevoel worden afgestemd op je intuïtie

 

Kosten van deze sessie:

De eerste sessie van 90 minuten tegen een kennismakingsprijs van 100,-

Daarna: 150,- per 90 minuten 

Deze sessie kan ook online gegeven worden.

Meer energie, innerlijke rust, kracht en balans in jezelf

Eiyanica

Energetische woning healing

Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om je fijn en geborgen te voelen in je eigen huis. Het is de plek waar je herstelt, bijkomt na een drukke dag en waar jij je helemaal op mag laden.

Veel mensen hebben last van wateraders, na deze cleaning is dat verleden tijd.

 

Maar wat is een waterader eigenlijk? Ik leg het je uit.

Wist jij dat het mogelijk is dat jij je vermoeid of onrustig in je eigen huis voelt omdat er wateraders onder je huis bevinden? De straling van wateraders heeft een grote impact op ons welzijn. Ze zijn instaat om energieverlies te genereren en groeien net als een boom door heel je huis heen en hebben vertakkingen naar alle ruimtes in de woning. Wateraders versterken onverwerkte emoties in mensen en geven lading, spanningen en stress. Precies dat wat we niet willen in ons huis! Onverwerkte belemmerende gedragspatronen en lading zijn de voedingsbodem voor wateraders en veroorzaken op die manier veel disharmonie bij de mensen die er wonen.

Voel je weer thuis in je eigen huis na deze energetische cleaning sessie

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik ben gespecialiseerd om wateraders op te sporen en deze te neutraliseren. Hiervoor kom ik op locatie – bij jou thuis dus –  en traceer waar de wateradres zich bevinden. Ik raad je altijd aan om dit te doen na een verhuizing of als je voelt dat de energie in je huis verstoord is. Wateraders creëren namelijk een veld van energie door heel je huis. Als er voorheen al eerder mensen hebben gewoond in jouw woning en de wateraders zijn nog niet geneutraliseerd, dan kunnen onverwerkte emoties achtergebleven zijn van deze vorige bewoners. Dit kan onbewust klachten en disbalansen veroorzaken bij de nieuwe bewoners. 

Daar wil je natuurlijk van af en dat snap ik. Ik ben er graag om de energie in jouw huis weer in balans te brengen.
 

De prijs voor deze cleaning is afhankelijk van de grootte van jouw huis.

Heb je een woning tot 120 m2? Dan bedragen de kosten exclusief reiskosten 250,-

Tot 200 m2 is 350,- en voor huizen groter dan 200 m2 is de prijs in overleg en op aanvraag.

Energetische woning healing

Kind words

about Robinson

Voorlopig logo
Schermafbeelding 2022-05-21 om 11.22_edited.png
Voorlopig logo

'Wauw. Wat een transformatiekracht er in jezelf zit, is niet te beschrijven. Bijzonder hoe je dichtbij jezelf kunt komen door met de juiste mensen te werken. In mijn geval is dat absoluut Robinson. Dankzij hem heb ik geleerd te kijken naar situaties en patronen en observeer ik op een ander level. Geen oordeel, maar alles vanuit een goede intentie. Ik ben hem zo dankbaar! Het heeft me in een jaar tijd meer gebracht dan dat wat ik in de afgelopen 25 jaar van mijn leven eigenlijk al had willen ontwikkelen. Voorheen kwam ik nooit tot de kern. Nu wel! Robinson kan op het perfecte moment een transformatie in gang zetten waar je samen met hem doorheen gaat, Dat zorgt ervoor dat je dichter bij jezelf komt, maar het zorgt er ook voor dat je dichter bij je doelen komt. It’s all about love! Mega dankbaar.'

Steffi

'De laatste jaren van transformatie waren heftig en nog steeds! Wat een geluk dat ik Robinson ken. Telkens als ik aan een plafond zit, het zogenaamde, next level, kan ik daar met Robinson goed over praten. Daarmee komt aan de oppervlakte waar het vast is komen zitten en daar kan ik vervolgens weer mee verder. Hoe? Bijvoorbeeld dankzij een meditatie die hij op maat maakt. Hierdoor kan ik onbelemmerd doorgroeien en bewustzijn opbouwen. Mijn dank is groot! Ik wens dit voor iedereen als je wel eens vastloopt in het leven.'

Renske

Awaken your Inner Magician_fotografie Melisa Verheijen-130.jpg

jouw coachingsessie

Boek hier

Je bericht is verstuurd, dankjewel!

Boek sessie
bottom of page